Dag 11

Mina syskon

Jag har en lillebror som är 3 år yngre än mig...Ett suveränt syskon som jag absolut inte skulle byta bort:) Snäll, ärlig, pålitlig, hjälpsam...ja..en stötte pelare.

___

Har städat o hållt på idag...blev nog 20 varv i trappan..fick man träning på köpet hehe...Även varit o löpt nya däck..de jag hade på var tydligen precis godkända...känns lite tryggare o ha däck som är lite mer än så..
Imorgon ska jag jobba på Frendo igen..inte varit där på en månad...wish me luck


Dag 10

Det här hade jag på mig idag

Leggings, tjocka strumpor, linne och en lång o go omlott kofta:) Skönt och snyggt:)

________

Idag fick jag mig sovmorgon..riktigt skönt:) Men satte ändå klockan så jag inte skulle sova för länge. Gjorde mig lite havregrynsgröt...mums:) lite kaffe o sen mys framför tvn. Sen vid 12 kanske begav jag mig till OKQ8 o postade ett halsband jag sålt på Tradera. Sen till biltema för o köpa snöborste, men de var slut naturligtvis. Sen glattade jag inåt stan...Vid Scan kom jag ingenstans..hopplöst med all den lösa o torra snö..Tänkte jag skulle köpa en steghylla på Borett, men de var naturligtvis slut, så får vänta med det. Sen tutade jag hemåt, dumt o köra i onödan. Har plockat o donat i lägenheten, så nu är även köket mysigt...Städat, röda dukar, julgardin o stjärna :) Även sovrummet..bara hallen o toan ikvar..så har o göra imorgon hehe.
Ska till tandläkaren, håll tummarna för mig hehe. Innan dess ska jag till Däckteam..Ska köpa nya vinterdäck iallafall..mönstret är sådär på de jag har...Nu vet jag iallafall hur gamla de är dessutom.. Kostar väl lite mer än vad de gör resten av året men tyckte 675kr per däck inte är så farligt..inkl montering o balansering. Var inom Euromaster med men de var betydligt dyrare...

Var på Viktväktarna idag....hade gått ner 3 hg...trodde jag verkligen inte efter förra veckan..inte tränat nån dag, och ätit buffe och liknande.. Men skönt iallafall:) Ska se till o träna denna veckan. Efter det så var jag på möte i Österslöv med Marie..

Ha en fin natt..

Dag 9

Min tro

Ja...min tro...är inte troende på kyrkligtvis iallafall...Men jag vill tro att det finns något gott i alla.. Att allting kommer ordna sig, att fred kan nås...Vill tro att jag finner total lycka i mitt liv..att jag hittar någon att dela livet med...att jag hittar ett jobb jag älskar...att jag trivs med min tillvaro fullt ut.. Det vill jag tro

___


Efter jobbet körde jag inom Skodej och köpte impregnering till skorna..sen ringde jag farsan..han kom i hjälpte mig att sätta upp gardinstängerna..så nu är de röda julgardinerna uppe..o satt upp en adventstake o en stjärna..så mysigt så:) har försökt organisera mina grejer o sortera..så hallen e kaos hehe..är mkt som ska ner i förrådet som jag inte behöver ha i lägenheten. Men nu är vardagsrummet fint iallafall:)

Dag 8

Ett ögonblick

Hm..o vad menas med det? Gör min egen tolkning.. Ett minesvärt ögonblick var när jag hade klarat av uppkörningen på körskolan o fått mitt körkort. När jag sedan körde iväg ensam för första gången, utan någon vid min sida... Man tyckte det var kul o spännande, men samtidigt var man lite nervös.
Men ett ögonblick kan snabbt passera...o behöver nog någon ny grej och utmana mig själv med. Kanske Mc kort nästa år?


