Söndag..åter igen

Blev en lugn helg denna med...Men det e helt okej, har varit väldigt trött...Se om jag lyckats ta igen lite sömn nu...Blir mkt jobb i veckan som kommer..må, ti,ons,fre,lör,sön..+ Frendo på onsdag också.. Mm jag e duktig jag...vet..:P Har iallafall hållt på i köket igår o idag...när jag flyttade in la jag typ papper på hyllorna o köksskåpen...då där bara var trähyllor.. O dum som vi var fäste vi papprena med något sorts dubbelhäftande tejpmassa....Iallafall skit svårt o få bort!! Tur jag upptäckte det nu så jag slipper kämpa med det närmare flytten.
ja...vad finns det mer o skriva om....Grattis till Linda som fick lägenheten! PÅ tiden hehe..
Annars händer väl inget i veckan..ska försöka träna lite med...Någon som vill göre någe? hehe..
Ha d fint alla..

Minns ni denna...


....


tjött

Sååå trött har jag varit de senaste dagarna..helt sjukt...ska iallafall försöka sova länga på lördag.. På måndag börjar min nya tjänst..wiiiii...hehe....Annars har jag inget o skriva direkt.. Peace out



mkt gjort..

har fått mkt gjort idag:) packat massa grejer...måånga kartonger går åt..helt sjukt vad grejer man har..sen har jag tvättat 4 maskiner..o samt färgat mitt hår...tänkte slappa  nu resten av kvällen..
O fick samtal idag från teamledaren om jag ville byta till en annan tjänst...så jag får mitt eget område...o jag bara JA!...Göttans...har blivit lite förändringar i år...Ny lägenhet, ny frissa, ny tjänst...bådar gott:) Ny kille nästa kanske?
man kan ju hoppas..

Minns ni dessa?


todaj is another daj

Idag var det skjutsdags till sjukan...stannade i Hovby till 14 då jag åkte in till stan o klippte mig...Och det blev alldeles för kort..ser ut som en kille heh..aja..det växer ju ut igen som tur va...annars har jag bara lagat mat...Blev potatisgratäng, kotlett o stekta champinjoner..



Sen har jag bara packat ner lite grejer i kartongerna...2 månader går nog rätt snabbt idag..har ju haft lite dagar då jag bara skitit i det..och det kommer säkert fler dagar jag tänker så... Planerna för imorrn...är nog inga hehe...tänkte färga håret.. får se om man pallrar sig till gymmet...tvätta kanske om stugan e ledig... Mest ta det lugnt på min lediga dag o allt:)




Seg idag

Jisses va seg o småtrött jag e nu...Kom hem för en kvart sen...fick rycka in på jouren...o fick vänta 30-40 min på att ens komma till rummet...Skoj sånt! Förstår att akuten kan ha mkt o göra...men hur svårt är det at sprita en brits o slänge sängkläder?.. Fick iallafall syn på 2 charmiga poliser som kom in i ambulanshallen..Mums..hihi..
Annars var dagen rätt lugn på jobbet..Visade lägenheten igen för Erika (hon som var här igår). Sen lite senare.vid 18 kanske kom morsan på kaffe..o semlor...ja jag vet..måste skärpa mig haha..
Imorrn så blir det att köra farsan till sjukan på återbesök...sen tänkte jag träna tror jag... Ska även ringa o boka tid hos frissan...För jag ser bara för tråkig ut nu...Sådan längd som man inte kan göra något med...hade tänkt odla ut..men det e svårt.. Ska försöka packa lite mer imorrn med...lika bra o ha den mesta skiten gjord hehe..ha d gott... Bjuder på en gammal goding...O nej, Mariah Careys version är INTE bättre!


Rätt ok

Rätt ok dag på jobbet... Visade lägenheten för ett annat par idag....Visade sig att jag visste vem tjejen var...jobbat med henne en gng i tiden.. Efter det så stack jag till Hovby, där jag även befinner mig nu. Har ätit tacos som blev över från igår. O sen blir det semla..mums mums...svängde inom Maxi o köpte grejerna..
Har beredskap nu..väntar till att klockan ska bli 22 hehe..
*håller tummarna*


idag med

Ja...då var denna dagen avklarad den me..se om man lyckas imorrn med...


snart helg...*brR*

Blir nog att se på Made in Sweden ikväll..så mkt finns det på tv... Var iväg en runda o simmade idag..kändes riktigt skönt..efteråt hehe...Har en som ska komma ikväll o se på lägenheten.. vf de skulle vilja bo här beats me..men...frågar han hur lägenheten är..så skall han få ett ärligt svar...Nämen inget fel på den som så. bara att det finns några aspekter som man är trött på... Jo...hade en dörrknackare här med precis...som säljer typ sådana Aktuellt böckr...med information vad som hände varje år... Hehe jippie...blev ett nej från min sida... Det ända jag satt o tänkte på var att jag kände igen han från någonstans...O kom till slutsatsen att jag nog har snackat med han på nätet..haha... Sa inget givetvis..vet inte om han kände igen mig heller..Hehe...snyggt när man öppnar dörren med sina mjukiskläder...Awesome!!


