tråkväder

Har inte hänt så mkt sen lördags...helgen gick fint o jobba... jobbade även nu i måndags o tisdags...tisdagen var en riktig skit dag mot slutet...ingen uppskattar något man gör...fick litet utbrott på 2 av mina kollegor... Spenderade även 1, 15 o städa toaletten som kunderna använder...Snuskigt kan jag säga... Tänker säga det till Thomas att de måste försöka hålla den så ren alltid...
Ett pass imorrn med sen är inget mer inbokat.. ska bli skönt att få lite extra pengar nästa månad iallafall.

Träffade K i tisdags..o han sov över till igår.. han skulle kunnat stanna till idag..men behövde väl lite ensam tid eller något hehe.. Fast ångrar de lite nu..men men... Han är iallafall en vandrande s machine..haha..galet..

Blir väl slappa hela dan idag, kanske drar en sväng till Sandra ikväll..

Kram

Denna veckan...

Lördag...o ska arbeta om några timmar...vf är man dum egentligen haha...Men pengar lockar rätt mkt....
Madde kom i måndags då efter jobbet... Och jag får säga att jag är glad att jag är så bra kompis med många av mina släktingar. Det betyder mycket.
Vi var som sagt i Ullared i tisdags...på förmiddagen var det sjukt mycket folk på förmiddagen...eftermiddagen hade det lättat lite... Och det blev en dyr visit hehe...handlade väl för ca 3100:-.... Hittade ovanligt mycket tröjor o tunikor..helt sjukt...kanske har bytt klädstilen lite, kan vara därför kanske...Köpte 2 vinterjackor som kostade 500 kr stycket me så det sprang iväg lite... Men köpte faktiskt mest kläder denna gången...en termos, lamphängare o lampskärmar var några av de få grejer som inte var kläder.. Så nu ska jag nog klara mig ett tag hehe. Vi åkte väl hem vid 18 tiden... Mamma hittade också lite kläder, skönt :) Så det var en lyckad dag fastän det blev dyrt..jag tog faktiskt 2100 på ett Ullaredskort som jag ansökte om... Hade inte pengarna just då...

I onsdags o torsdags jobbade jag då på F... O det gick bra, hade mycket o göra... Slapp stå så mycket i kassan vilket var skönt hehe. Men kan förstå att pappa är slut efter dagarna när det kommer läskleveranser.. Ett j*vla jobb o packa upp o sätta allt på plats... O chefen ringde igår o frågade om jag kunde jobba nästa vecka med...så nu jobbar jag även Må, Tis och Fre.... Ja jag är galen!!! Men goa pengar...tyvärr är det så...och jag gör ju knappt något på semestern ändå, vädret är skit.
I torsdags så åkte jag o träffade K...Det var trevl igt...o det var riktig regnstorm så jag stannad där över natten..

Idag var jag duktig o cyklade till Willys o köpte frukostfrallor...funderade först på o ta bilen..är ju enklare hehe... Ska väl snart sätta igång och städa här..har inte ens packat upp de jag köpte i Ullared haha..
Ha en bra dag alla..

Bättring

Ja....Det var ingen fara o väga sig...hade till o med gått ner 3hg..Hurra för mig...ehm..vägde mig dock inte idag, har varit en mkt god helg om man säger så..
I tisdags så spelade jag lite minigolf med mamma, Eva, Robin, Kim, Tobias, Sandra, Linda, Madde och Michaela..O ta mig fan..jag vann!!! Det e nog första gången någonsin!! Gytt... Innan golfen åt morsan o jag glass såklart...
Tror de va på kvällen där som jag åkte in till stan med Linus...han skulle se Smens Baglomma..inte min typ av musik men fick ställa upp o va social..O det e ju inte varje dag man träffar Linus..

