Whatever..

Ibland är vissa grejer så förutsägbara.... slår aldrig fel:/

söva

Dags å slå sig i bingen....upp kl 5 igen o fara iväg;) Hårda pix..


tidigare än tänkt..



Imorrn blir det av till Ullis..hehe... Har frågat Linda o Madde om de också vill hänga på..vilket jag inte tvekar på hehe... Morsans ide...så why not;)
Not alone som låten säger...men känns så ibland..

Lugnt..

Lugnt dag...men folk e ju fasen ivägen när man städar hehe..
blir en lugn fredag med lite film o sällskap:)



Älskar denna låten

Today....coooold

Shit vad skönt det hade vatt o legat kvar i sängen i morse..började med huvudvärk hehe..men tack vare pillret försvann det hehe... Var mkt o göra på jobbet som vanligt... UNdrar hur jag ska fortsätta hinna med egentligen...tur jag har frukosten o lunchen med några kära kollegor..hade inte klarat dagarna utan dem:) O på tal om frukost så ska vi till matsalen hela teamet o äta tillsammans...o vi bjuds på frukost...De ni..vi käkade ju där förra veckan med med den frukosten som vi tjänat in..muhaha.. Intressant *not*
Efter jobbet idag gick jag uppåt stan lite innan jag skulle till frissan.... o kunde snabbt konstatera att det e snorkallt ute...blåsten är värst.. Hittade iallafall lite böcker på Åhlens på bokrean, samt senare en bok på Maxi.. Men efter frissan gick jag till sjukhuset igen där jag lämnade min bil... Tänkte ju vara duktig o gå till stan...men alla borde vara lata när det är så kallt ute...
Vilade lite när jag kom hem, sen satte jag igång med maten..diskade..sen begav jag mig igen till mojjan..tänkte hon kunde hjälpa mig lite med färgningen (jag klarar ju de själv..men ändå).. O nu får jag väl bege mig hemåt o sussa lite...
Kolla in kontrasterna på böckerna jag köpt hehe :P




O middagen var enkel o nyttig..





Dax igen

Ojsan..så blev det ett hopp igen..
Mest jobbat o tränat... jag o Bea tränade boxercise förra torsdagen..o guuuu vilken hemsk träningsvärk det följde efter den träningen haha...Visste att jag levde iallafall..
I söndags fick jag vara hemma från jobbet, då jag blev sjuk på lördageftermiddan. Började att ha skitont i magen o må illa...åkte hem till morsan o försökte äta lite..sen låg jag där i soffan o kurade ihop mig o va allmänt osocial, undrar vad Sandra o Tobbe tänkte hehe. De hade till o med lagat blåbärspaj som jag inte ens smakade.. Sen när jag åkte hemåt så fick grannen en fin present i busken hehe. Ringde morsan o bad henne slänga en hink vatten där sen..
Tur ingen ringde på jouren...ja jag hade JOUR också till råga på allt...
Så fick ringa i söndags morse o sjukanmäla mig..Känns för jävligt och ringa sig sjuk på helgen för man vet hur mkt det blir liksom.. MEn men..tur jag va ledig månda o tisdag...måndagen var ju helt fördärvad.. Diarre´hade jag nog inte önskat något...som tur va behövde jag inte springa till dass eller nått sånt... Jag var iallafall o vägde mig, för jag var ju ändå på bättringsvägen på måndagen även om jag inte va okej.. 1,8kg neråt...yeaiii...men kanske inte så konstigt hehe. Fick ju upp de mesta jag ätit senare på dygnet i lördags, fil o lite lasagne i söndags..o fil till frukost i måndags haha.... Har jag tur nästa vecka så ser jag en helt annan siffra på vägen...Den första siffan som jag inte sett på väldigt länge:)... Nu känns det som man kommer någonstans:)
Shit vad jag traggar..
Jobbade idag iallafall o..ja mkt o göra som vanligt, struntade i teammötet o tur var det då det varade 1 timme..hade jag inte haft tid med!..Seg i ryggen o ont i handleden konstaterade jag  vid dagens slut.


Igår så städade jag dasset o bäddade rent o tvätta allt som jag haft på mig under tiden jag var sjuk..Ut med pesten haha.. Tack morsan för lånet av tvättmaskinen hehe..

Imorrn ska håret klippas..yeii.. Känns långt även om det e kort..skumt va? haha..o måste färga om de med..not forget..hehe

Ciao




Mår härligt:) I kroppen iallafall hehe

Vilken ro kroppen har just nu... Tränade 1h Step ikväll och det var så skönt, o man var så trött...Gött!
Annars har jag bara jobbat idag...var rätt lugnt på jobbet..skönt..
Satte mig ner i en pokerturnering..pröva lyckan lite:)
Fick en liten nalle igår av morsan...i hjärtan present:) så jag köpte lottopaket till dem innan viktväktarna hehe..
Gick ner 7hg...jihoo..snart en stjärna till:)
Fick även ett fint kort av Bea på posten.. Tackar så hjärtligt för det... blev mkt glad:)

Imorrn blir det även jobb då..får se vad klockan blir..kanske tränar med vettja..Tänkte köra hem till Sandra o checka in huset..har bara sett det halvfärdigt:)


Finally helg...

Äntligen fredag! Skulle egentligen varit ledig idag...men jobbade extra...vf är man så dum?...
Har inte gjort så mkt annat veckan som gått än så länge..mest jobbat o efter det har jag varit rätt trött...har tärt på mig på sistone..jobbet alltså. Jag o Bea tränade i tisdags iallafall på gymmet...shit va trött man blev...o igår så prövade vi Zumba...tur man inte såg sig själv haha...men man kommer väl in i det..en sak har jag kommit fram till, och det är att jag inte kan skaka rumpa hehe.

Jobbade min sista dag för Frendo i onsdags....skumt o alltid vara ledig onsdagskvällar nu hehe..

Snart kommer en polare över o vi ska glutta lite på film. Fredde har ju flyttat till Tidaholm så man kommer typ aldrig ses så. Kan skjuta upp Hovby besöket lite hehe...

Tänkte försöka träna lite imorgon också...måste gå ner i vikt!! Kollade mig i spegeln idag o känner mig väldigt uppsvälld...känns som magen blir större istället för mindre....Får en o bli lite orolig hehe.. Förhoppnignsvis är det bara en inbillning.
Imorrn kväll är jag hembjuden till Emma på fest, ska bli trevligt o ses igen..Konstigt nog ses man inte så ofta fastän man alltid tänker man borde. Men har inte bestämt mig om jag ska dricka (troligtvis inte)

Nä..no time...ciao

Light

Det var gott på Rosegarden..o guu vad mätta vi blev!! Lyckades gå ner 1hg med innan dess...jag trodde hade gått upp så det gör inte så mkt:)
Annars har veckan flutit på...Promenerade med Bea i måndags..
Kom hem för en stund sen från gymmet...tränade 1 timme på gymmet och simmade en timme. Nu efteråt är det sååå skönt, kroppen mår bra:) Ska snart försöka få i mig lite mat också. Resten av dagen blir nog rätt lugn. Igår vad jag en sväng i Hovby...Vi spelade Rita&Gissa...rätt roligt hehe....o jag vann så klart *host*

Försöker klura ut vad jag vill...men kommer ingenstans...känns som man e fast i denna skiten..Man går runt o ser alla andra lyckas o skit...o har allt...Det vill jag med:(


RSS 2.0