En lugn Midsommarafton

Var hos Emelie på tjejkväll igår.. Var riktigt trevligt...Tack alla för super trevligt sällskap:).. Finns inget bättre än bra vänner som kan känner sig 100% bekväm med. Pizzan var riktigt god med som "vi" gjorde..Det får göras om.
Idag blir det nog en rätt lugn dag...Låg o drog mig till 11. Hade ett rätt trevlig dröm så jag ville inte gå upp vid 9 då jag vaknade egentligen hehe. Tänk vad bra det hade varit om man hade kunnat besämma vad man ska drömma...Hehe...Då vet jag vad mina drömmar hade innehållit iallafall:)
Imorgon är det fest i Hovby...Firar midsommar med vännerna då:) Ska bli riktigt skoj..





Lugn o skön låt...+ han mellan lakanen hade inte varit fel haha..;)


En dag som alla andra..

..o det stämmer. Invigde kulglass säsongen igår i Åhus hehe...Var mumsigt:) Jag, brorsan o morsan leder  varann i frestelse haha.
Ja..vad har hänt sen sist...Förra tisdagen var vi hemma hos Bea o Björn och grillade...O riktigt gott var det!

Alltså mitt minne är så kasst jag tycker det nästan e läskigt...Hm.. I lördags så käkade Linda o jag på stan..Vi landade på Graffiti med en naajs bakad pära. Sen drog (körde) vi hem till mig. O ledsen att göra alla besvikna..men jag kollade faktiskt på bröllopet. O gu vad fin hon var! Jag fällde en tår emellanåt faktiskt... Kvällen spenderades i Hovby där vi mumsade på jordgubbar med..mums mums.. Hoppas verkligen de inte går upp i pris till midsommar. Tycker 40 kr är mkt redan nu.. Eller har jag helt fel?
Veckan fortsätter med jobb imorrn, heeeela dan..Torsdag är jag hembjuden till Emelie på tjejkväll. Ska bli trevligt:)
Fredag är det midsommar o jag har inget sagt..alltså vad jag ska göra.. Jag o gänget ska fira midsommardagen istället så det blir mat o party på lördag. Yeah!
Jag har börjat handla lite till Madde o mitt partaj...Än sålänge är potatissalladen inskaffad..o idag köpte jag mucho chips hehe.. Skall köpa läsk sen med. Har haft lite flytt för det har varit bra kampanjer i affärerna.  Tank u väry match! (hehe).
Jo förresten! När jag var hemma hos Bea bokade vi biljetter till alla konserter vi ska till... Vad skoj...dyrt..men skoj. Så den 15 juli blir det Sofiero för att se The Akr, The Sounds o Amande Jensen...sen i november Ladies night samt Lady Gaga...ska bli så sjukt skoj! Skoja min doja:p
Nä...ska fånga solen nu..skriver sen..
Jo en ledsam sak till..:( Får jag 2a på bromsoken på besiktningen så blir det skrot för lilla Anzor *snyft*



not much really

Jaha...Söndag...äntligen...är ledig mån o tis nu:) I helgen har jag inte gjort så mkt..i fredags var jag i Åhus på Emils studentskiva..Congrats lille gossen hehe..
Idag var jag i Everöd o köpte handtag till bilen:) Var en som sålde v90 handtag på blocket så jag klippte till... Trevlig karl, känner Roger också..
I veckan så händer inte så mkt...på lördag skall jag till Jessica...annars e inget annat inbokat..jag o Madde borde snacka om festen..Juli börjar närma sig..
oj..mojan kallar..hejhej


Konbanekörningen..

..Slutade rätt snabbt idag, då farbror polis kom o gjorde besök..Trist...Annars var det relativt lugn dag på jobbet.. Efter jobb åkte jag in till stan en runda o besökte Lindex o H&M..allt jag hann med på en timme hehe.. O blev köp faktiskt...tycker det är rätt trist o gå i stan så skönt när man faktiskt hittar något som passar någorlunda bra, och inte är SKOR hehe.. ska nog ge mig in en runda på torsdag igen. Få smakråd om en tröja..Fick inbjudan från Bea igår...skall bli skoj som f*n i november:) Tänkte försöka planera födelesfesten i sommar med Madde....om de nu blir av:/
Fredag är det studentfest samt firande av Madde o Tutte...som vanligt jobbar man dagen efter hehe, men några öl blir det... det kan ni tro...
Aja, har inte mkt mer o skriva nu..tjing

åter igen

Tiden springer iväg igen..eller e jag inte så intresserad av blogg . Veckan som var så jobbade jag må-sön. Kändes i kroppen, och gör det fortfarande då jag bara är ledig torsdag denna veckan:( Så är det när man e dumsnäll. Thomas ringde i onsdags, 1 timme innan jobb, och undrade om jag kunde jobba fre-sön..o dum som man e sa man ja...Men iallafall, kommer få en fin lön i juli...Om det är någon tröst.
I fredags var hos Bea o Björn o träffade lilla sötnosen till son de har... Så gullig! Men vågade inte hålla han...ska trotsa min rädsla o göra det nästa gång om jag får:) Efter jag skjutsat Bea till stan så körde jag till Hovby  o hängde där lite. På lördagen efter jobb o lite vila, drog jag ner till Sandra vid kolonin. Där vi grillade o hade trevligt. Bl a var Martina o Erik där, samt Lina o några till. Men jag drog hem redan vid halv tio tiden...Var trött o skulle ju jobba på söndagen med. Sov i Hovby så när jag kom dit var Eva, Madde, Linda o Andreas där också.
Skriver mer imorrn el något..orkar inte mer nu.


RSS 2.0