I torsdags hämta Emma M upp mig för lite frossande...Vi körde först hem till hennes föräldrar som bor i stan och tog ett glas vin. Sen mötte vi upp en som heter Lina, trevlig tjej. Sen gick vi och åt på Rosegarden...o gott!! Varför äter man sig alltid sprängfärdig? Haha.. Sen gick vi en sväng på stan..tyckte inte där hände så mkt så vi gick hem till en tjej på Söder som Emma känner... Maria o Emelie hette dem som var där...också sjukt trevliga! Precis mitt typ av folk.. Sedan strax efter 23 drog vi in till stan o lyssnade lite på Tove Styrke....Så kass hon är och vilken copy cat till Robyn.. Efter de så satte vi oss i partyfakrikens tält på Södertorg...var trevligt, tills en creepy kille började ragga på mig....Och han satt o glodde resten av kvällen och försökte komma o prata med mig då o då... Men roligt åt de hade vi haha..
En lyckad kväll helt enkelt=)
Tränade både i onsdags o i torsdags för att förarbeta ätandet på Rosegarden..precis som det hjälper haha..
I fredags var jag på kalas i Tollarp. Mina små kusiner har fyllt år och man träffar ju dem sällan så jag ställde upp o hängde med... O gu va de har växt..lilla Malva är så söt och har verkligen växt som person sen sist jag träffade henne..Hon blev 8 i år o Lukas 11.. God mat o tårta blev det, och satte sig direkt på magen haha..

I lördags så var det byafest i Hovby..o vilken god gris!! Grillad gris med potatisgratäng...mmm smälte i munnen. Det var faktiskt trevligt även om jag drog relativt tidigt (23.30?) ca.. Många man inte kände igen och många man inte träffat på länge..
Igår var jag såååå uttråkad..helt sjukt, så på kvällen drog jag o morsan till Åhus o käka glass. Sen var jag hos dem till efter VM finalen...o synd att USA inte vann, vad sur jag blev. Det är synd att en final ska avgöras med straffar!
Jo förresten i...kan de ha vatt fredags el torsdags så ringde min förra chef (på macken)..o frågade om jag kunde jobba..Hehe..har inte jobbat där sen februari..Men ställer upp är ju goa pengar, även om det innebär att man jobbar på semestern. Så jag jobbar denna veckan ons, tors, lör  sön...Och mest med bra folk så det gör inget...De får ta lite att jag är off, har väl glömt lite och det har säkert tillkommit mer rutiner.. När jag sökte farsan för kanske 2 veckor sen så svarade chefen på huvudtelefonen... Och så erbjöd jag ju mig att jobba extra om de behövdes under beachhandbollen..men de va ordnat o lugnt sa han hehe.. Men se..hehe...hans söner spelar ju där, men det kunde han ju räknat ut innan... Men mer pengar till mig =) Sen var det kanske en helg v 33 det rörde sig om med.
Provade shortsen som jag hade förra sommaren, och kan ju säga att dem inte passar hehe..jag får leka hiphopare nu :P
Snart ska jag köra mot Maxi o handla samt hämta upp Madde som ska sova hos mig inatt.. Vi ska till Ullared imorgon haha..igen! Det var inte mitt påhitt, är mammas o pappas fel. Har egentligen inte pengar men får väl se, blir de mkt kan man ju ta ett sånt där Gekås kort.
Annars har de inte hänt så mkt idag, tränat har jag gjort.. känns som man har lagt på sig ..

Igår ringde K också..var kul o höra hur han lät=) Vi har ändå snackat snart ett år tror jag via nätet...E lite smånyfiken på dansken får jag erkänna..

Tuddelu...

Någon som vill köpa skor? stl 41..




Bra helg..

Fredagen var en full dag.. Var på systemet, Harald Nyborg, Willys, Domus.. Var i Hovby o hämtade grillarna.. Lagade gratängen..Och sen kom mina underbara vänner o joinade mig med grillning :) Fick en onepiece i present, och det tackar jag så mycket för =) Sedan begav vi oss till stan.. Fick även grytlappar o handdukar av Andreas.
Igår, lördag, så städade jag upp efter festen efter först varit i Yngsjö på loppis följt av glass i Åhus med mamma o pappa. KL 19 mötte jag upp de gamla gänget på Bishop. Var trevligt, många år sen Hannah, Linda, Malin o jag umgicks tillsammans :) O Fish and chips på Bishop är något att rekommendera. Sen gick vi runt i stan lite...Mötte bl a Linus o Jonas...Gu va mkt folk som samlas på samma plats alltså..
Idag så fyller jag år..skoj va?..Hade helst stoppat tiden nu...ush.. Åkte hem till "hemmet" Där även Tobbe, Sandra, Madde, Linda och Eva joinade. Vi åt mat sen s¨bjöd jag på prinsesstårta...mkt gott...Vill dock inte väga mig imorrn..har nog gått upp 2 kg..minst..
Imorrn får jag se vad som händer på schemat..

