Soligt o fint

Ligger o slöar i soffan..har precis fått i mig lite käk...tänkte cykla till gymmet vid 17 o träna ett pass som börjar 17.30...ska bli skönt.. Dagen har jag spenderat i Vinnö, hos Bea o Loke.. O har nog bränt mig misstänker jag hehe..Blev mkt sol igår o idag... Igår tog jag mig en promenad mot Naturum..genom parken..sen mot Sandras koloni där jag hjälpte till o slipa bord o snacka lite skit...De skulle grilla, så jag tog mig hem...o efter VV mötet så cyklade jag dit med mina spett..mums...o lite öl på det...Fiiint... :) Lina o Ragge var där med.
Annars har det vatt lugnt i påsk..har ju jobbat hela helgen, men varit rätt lugnt..Grillade på lördagkvällen...efter jobbet i söndags så åkte jag o morsan ner till Ystad..för att titta på Gynnings utställning....Jag gilla!!!!!!!!!!!! Vill ha!!!!!
Sen svängde vi inom Tomelilla...Hem o lagade mat sen sau var den dagen gången hehe.. Jag åkte en runda på kvällen till sötisen..alltid mysigt..
Längtar till helgen då vi ska ses... O Valborg är det med...vad ska man hitta på..


Bra helt enkelt..

Livet är lite underbart nu...finns det något mer o säga?...Enda som kunde varit bättre är att få ett nytt jobb. Min gamla chef ringde idag o hörde om jag ville sommarvikariera..fick bli ett nej..men han var ju tvungen o höra efter så... blir lite tajt me mitt vanliga jobb..
Senaste tiden har mest bestått av träning, jobb o träffa M... :)
Nu har Emelie äntligen kommit tillbaka så man hittar sin inspiration o gå ner i vikt igen...Gick ner 7 hg förra veckan iallafall.
Förra veckan så prövade Bea och jag på Funky dance på Friskvårdshuset..Var lite kämpigt o hänga med..o stel som en pinne hehe. Men prövade det idag igen och det gick mkt bättre...funderar på och fortsätta med det..eller köra det lite då o då iallafall..
Känns bra med M... han e toppen.. :) Just nu e han sjuk stackarn.. Måste bli frisk snabbt så man kan träffa han.. Vill vara kring han jämnt..
Ja.jag tjatar lite hehe...Men det förtjänar jag efter min historik..
Morsan har tatt hit sin cykel som jag ska låna..iom hon inte använder den så ofta...så nu är det väl tänkt att man ska cykla till jobbet..får se om man kommer upp i tid imorrn så kanske...hehe..'
Härligt nu när våren kommit..
Funderar på att åka till Ystad o se Gynnings utställning nu till helgen...synd man jobbar bara

Detta hattiga skrivande tar sitt slut för idag..

Peace..

Full dag..

Helt slut..nästan...Idag har det vatt fullt upp.. Fick upp 07.15..satte på kaffe o sprang ner för o se om tvättstugan var bokad idag...Not..Så jag slängde i tvätt..09.15 tripp till gymmet där jag tränade 2 h...sen slängde ja i lite tvätt jämt o ständigt...har diskat upp all oreda i köket..strukit all tvätt..städat badrummet..skjutsat föräldrarna till Kulltorp, där jag ska hämta dem inatt... Slängt massa glas o konserver...pantat burkar..o va inne på maxi o köpte dricka o kaka som jag förtjänat hehe. Pratat lite med M ikväll... :) Vill att de ska va fredag imorrn.. O nu e det officiellt...(enligt Facebook haha)..att vi e tillsammans.... Bara en liten parantes på att det går på rätt håll :)
Jo..har passat på o solat lite me på balkongen..solen var riktigt nice idag..

Måste svänga inom Statoil innan jag hämtar päronen...Har bara ett öga hehe...illa:P Ska se om jag kan byta de själv..kan väl inte vara så svårt..



Lite trött liknande på morgonen hehe..

Slö dag i soffan

Snart fredag...skönt :) Har umgåtts med M varje dag sen i lördags... (dock inte idag)...Igår så kom han hit så lagade vi lite mat...Potatisgratäng o en köttbit...gottis.. Sen efter jäst lite tog vi en kvällsorpmenad...Ja jag vet, låter som pensionärer haha..;) Men det var mysigt iallafall.. Han fick dock åka hem under natten stackarn...gått o blitt sjuk o hostig.. Som vanligt tänkte han för mkt på mig..men visst förstår jag vf han åkte hem..
Kommer nog bli lite tomt veckan som kommer..Inte ses förren nästa helg..Får väl fylla dagarna med träning o annat.. Skulle egentligen tränat idag efter jobbet, men kände för o slappa för en gngs skull. Kan träna lite extra imorgon... Behöver nog skriva upp mig i tvättstugan med.
Igår efter jobbet svängde jag inom stan en runda i jakt på en ny sport bh..vit som jag ska ha på jobbet...Finns det något tråkigare än prova massa Bh:ar?...Nej! o lyckades inte hitta någon heller... Hade egentligen behövt hitta en till träningen med..har två st på mig just nu o det e ju lite varmt. Får höra med Lisa, hon sa något om ett företag som sålde bra grejer...

O på måndag kommer Emelie tillbaka på VV...Yes! Dags o få ännu mer inspiration...
Hade nog behövt en vecka i ett varmt land just nu..
Emma frågade om jag kanske hade velat hänga med till Ullared i Maj...kan man säga nej till sånt om man e ledig? NEJ! ;) hehe

Nice helg

Nu var helgen snart över...o rätt skönt faktiskt, har haft en mkt bra helg fastän jag jobbat. I fredags så var det hem..vila lite sen sätta igång och göra sig redo för förfesten hos Carro.. Övertalade gulliga mamma att hämta mig, samt hämta Shirin, Alex och Bea i Vinnö..  Och får säga att det var en trevlig förfest:) Jag drog inte med ut då jag ville komma upp i tid och jobba på lördagen. Duktig man är va.

Lördagen var rätt lugn på jobbat...Gillas! Sen åkte jag direkt till M..:) Så vi umgicks hemma hos han, sen så på kvällen åt vi på Peking.. Efter det blev det en stor öl på Bishop.. Mkt trevlig kväll/natt..:) Sov även hos han, nära och bra till jobbet.. Fick till o med skjuts av godingen imorse..Envis kan han vara.. eller förväxlar jag det med omtänksamhet..vet inte hehe..:P
Jobbet gick lite halvsegt idag då det inte blev så många timmars sömn, men det var de värt... Han skickade sms till mig under dagen och sa att han skulle hämta mig efter jobbet med .. Farligt, kan ju bli bortskämd...man känner sig dum men man får väl vänja sig o ta emot saker o hjälp... Så vi åkte hem till mig och slöade i soffan till Simpson och Family Guy, vi var båda lite halvsega efter lite sömn..Men det var mysigt, man behöver inte alltid prata så mkt..

Ikväll blir det bara lugnt, kollar lite på How I met your mother nu...good shit.haha..Skulle tydligen gå någon bra film sen..

RSS 2.0