___


Igår var det pysselkväll hos Bea...gick väl sådär bra för mig hehe...är inte lika duktig som Bea och Emelie.. Kanske måste bli mer inspirerad eller något? Innan dess åt vi tacos...sååå nyttigt...Denna veckan har inte varit nådig, så jag kan inte förvänta mig några minus siffor på måndag. Men men, trevligt o skoj har det varit =)

Idag så jobbar jag, skoj va?..:Sen tänkte jag köra inom Skopunkten och försöka hitta ett par vinterskor för det behövs ju nu. Var på SkoDej igår men tyckte de hade dåligt utbud. Var även på Jysk igår och köpte gardinstänger...kan ju vara bra och ha om man ska hänga upp julgardinerna... När jag kommer hem blir det vila en runda o sen städa lite.. kl 18 är jag utbjuden på middag...Skall bli mumsigt... ;) Ha en trevlig dag..

Kram


Dag 7

Min bästa vän

Oj...gillar inte o kategorisera folk..Men min bästa vän är nog min mamma...som alltid finns där...räknas det?
Sen har jag även vänner som står mig nära. Ni vet vilka ni är. Hade inte velat vara utan er. Roliga stunder har varit o fler kommer det bli:)


___


Idag blev det o hå upp 4.30....det är tidigt hehe...05.30 begav vi oss till Statoil o tankade...o killarna fick lite mat i sig.. sen bar det av mot Ullared. Var faktiskt inte så farligt på vägarna...var värst här nere..det var nästintill snöfritt på motorvägen mot Gbg. Vi kom dit vid 8.30...snacka om vad skönt det var i affären..inte mycket folk alls, vilket ändrade sig under dagen men ändå inte kaotiskt.. Sorterade lite med vad jag köpte, då jag inte är överöst med pengar just nu.. (mottages gärna). Hittade några tröjor iallafall:) + annat.. vi åkte hem vid 16.00...Jag körde både upp o ner...tar lite på energin o ha full koncentration hela tiden... Men är nöjd med dagen...På vägen hem stannade vi i Falkenberg o åt efterrätt på Donkan.. Skönt o vara hemma iallafall:)

Dag 6

Min dag

Började med att jag vaknade upp....förvånande va..och skulle bege mig till jobbet o möts av snööö!!!! nej!!!! ja jag glattade nästan 2 gånger till bilen...hade vatt snyggt o hamna på ortopeden när man jobbar där.. Sen skulle jag då köra till jobbet....Med sommardäck...jag kom fram, men det var fan precis. Glattade som fan på vägen dit. Är ju inte vad vid bakhjulsdrift....riktigt läskigt var det när det släppte och jag fick inget fäste heller..
Sen jobbade jag..snackade skit med kollegor...Sen direkt efter jobbet körde jag till Hovby följt av Åhus för att sätta på vinterdäcken..Tog 55 min o få på dem..inkl väntetid då jag vilade:p och saker som strulade...Men jag bytte dem o nu sitter dem...skönt! Sen tog jag en kaffe inne på Frendo..Brorsan jobbade, och Kim var även där. Andreas kom ner när jag precis var klar..
När jag pumpat däcken, kollat oljan o glykol..så körde jag till Hovby, slängde av grejerna i morsans garage..o körde mot stan för att hämta upp Madde..sen körde vi inom Maxi o köpte lite grejer..
Nu sitter jag i soffan med Madde...som sitter o kränger Ben&Jerry..bitch hehe... Vi ska nämligen till Ullared om allt vill sig väl med vädret...Så hon ska sova här.. Nu ska jag värma lite mat o sen slappa..

Peace

Dag 5

Vad är kärlek?

Mm bra fråga, och inget jag har svar på faktiskt. En ömsesidig känsla mellan två personer?





..__..

Idag var rätt trist dag på jobbet, men beror nog mest på vädret tror jag. Det blir ingen step heller. Sa till Marie att jag skulle hänga med och få lite info om vitaminer som hon käkar.. Gick bara ner 4 hg veckan som varit..men är väl bättre än att gå upp..denna veckan som är kommer vara lite onyttig..så får väl motionera mkt när jag hinner..




