Dagen..

Nu väntar jag på att omeletten ska bli klar...aldrig gjort omelett innan så de ska bli spännande..ja jag vet..jag är konstig..
har hämtat paket, köpt färg, köpt dricka och tränat idag...o kl 17 ska jag va i Everöd så Linus kan checka bilen..
Har faktiskt än så länge lyckats träna varje dag denna veckan...gym i mån, funky tis och step igår.. fick ett infall innan jag skulle laga mat hehe..
O fasen vad skönt med lööööön..


Nya tag...

Hänt..ja...minns inte...
Förra lördan igen var jag o morsan i Ullared... Fy fasen vad folk...värsta gången någonsin..men ändå lyckades man slänga ut pengar i sjön haha...:Jä..vla de där  Converse väskorna alltså.
Annars har jag väl varit i en doewn period....både haft de jobbigt på jobbet med chefen..o sen vatt alllmänt nere....e trist att vara ensam.... Råkar alltid ut för samma sak..tröttsamt...så nu har jag bestämt att jag inte ska anstränga mig så mkt..

I fredags så var jag på After Work med tjejerna från avdelningen.. var super trevligt o var många som kom...15 minst tror jag...Käkade o drack lite på Bånken...Malin o jag tog bussen hem vid 23.05... Lite trött var man hehe..


Nu har jag iallafall tatt nya tag och ska träna ordentligt...tränat både idag o i måndags..o se om jag orkar imorrn.. nu fan får de va slut med pjåtandet...förstår inte vf man tar till mat när man mår dåligt...får väl försöka byta ut det mot träning.
Polisen sökte mig idag iom utbildningen jag sökt...han informerade lite hur de funkar, vad det kostar osv... Så ska skicka en ansökan igen i dec/jan.
har även fått dagar att jobba på extra jobbet igen... 4 dagar v 47...gyttans..behöver pengarna just nu..har de lite kärvt...men men, de ordnar sig...
Annars denna veckan...jobb..jobbar ju helgen, lördag så är det Halloween fest..har fortfarande inte bestämt om jag ska dricka eller inte...Men får väl handla för säkerthets skull...hehe..
På torsdag ska ev Linus kolla på min bil...Ena bromsen ligger på där fram...O han va så vänlig o kunde kolla på det...
tack :)
Någon som vet en bra fotograf...typ som The studio?...som inte e så dyr..


Not my day

Målade taket i tisdags igen o elementet..så nu får de va...nu ska jag bara fixa med garderobsgrejerna..

Och det jag var iväg på.... Var mkt trevligt... hoppas jag blir mer av.... håller väl huvudet lite kallt, även om det är svårt. Blir kanske nästa helg.. Vill ju så snabbt som möjligt men...

Idag har inte vatt någon höjdar dag... Vatt rätt lågmäld på jobbet.. känner mig bara bläää...så trött på de stället nu...
Vart på polisen igår och skickade iväg en ansökan om utbildning till ordningsvakt..så får väl se vad som händer med det..

I helgen händer nog inte så mkt...böring..

Kram...


Dagens flitiga slit

Jao..söndagen blev lugn....efter jobbet körde jag till päronen som bjöd på mat...Lax....Mmmmmmm....sen var jag där hela kvällen..eller ja..åkte hem strax innan 21... Kollade på en mkt skum film som bara tog slut....vart var meningen med filmen liksom??...Rachel Getting Married hette den...Aja...har sett så många skitfilmer, så vad gör en till.
Idag har jag varit flitig...Har slipat de sista o lagt på sista lagret...Målat taket har jag gjort, och målat elementet. Ska säga att måla taket är ingen höjdare för naken...KOmmer säkert kännas imorrn, försökte stretcha så gott jag kunde...o hela jag var vitprickig. Morsan gav mig en Op mössa som jag hade på mig, tur ingen såg mig alltså haha.. O hade vanlig mössa när jag slipade o målade kanterna i taket...hot hot....not!!



Nu närmare det sig iallafall.... Jo! lördags var jag, morsano farsan på Ikea.. Tänkte se om de kunde finnas några skjutdörrar som passade, men icke! Får ta mig till Harald Nyborg och kolla hur deras ser ut... Annars blir det dörrar på Skånska bygg och inredning på Harald Nyborg.
Får måla iallafall ett lager till i taket, kanske 2 där jag spacklat....o iallafall en gång till på elementet...Men får väl vänta någon dag så det har hunnit torka ordentligt.

    

O snart ska jag iväg....ska bli trevligt.. ;9

Kram


Today and tomorrow

Var i Bäckskog igår med jobbet... Och det visade sig bli en riktigt trevlig dag....Jätte bra föreläsare vid namn Kristin Radell. Hon har nog en hemsida om ni googlar... God mat o ja...allmänt onyttig dag haha...

I onsdags var mor o far här en sväng på kvällen. Pappa var så snäll och hjälpte mig och mäta med garderoberna och så... Efter jobbet imorgon ska vi köra till Skånskabygg och kolla lite.. Körde inom Wallgårds idag igen o köpte färg till element o tak...de hade ju 25% på takfärgen också...tror jag fick 20% på den andra färgen... sådana här grejer är inte billiga alltså.. Ska spara kvittona och ta ut lite ur fonden sen när den växt på sig lite.

Fick reda på att en god vän har fått nytt jobb.. GRATTIS Bea...det förtjänar du verkligen, är så glad för din skull!... Lite avis faktiskt. Du kanske kan få in mig där sen haha..

Nä..nu ska jag ringa farsan o bestämma lite...

Och kollar på Finland -Sverige.. (EMkval)... Vilket skitspel från Sveriges sida




Kanelbullensdag....jaså?

I lördags tränade jag..
I söndags var jag hemma hos mamma o firade henne...Hon hade gjort en såååååå god tårta..

Igår började jag slipa väggarna o jämna spacklet som jag la på i helgen..jobbigt! Fick fortsättaidag..o har lagt på lite spackel till.. hoppas de räcker...var iallafall vit som snö..o det är överallt..blir en rejäl stortstädning när allt e klart..

o Var kanelbullens dag idag....åt för många hehe..


RSS 2.0