Freitag..hela dagen.

Ja..nu är det fredag... veckan har bara flutit på tycker jag...var ledig i onsdags (riktigt skönt)... Var med Madde och käkade på Rosegarden... o hängde med henne när hon köpte skor...men fan..jag köpte ett par jag med!!! Vad sa jag innan ,förbannelse! hehe..



Idag blir det ett besök på Synsam, sen börjar jag jobba kl 12...
Igår var det mkt o göra på jobbet...fick skippa min lunch och jag var duktigt hungrid kl 19 efter ätit 2 knäckebröd o ett äpple kl 10.. Men men...överlevde ju så..
I helgen ska jag jobba, imorgon iallafall. Sen på kvällen ska jag iväg en sväng är de tänkt...
Jag har skickat efter arbetsgivarintyg iallafall nu...så ska väl snart komma igång med möte på arbetsförmedlingen och kunna stämpla... Fick bara 43h planerade i april...men sen har jag blivit kallad på utbildning med i 5 dgr..så då blir det lite mer iallafall:) SÅ kommer befinna mig i vackra Höllviken igen...

Nästa helg e jag faktiskt ledig!! ta mig fan, har jag inte vatt på 5 veckor..kan ifs ändras men...hade tänkt åka ner en sväng till Ystad och se Caroline Gynnings utställning...någon som hade velat följa med?

Ska börja skriva en lista över mål som jag har och saker jag vill göra...o försöka bocka av den listan...Läste precis ut Mia Törnbloms bok..o man får sig en tankeställare....känns som man lever för lite..om ni förstår vad jag menar?


Helgen som var..

Helgen har varit bra..
Var på musikal i fredes, Sound of Music....de var duktiga, men det var inte speciellt bekvämt o sitta på teatern...
Efter det tog Anja, Malin o jag en öl på Harrys...
I lördags jobbade jag till 18.. efter det tog jag bara det lugnt hemma..
Igår så var jag i Hovby och satte på mina sommardäck...fan va tråkigt det är att byta däck asså.. tungt med..men nu är de på..så jag passade på att dammsuga bilen och dammtorka den... Man gör ju inte de direkt på vintern...
Idag blir det jobb, solen skiner ute så det blir nog en bra dag idag.. se om de blir några böter hehe..
Ibland känns det inte som man jobbar...:) trevliga kollegor med...
På onsdag ska jag o Emma ev äta lunchbuffé på Rosegarden..sååå gott...ni får gärna hänga på om ni vill..

Blev överraskad av skattebeskedet..loggade in på nätet efter alla pratat om det..Har nog aldrig fått så mycket..frågan är om man ska vänta o få dem efter sommarn..eller om man ska ha dem innan...


Dagen än så länge

Idag e de soligt o glatt..dock inte så varmt? Var ute o cyklade precis..dock bara till Willys..men var duktigt att inte ta bilen tycker jag hehe... Ska dock göra de till Maxi sen..de hade inte riktigt allt... Ska försöka mig på o göra en Jämtländsk Älggryta senare idag... återstår o se vilken katastrof det blir haha..
Annars idag har jag mixat med fuji och gjort en fotobok över 2010...slipper man ju framkalla bilder...

tänkte försöka ta i tu med massa smågrejer som "man ska göra sen" som bara blir liggandes..så ska försöka göra klart den där scrapbook skiten...sen andra foton som ska in i fotoböcker...sen överger jag nog smått de där med scrapbook...det e fint..men orka ha jobbet bakom hehe..

Imorgon valkas det musikal....3 timmar lång..
ska även jobba imorrn... P ringde och frågade om jag kunde täcka för henne...Javisst! jobb jobb jobb
skickade även in en ansökan som timanställd på maxi...se om de nappar

återkommer ikväll hur de gick med maten

Kjam


SKor= förbannelse

Ja..var inte nog med de Ecco skorna..har gått o köpt ett par Adidas skor med..men ska lämna tillbaka dem...fast jag inte vill egentligen..eller ska jag behålla dem?




Sen på Maxi igår köpte jag skor med...99 kr styck hehe...så jag köpte 3 par... behöver inte ha Converse eller liknande, dessa behöver man inte vara rädd om...


 

o sen med högt skaft med...svarta o röda.... ja jag vet...galen i skor!!! hade istället behövt köpa fin skor...
o börjar bli smått galen i väskor med...aaaaa!

Jag hade velat designa egen väska...men vet inte riktigt hur man ska ta sig till...någon som vet hur man går till väga?

JObbar bara lördag denna veckan....tisdag idag..och är redan rastlös..


inget direkt

Ja...vad har hänt sen förra söndan......har slängt massa bråte..eller gett det till second hand..det som jag hade förrådet...blev en tripp till återvinninsstationen med..
I fredags var jag, Kim, Ida, Lina och Emma ute o käkade på Rosegarden..mums mums.. Alla utom Lina gick till Bånken och tog var sin drink/öl..sen åkte vi hemåt... Skönt sällskap :)
I lördags jobbade jag...sen efter det åkte jag hem till emma o kollade melodifestival..

Annars e de same old same old....still med kärleken..men framåt med jobbet iallafall... Köpte nya skor idag ..som jag kan ha i sommar på jobbet...Blir ruinerad av de där Ecco skorna..


today.....

Fredagen blev rätt fartfylld...vi hade mkt på jobbet.. sprang på två larm..o sen var jag med på ett  grip... bra så man får lite erfarenhet:)
Igår var det lugnt...jag röjde i mina förråd...fasen vad skit man har alltså..har mkt som jag ska skänka...det e konstigt att varje gång man städar så slänger man nästan lika mkt varje gång... Var även en sväng på gymmet..kändes bra...får se om jag kanske joggar en sväng ikväll... Måste ordna upp kondisen märkte jag efter sprungit på stan... Idag verkar de lugnt annars... Satt hemma igår o kollade på melodifestivalen...ingen som hade tid med mig..


RSS 2.0