Kväll igen.

Då var det kväll igen...Dagens tablå har varit jobb..sen tränade jag 1,15h...varför känns träningen bara bra efteråt? hehe.. Tog precis en lång varm dusch...riktigt najs..Sålde barbordet igår..gött..så nu är det EKO i köket...såhär i efterhand känns det lite onödigt o sälja det så långt innan flytten..men samtidigt har jag blivit av med skiten...har inget skoj o skriva direkt nu.....blir dubbeljobb imorrn..får se om jag hinner med en video..ha d bra..




Kväll igen.

Då var det kväll igen...Dagens tablå har varit jobb..sen tränade jag 1,15h...varför känns träningen bara bra efteråt? hehe.. Tog precis en lång varm dusch...riktigt najs..Sålde barbordet igår..gött..så nu är det EKO i köket...såhär i efterhand känns det lite onödigt o sälja det så långt innan flytten..men samtidigt har jag blivit av med skiten...har inget skoj o skriva direkt nu.....blir dubbeljobb imorrn..får se om jag hinner med en video..ha d bra..




Måndag igen...sjukt

Hann inte skriva igår...så ger er två låtar idag...enjoy....Har betalat handpenningen idag.yeiii


rensa o spela..

Blev en vända till återvinningstationen idag....va mkt skit det blir..o man tycker ändå att man inte samlar på sig..
Bowling ikväll..




Alright

Jobbade till halv tre idag...drygt som vanligt...Lyckades ragga upp några kartonger/lådor som jag ska packa grejer i. Har inte gjort så mkt annars..Jag vilade till halv fem när jag kom hem, då jag sedan begav mig till "min" nya lägenhet för att skriva på lite papper med säljaren o mäklaren...Najs..efter det körde jag till Hovby o hämtade upp Tobbe. SKulle hämta min bil på verkstan 1300:- thank u...Roger du kan lämna meddelanden till min mobil anytime..vilka meddelanden man får hehe... Stannade kvar lite på Frendo o snacka me de andra..sen körde jag hem..o här e jag. Orkar inte direkt skriva något då jag är måttligt seg..får se om det blir någon bättring tills imorrn (troligen inte). Ska förresten bowla imorrn..fett nice..
Kram

Hinder - Better than me


Nuså börjar den där förändringen..

Som jag nog nämnde i nyårsinlägget...att något måste hända detta året..O gissa vad...ska flytta, vann budgivningen idag:) Yeii....Bjuder på bärs om ni hjälper till?..Haha..
Fasen va kallt här e..*brr*

Kan inte hjälpa det, men älskar denna låten

Lady Gaga - Bad Romance


Då vare kvällsobligationer igen hehe

Dags att jobba kväll igen...Har flyttat till den nya kassan nu så får väl se om man hittar alla nya grejer hehe...
O nu har vi ju käk med...korv etc. Men det skall nog inte vara så svårt tror jag...Är ju inte duktig för ingenting haha... Kim får stå ut med mitt tjatande....Är lite dumt på det viset att jag bara är där en gång i veckan när det händer så mkt nytt. Men men.. Skönt att vara ledig från sjukan idag iallafall.. Funderar på om jag ska åka o simma lite innan jag börjar jobba, eller bara dra till gymmet...Måste komma in i rytmen igen.. Smal smal smal..kag vill bli smal smal smal....are....:P
Dagens låt...är en favorit o kommer alltid att vara det. Låter najs till baslådan i bilen..Gör ifs mkt av musiken jag spelar hehe.
(ber om ursäkt för min klöddiga sida..är under konstruktion höhö)

Anyways....

Sonic Syndicate - Enclave



Dryg dag

Drygt på jobbet alltså...trött på det nu...O jävla slit me skitvädret också...tack för det! hehe..
tar väl det mest lugnt nu.. Var en runda hos Sandris igår...lagade lite mat o snackade skit..
Väntar på att mäklaren skall ringa angående budgivning och sånt, får se om hon ringer imorgon eller något. Har iallafall fått klarhet från banken att jag kan låna..Jippie..hehe
Och på torsdag ska jag in med 460n på verkstan...måste få klart var felet ligger om det är generatorn eller batteriet...Skit bil.. Hade gärna köpt någon annan..Men ska ju finnas pengar med kanske..
Iallafall...Här e dagens låt...En låt jag aldrig kommer tröttna på! Han sjunger/sjöng som en Gud.
Enjoy


Möndä...



Seether feat. Amy Lee - Broken


Vakna me solen i ansiktet...

