Tisdag 0630

Ja, det blev ett antal spenderade timmar med bilen...vi började vid 17.50 och slutade vid 23 tiden....vi stack o åt ifs mellan men...Det är duktigt med jobb och dra kablar och är tacksam att jag har Tobias som kan hjälpa mig. Jag hjälpte ju så gott jag kunde givetvis me o skruva lite o så. Kablarna jag köpt räckte iallafall, blev till o med över en meter till godo.. Så nu är det ljud där bak med,lite mer fördelat ljud i bilen:)  Medan han höll på me det sista vattnade jag hela trädgården o alla växter inomhus o i uterummet. Han hade nog glömt annars, (morsan o farsan är bortresta). MEn tack Tobias:) Har några glassar o bjuda på sen också förutom krubbet..
MEn det var iallafall skönt o ha o göra igår...gillar när det händer massa saker... Så har ni förslag får ni gärna komma med dem.
     
Meckandes i Hovby, Tobias till vänster o jag till höger


Idag har jag inte gjort allt för mycket.. Jag var i Balsby igen och bada o sola...blev dock inte lika mycket solande som igår då jag brände mig rejält hehe....My but is burning haha.. Jag degade mest när jag kom hem därifrån och slumrade nog till på soffan en runda. Har idag förgäves försökt o få me mig folk till golfbanan bara för att göra något... MEn trist när man bara känner massa par..
Har kommit fram till att jag måste hitta mer folk och umgås med:( Trist o alltid vara själv och jag kan inte förstå varför folk inte vill fortsätta ha kontakt med mig...tänkte på de jag gick med i skolan då.. men men...är kanske en ensamvarg.
Fick iallafall röven ur soffan och tog en välbehövd dusch. Sen åkte jag till Maxi och handlade lite...Blev lite jordgubbar med ..mums mums..
Och ikväll har jag lyckats bli förbannad på min dator som bara fortsätter att stänga av sig...trist!...får väl antagligen köpa en ny..kanske ska pröva o formatera om den först...får se hur jag gör... Nä nu e det snart läggdags, jobbedags imorrn igen..Ta hand om er...om någon läser..

/S

Måndag 0629

Det var trevligt i Tollarp i lördags, och Emelie gillade min present *pjuh* Vi var väl kring 20 pers eller något sånt. Jag drog hem rätt tidigt i och med jag skulle upp o jobba ju..Så dunsta vid 23.30, åkte hem till morsan med brorsans bil...sen var hon lite tjabbe sjuk så jag kom inte därifrån förren 00.15. De åkte till Västervik igår och ska vara där en vecka...hoppas det är skoj däruppe. Hade gärna följt med om det var så att man inte hade något jobb... Vilket man ifs skall vara tacksam för att man har. Any ways..

Igår,söndag, så var jag i stort sett trött hela dagen. Blev lite småputt under lunchen o fräste till åt en kollega..Men hon förtjänade det, det tyckte alla vid bordet.. Bara att det är jag som vågar säga något. Hade även beredskap igår (jour), hade det på lördagen med..Men ringdes aldrig in, riktigt skönt!
Lite efter att jag kommit hem så körde jag ner en runda till Oppmanna sjön och relaxade...riktigt mysigt var det:) Sen på kvällen halvlåg jag i soffan och kollade på film, Eragon. Snackade lite på msn med, svårt o låta bli datorn när det plingar till hehe...

     
Vid Oppmannasjön i Kiaby

Idag har det väl inte hänt så mycket än så länge. Jag satte klockan på 9 för att komma upp i vettig tid men..när jag väl vaknade var jag så förbannat trött hehe så jag tänkte...bara vila lite till ..o svisch var klockan 10.30...  SÅ då fick jag ju gå upp hehe...Så jag åt frukost..tog en dusch och stack sedan bort till Balsby och hände vid Balsbysjön. RIktigt skönt var där, extremt varmt.. Fast trots det blev det bara dopp för benen i vattnet haha. Lekte lite med barnen..sandras och sofies ungar..