Dag 4

Det här åt jag idag

5 st knäckebröd med prästost, äpple, kaffe, flygande jacob. Intressant va hehe:P

Dag 3

Mina föräldrar

Jag har härliga föräldrar som alltid ställer upp för mig. Vet inte vad jag hade gjort utan dem. Visst gnabbas man, men det glöms oftast fort. Jag är dålig på och säga att jag älskar dem, vet inte varför men har jätte svårt o säga det ordet, - Älskar dig. Men det gör jag. När jag har problem eller funderingar så finns mamma alltid där o hjälper en med ett svar. Behöver man hjälp även praktiskt så finns alltid pappa där. Båda har olika betydelse i mitt liv. Under uppväxten var det väl mamma som man stod närmast, men pappa fanns alltid där ändå. Jag är enormt tacksam för att de är mina föräldrar. Maggan & Johnny det är bra människor det.

Puss

Dag 2

Min första kärlek

Detta blir ett kort inlägg. Har nämligen inte haft någon kärlek. Vet nog inte ens vad det innebär tyvärr:( De få killar som jag kunnat få känslor för (2 stycken), ville inte samma sak. Ibland undrar jag om kärlek finns egentligen. Verkar som killar bara är ute efter en sak, och då kan det lika bra va. Men visst känns det som ett tomrum att inte ha någon, när man ser alla andra gulla med varann. Single for life verkar det som..Peace out

//

Lady Gaga

Igår var jag och Bea i Malmö..
Vår kära gps ledde oss till Tusen 2, en hamburgarrestaurang. Det är nog den godaste hamburgare jag någonsin ätit..Ever! Är ni i Malmö måste ni äta där. Sedan begav vi oss mot arenan. Vi hade rätt bra platser tyckte jag. Satt högst upp och såg allt bra. Lady Gaga var grym!!!! Totalt värt pengarna och lite till..Det läggs till i  minnesbanken.
Hehe sen när vi skulle åka hem hade vi rätt skoj haha..
Det var ju kaos vid parkeringen, tänk allt folk som ska köra ut  därifrån...kan inte skriva o förklara vad vi gjorde haha, men skoj var det. Vi kom hem vid halv ett tiden kanske, inte så farligt:)



Idag tänkte jag bege mig till gymmet...arbeta bort den där burgaren som man åt igår hehe (fast hade ju bara ätit frukost). Har ju satt som utmaning på Vv att träna 6h denna veckan och det ska jag banne mig hålla... Märker lite nu att man blivit lite mindre..men finns fortfarande mycket att ta av...Sen får jag nog plocka o dona lite här.. Skulle egentligen behövt köra till garaget och bytt till vinterdäck men brorsan skulle inte dit så.. Är nog smartast och lägga på dem innan vi ska köra till Ullared.

Dag 1

Presentation av mig själv

jag är en tjej som sprungit runt klotet 25 gånger. Jag bor inne i Ktown nu för tiden, i en 2a. Lever singel och har alltid gjort...Sorgligt jag vet. Men hoppas att det ska ändras någon dag i framtiden.

Som person är jag rätt lugn. Jag har massa med humor och gillar att få andra att skratta (med mig, inte åt). Ser mig också som ärlig, ödmjuk, omtänksam, hjälpsam, förstående osv..ska inte skryta för mycket hehe. En nackdel med mig är att jag kanske kan vara osäker ibland...o det kan bero på olika saker..Finns perioder man inte är osäker alls. Kan nog se att min humor ibland också kan vara en nackdel.