Denna veckan, hitentills..eller hittentills? hehe

I måndags började dagen bra...tills jag åt frukost.. Då kom min teamchef med en vikarie som skulle gå med mig. Han ska jobba för mig när jag har semester. Och varför är det tråkigt med det? Jo! För att jag var tvungen att lära upp han från grunden...avskyr sånt, han har gått med mig hela veckan. Så denna veckan har mest vatt tråkig på jobbet. Speciellt idag då jag bara stod o tittade på när han städade....Ja jag vet..men jag gjorde det för att han skulle få en tids uppfattning om hur lång tid städningen tar. Och om jag inte hade gått in o hjälpt till i slutet hade jag jobbar över mer än vad jag redan gjorde... Ush tur det e över nu, för nu har jag SEMESTER!!
Synd man inte hade mer pengar o göra saker för bara..Känns som en fattig månad denna med..*suck*
I tisdags var iallafall jag o Bea på språng till Sofiero för att se Robyn. Hon var bra live, värt pengarna.. Innan dess grillade vi hos Beas mamma som bor en bit utanför Hbg...Gott o trevligt =) Enda som var lite halvtrist var o skjutsa hem de andra... De bara antog att jag skulle skjutsa dem hem, jag tycker man inte kommer samma kväll o frågar om de kan få skjuts..o de frågade bara för att Bea sa till dem. De kunde frågat dagen innan eller något. Men det är sista gången iallafall. Therese, en av tjejerna, var iallafall schysst o gav mig bensinpengar.. De andre erbjöd inte ens...tycker jag e lite halvkasst...Jag körde ändå en bit, o bilen slukar ju bensin..Men men, vissa är som vissa är.
Bea o jag kom hem vid kvart i två..drygt?... Sent ja... o jag gick upp 05.15 för att jobba..Lite trött var jag får jag erkänna hehe..Mycket!! Under hela dan..
Men jag har ändå lyckats vara flitig o sorterat garderoberna här, som verkligen behövdes. Blev 2 fulla Gekås påsar till klädinsamling..o lite saker som ska skänkas bort.. Har köpt lite nya växter, och omplanterat. Tog även hem blomlådan jag tog från päronen..de skulle slänga den. Så idag köpte jag blommor o har planterat, blev så bra så :)
Jag e duktig jag hehe..

Imorgon så ska jag handla lite till, hämta grillarna, laga gratäng..städa...sen e det fest hos mig:) Ska bli gott med grillat... Ska se om jag får tag på riktiga potatis bara...vill ha hemmalagad gratäng, även om de i affären är goda..


Suntag

Vad har hänt denna veckan...Måndagen och tisdagen gick åt att röja hemma hos Mamma o pappa. De har en källare under huset som var fullt me skit, kunde knappt gå in där..och är bara jordstampat golv så mkt av det var fuktigt också... Allt från massa bråte(ved), skidor, kalkbehållare, gödning, inlagdgurka som däkert e 20 år..osv..massa farligt avfall. Tog 2 dagar o tömma ut allt. 5 vändor till tippen med fullt grindsläp..o på måndagen körde även jag o morsan 2 vändor med bara bilen med skit från garaget. Blev även 2 fulla släp med bränne som vi slängde av hos farfar i Gualöv.. Helt sanslöst. O skrapa upp armen gjorde jag med.. fin skorpa nu. Vi började även plocka ur skit ur ett plåtskjul de har på trädgården. Det var lika belamrat med grejer..ush och fullt med insekter.. Hittade även två uttorkade döda kattungar...såg knappt de va ett djur, liknade en dammtuss med tassar typ .. Men nu är där nästan tomt iallafall och redo att rivas när det kommas skall. Tänk vad man får stå ut med haha.. Lite goda i det hela är att man får motion.
Annars har det väl inte hänt så mkt denna veckan..Har blivit en del glassätande...aa ottos chokladglass e farligt!
I fredags så var jag, sandra, madde o ebba och åt på Rosegarden....aaa det e så gott där!!!!!! man äter alldeles för mkt..
Igår så tog jag en vända till gymmet...var grymt varmt, både inne och ute..ush.. kollade även ut tapet till sovrummet, tror jag har bestämt mig.. :) Nu ska jag bara sätta ihop en ny garderob också..

Idag blir de nog rätt lugnt, ska försöka städa här lite och sortera... om man e konstig kanske man drar till gymmet idag igen.. Men det är bara ett kanske..




På tisdag ska jag o Bea puttra till Hbg för o se Robyn..yeah... Alex o Shirin hänger också på.. =)

RSS 2.0