     
Vid Balsbysjön i Balsby

Och sen jag kom hem har jag bara fixat lite mat o städat så smått...såg för jävligt ut här haha.. Ska nog köra till Hovby så brorsan kan hjälpa mig med att dra kablar i bilen...Jag köpte ju högtalare för ett tag sen som jag har satt dit i de bakre dörrarna...Borrade o sånt med iom inget var satt.. Så tänkte det kan ju vara bra och ha lite musik i dem med när jag har dem hehe.. Ska passa på att koppla in bromsljusen i vingen..har inte gjort det än...uh...måste spänna däcken med...oj vad det koms på grejer haha.. Så ska väl snart bege mig dit tänkte jag.

/S

Detta är då jag...

LÖRDAG


Jaha, då har man lyckats att registrera sig här...Har haft en annan blogg men gått lite sisådär med den...Tänkte pröva lyckan här och se om man finner bättre inspiration här. Det händer nog lika lite i mitt liv men va sören haha.

http://thechiller-sabina.blogspot.com  )


Liten introduktion om vem jag är kanske.
Sabina heter jag och är bosatt utanför Kristianstad i Skåne. Arbetar gör jag det med, både som lokalvårdare och försäljare...Ja det stämmer, två jobb. Jag är inte rädd för att arbeta och gillar att ha saker och göra.
Något jag annars gillar är bl. a: Musik, foto, bilar, sport, böcker osv...Man gillar ju det mesta precis som alla andra gör.
Och nu kom jag på hur töntigt detta är med att förklara vem jag är haha...skippar det nu och skriver blogg helt enkelt.

I torsdags så var jag och Linda i Tivoliparken och grillade oss lite korv ..och riktigt gott var det faktiskt... Vi kom på sen att det var ju strandhugg så medans vi jäste i solen så fick vi lite musik med.

        

Igår var jag i Åhus och grillade....Ja det blir mycket grillning nu och mer kommer haha. Var hos Ingrids..de är inte hemma så Sandra L och Andreas har hängt där medans de varit borta...bättre med hus än lägenhet. Det var trevligt och käket var sjukt gott...Och Linas mangodressing var gudomlig..måste jag köpa. Vi kollade även på fotboll givetvis...Vi blev alla sura när det stod 0-3 till England i halvlek så vi började grilla istället. Men sen hörde vi att det blev 1-3... och sen helt plötsligt blev det 3-3 när man kollade och sen kunde man inte slita sig från tvn haha. Ludde och Andreas var som klistrade. Synd att det inte gick hela vägen för Sverige iallafall men så är det..Tycker att de nästan spelar bättre än landslaget som det är just nu. Berg och Toivonen verkar extremt duktiga. Lilla Ebba (Sandras 10åriga dotter) hade spenderat hela dagen med en tipsrunda som hon hade googlat fram på internet. Och gu nåde vilka frågor..mer än hälften handlade om Hofterud och samhället där haha...Ingen av oss visste något.. Men det är ju duktigt av henne.. Jag vann iallafall med allt mitt chansade..15/21 och fick en tallrik med en 1 på...Tack tack:P Det såg jag inte komma haha...
Jag stack därifrån rätt tidigt...vid 22.30. Skulle ju upp 5.20 idag så. (Har jobbat)

Just nu väntar jag att min brorsa ska höra av sig. Vi och några till ska samåka till Tollarp där vi ska grilla lite mums mums.. Själv tar jag med mig en färdigmarinerad flintastek..gott det vettu.. Det är Emelie som fyllt år och vill fira lite. Tänkte att kanske Madde och jag kunde fira våran senare...Vi fyller ju den 9:e och 10:e juli.... är ju Kristianstadsdagarna och då kan man lika bra förfesta o dra till stan en runda.. Iallafall.. Största frågan jag hade idag var väl vad jag skulle köpa till henne i present. Jag är inte så insatt i vad hon tycker om då jag inte umgås med henne överdrivet mkt mer än lite då och då. (Hon är en kollega från ena jobbet, givetvis en vän också!). Men jag hittade tre grejer i en affär som jag sedan satte ihop... Fick man nämna affärer här?... Jag tycker det är skoj att sätta ihop arrangemang och sånt. Det stavas så va? Arrangemang? Som ni märker är jag lite flummig... Får väl snart ringa brorsan o höra om han hört något..så man hinner duscha lite iallafall..

Fick precis sms..måste vara där 17.50 (I Tollarp) Så jag får väl ge mig in i duschen nu...  Har ni läst så här långt..så grattis..hehe... Ha en bra lördag och ät o må gott

/S

RSS 2.0