Jag är uppväxt utanför Ktown i en by med namn Hovby. Jag tyckte inte alltid om att bo där under uppväxten. Mestadels för den dåliga bussförbindelsen. Ju äldre man blir desto mer uppskattning kommer över att man faktiskt hade det bra. Jag hade mycket väl kunnat bo där idag. Kan inte påstå att jag haft många bestående vänner under min uppväxt. Visst har jag haft vänner, tro inte det. Men de flesta har varit "tillfälliga", dvs inga som man har kontakt med idag. Oftast slutade kontakten när man bytte skola.. Tråkigt egentligen för hade gärna haft kontakt med alla för de är underbara människor. Men verkar inte som någon vill ha kontakt med mig så, orkar inte riktigt anstränga mig.. Men nu har jag iallafall några riktigt bra vänner som jag värdesätter högt.

Under skoltiden var jag rätt blyg och klädde mig i stora kläder..minns de där Team Sportia tjocktröjorna som man hade på sig jämt och ständigt hehe.de jag kunnat ändra tiden hade jag gjort det. Jag började väl släppa o bearbeta blygheten i gymnasiet..o nu är NÄSTAn allt borta..tror jag.
Spelade under uppväxten fotboll, som jag än idag saknar...finns inget bättre än en bra lagkänsla.
I gymnasiet läste jag Handel & Turism, ingen direkt svårighet, flöt bra. Ses det som man är smart? haha..

Jag är nog en person som behöver en klackspark där bak ibland...behöver bli mer våglig..

Har svårt att acceptera orättvisa
Vill mer än jag vågar
Älskar musik
Gillar Volvo, har 2 st

Vill hitta något o sysselsätta mig med som gör mig glad o stimulerad...
Detta är en del av vem jag är...


En månads skrivande

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Spänd

Lady Gaga imorgon....kan knappt tro det..äntligen..jag o Beee kör 16.15 ner mot Malmö...bokat bord på Malmös godaste hamburgarrestaurang.. Sen blir de la konsert!
Annars har jag haft en bra dag idag:) Blev dock ingen träning, men har gått en del i trappor idag. Jobbat..o vatt rätt lugnt o skönt..hem o fixa lite..tömma ur sekretären..Sen kom morsan och hjälpte mig att bära ner den...Sen kom farsan som ett brev på posten med släpet hehe..Han o jag fortsatte utt mot Österäng..
Hem o slöa..sen begav jag mig till päronen...ska låna farsans kamera inför imorrn..
Handlade innan jag åkte hem..typ 21.35...skönt med lite folk..

Have a good one

Ons..

Hörde en dum grej på tv idag...o helt sjukt vilka yrken som finns.. Sko konsult...hallå?!

Blev lite träning idag med 1,5h ca.. Var riktigt kul med step igår:) Får se om det blir promenad imorgon eller något.. Den 25e drar jag, Kimpa, Tobbe o Madde till Ullared....kom inte ihåg om jag skrev det i förra inlägget hehe..

Vf vill man ha så mkt när man inte har pengar?

KOllade lite på totalvakts utbildning igår...ska man?

see yaa

Lite som vanligt

I söndags så var farsan här o hjälpte mig att såga o sätta dit golvlisterna:) Blev hur bra som helst, nu är det bara tavlor o gardiner som saknas..Jag ska till Ullared snart så tänkte se om man hittar något där. Annars har det inte hänt så mkt...mest tatt det lugnt..tränade en sväng i måndags.
Gick bara ner 3 hg..men bättre än att gå upp antar jag...ska försöka få bättre resultat denna veckan.. Satte som utmaning att träna 6 timmar tills måndag. Och det ska jag nog klara...ska träna Step 1 timme ikväll.

Annars i veckan händer inte mkt..förutom på fredag *ler stort* Då ska Bea och jag till Malmö och se Lady Gaga...Äntligen! Känns som vi haft biljetterna i evighet hehe. Innan dess ska vi käka lite..http://tusen2.se/

Såg en bra film i söndags



Imorgon blir det nog bara jobb o träning...får se..