Hur skönt är inte det? Tur att man inte skaffat persienner än kanske hehe. Man får väl se vart denna dagen bär en. Har en känsla att jag kommer fixa i lägenheten idag.. Började städa lite smått igår...ta ner julgardiner o stakar o sånt.... (Advenstakar då:P). Satte även på underhållsladdaren på 940n, fick ju den i julklapp. Ska ner sen o se så den funkar som d ska..kanske ska öppna fönstret i garaget med för säkerthetsskull...Har för mig att det bildas någon gas eller något kemiskt. Och är jag riktigt duktig så rensar jag lite i förråden med kanske, har lite söndriga saker som kan återvinnas... Rätt behagligt o bara slänga ner grejer hehe... Tror det är fler som känner igen sig.

Var på bio igår med Joakim o såg Avatar...Var rätt bra faktiskt... kan väl säga att den var värd sina hundra spänn. Innan det åt vi på Grekiska restaurangen på Näsby...Ostfylld färsbiff..mums mums... Man stank ju lagom mycket vitlök efter tzatzikin hehe.

Efter att ha läst lite i tidningar de senaste dagarna så har jag kommit fram till....har inte världen blivit mycket sämre än vad den var förr? Allt skit som händer...väder, terrorism, mord, miljö..ja allt... Tycker man hör jämt o ständigt att folk blir mördade...i Sverige då (andra länder med givetvis)..jag tyckte inte att man läste så mycket om det förr...Men det kanske var så?  Man kanske uppfattar mindre ju yngre man är?.. Fattar inte hur folk är funtade i huvudet när man bara kan hoppa på någon och brutalt misshandla personen så den sen avlider. Man kan nästan tro att hälften av alla människor är psykiskt missbildade eller något. Människan är rätt ond varelse, är nog ondast av hela djursläktet kan man nog påstå. Rätta mig om jag har fel.

Var och kollade på lägenhet i torsdags..en bostadsrätt på Odal...Riktigt fin lya..är sugen på att buda på den faktiskt..Är ju inte så aktuellt o köpa hus just nu...tyvärr... Om inte någon vill ge mig ett dvs:P hehe..
Nä..får väl sätta igång lite här...tänkte börja med en liten grej...Dagens låt...(ska försöka komma ihåg det iallafall hehe) Ha det fint alla




Plan Three - Still broken


2010-01-03 Jaha då vare´nytt

Nytt år, nya hopp, nya drömmar, nya mål och nya händelser? Det är vad jag vill tro iallafall.
Nya året invigdes på challan hos Jessica..
Och nu har jag jobbat klart helgen också..gick väldigt fort får jag säga faktiskt.. O skönt är det nu, är ledig måndag och tisdag. Igår morse när jag skulle åka till jobbet...typ 05.40...var det tvärtstopp..fick inte liv på bilen. Jahapp tänkte jag..lördag..då det är sååå bra bussförbindelser...Gick in igen o ringde till Skånetrafikens talsvar för o höra när nästa buss gick...o det löd 6.24...perfekt tänkte jag..så gick in o väntade lite då jag sedan gick mot busskuren (o svinkallt var det!). Ja...kom till kuren, kollade listan...o shit vilken gissning..det var en taxi tid som man ska beställa 2 timmar innan...Perfekt..nästa buss gick 9.14. Och varför säger de inte sånt i talsvaret, att det är beställtaxi?...Så jag fick ta sista utvägen o ringde till morsan..Så hon fick komma o köra mig... tack så mycket mamma...mycket tacksam! Fick även skjuts hem för att sedan plocka ut batteriet...så vi åkte till Hovby med det o laddade deti ett dygn. Så vi satte dit det idag..o bilen startade! Tack gode gud för det. Men...gissar ändå på att det är generatorn igen...för lamporna hoppar precis som man kör i en gropig väg...Bytte ju generator förra året (dock till en begagnad). Så jag kör farsans bil. Skall köra han till sjukhuset imorrn bitti, har lovat det..därefter ska jag nog bara röja lite här...sen in till stan igen o möta morsan vid Synsam..för hon vill att jag tittar på bågar hon tittat ut. Efter det Viktkliniken...o sen Tandläkarn....jippie! Sen sau får jag besök från Kkrona...ska bli trevligt:)
På tisdag är jag bjuden på "tretton"middag hos Sandra..mysigt:) SKönt o ha lite o göra iallafall..Får se om man får lite tvättande gjort på dagen, om stugan är ledig..Träna ska jag nog också..komma igång igen efter alla dagar som det vatt stängt..Jobba jobba..bort me fettet...eller det mesta hehe.
Annars har jag inte så mkt o berätta tror jag... Har väl mkt funderingar o konstig frågor man hade kunnat skriva ner men...Man ska väl inte akta sig så man hamnar på gula bygget haha..
Men ska slipa på de där funderingarna så kommer det kanske sen.
Tjingeling


   

Nyår

     


RSS 2.0