Kjam

Maud



Detta stod på menyn igår...Precis varit i Åhus o lämnat lite rester till brorsan:)


Måndag den...

ja kommer inte ens på vad det är för datum..9e?..haha... Lördagen var iallafall hur lyckad som helst.. skit skoj var det..o vilken show...var även skoj på O´Learys...black tooth grin club är definitivt min typ av klubb.. sen avslutade vi med lite mat på Bajonetten...tack för ett nattcafe!
Igår tog jag bara det lugnt..inte bakis...konstigt med tanke att jag drack rätt mkt...men samtidigt så åt vi mkt med haha...Menyn ser ni på en annan blogg : http://snackaom.blogg.se
Tog inga bilder själv, men ska väl försöka få någon o ge mig några.. som sagt..en mkt skoj kväll och kul att alla var samlade...nästan alla iallafall.
Gick upp 5 hg idag..men var nästan väntat efter helgens all mat haha...o ikväll ska jag lyxa till det..håller på att laga hemmagjord potatisgratäng med fläskfile o stekta champinjoner..mums.. o lite kaffe o gifflar till efterrätt... livet är en fest:P haha..

Slaggar

Jaha..sitter på jobbet o väntar tills jag ska få gå hem...drygt när man har lite och göra o bara ska vänta ut tiden...ger inte dem det nöjet att få minus på flexen.. Morsan var så snäll o svepte förbi med lite dricka som jag skulle ordna till Bea ikväll..
Ikväll är det äntligen Ladies night....ska bli så sjukt kul.. Ska hem efter jobbet och försöka komma på vad jag ska ha på mig..jag har absolut inget och ha på mig! Frustrerande.. Har en tubtop men ser väl ut som en packad korv haha.. Får se om det löser sig.. Tänkte se på Skopunkten om de har vinterfodrade finskor med (typ stövlar)...Börjar bli rimligen kallt nämligen.

Igår innan jag körde hem till morsan o farsan så träffade jag en snubbe jag snackat med via nätet o smsat med...han 22 åringen om jag nämnt det innan...O ja vad har jag o säga om det....inget?

Ha en fin kväll...

Pöss


Helgen o så...

I lördags så städade jag för fullt innan Bea kom...o nu är det bara toan kvar som behöver en omgång.. Hehe...vi hade ju bestämt oss för att vara tomte o säck på Halloween..vi tyckte ideén var skit bra när vi kom på den haha..Men när vi bytte om så blev det inte lika skoj hehe..Men skitsamma vi var utklädda iallafall.
Jag myste med en av deras kattungar..den var nog bara 5 veckor eller något...så söt!!!! farligt o hålla sånna där för man vill bara ha... Men det får nog vänta lite..tror jag.
Söndagen var rätt lugn..jag o morsan drog till Eko för att köpa den där lampan jag sett ut..men den var naturligtvis slut i den färgen *blä*-..så typiskt när man hittat något...Efter Eko körde vi även förbi (till snarare) Bromölla möbelhus.. Där finns mkt man vill ha...såg en fåtölj som var lockande, men priset är mindre lockande..över nio tusen spänn.. De hade samma lampa där som var på Eko...fast 1100:- dyrare...helt sjukt!

Jag har varit hemma måndag o tisdag..ringde o frågade teamledaren igår om det var okej att ta akut semester...kände att jag behövde vara hemma för att bli kvitt denna envisa förkylning...Jag har ju semesterdagar kvar...o var rätt skönt faktiskt..jobbar bara ons, fre o lör denna veckan..har ju även semester på söndag för det är LADIES NIGHT på lördag....äntligen är det dags!

Ja igår så var vi ju på Viktväktarna...o snacka om att jag blev chockad...jag har ju inte tränat alls denna veckan eller så...gick ner 1,7kg! jag bara va?! Man kanske ska va sjuk o låta bli o träna oftare haha... Men gytt...nu har jag gått ner 7,9kg sen vi började...Trodde aldrig det skulle gå så bra faktiskt.. Tur man kan bli bevisad motsatsen ibland..
Nu ska jag slappa vidare..see ya...är lite dåligt med bilder..men de kommer...Aj pråmis..

Kjam alla goa


RSS 2.0