Dää

Det blev en hel halvdag med Bea o Loke..najs...sen även Emelie o Stoffe på ett hörn hehe...Skönt o komma ut ur lyan även om jag hade behövt röja här..har iallafall fått bort tvätten som jag tvättade i torsdags (på tiden jag vet). Och vill göra en rättelse angående förra inlägget....Hon var inte bäst på smink..utan drill (hehe).
jobb imorrn...ush!

Modell...javisst...eller? höh

Då var man en modell för en dag....O vad min karriär gick över snabbt hehe... Lyckades hitta några vettiga bilder som jag köpte..  Var väl inte direkt som jag hade förväntat mig o så men...nu har man gjort det iallafall..
Det som var mest drygt var att vänta på ens tur. Hade en duktig tjej som sminkade mig...Bea sa idag att hon vunnit pris om att va bst i Sverige,..Sedär... Ska försöka få mina ögon så sen, för det va rätt snyggt med sotade ögon. var mest ovant o se sig själv så sminkad, speciellt med foundation (gegga som jag kallar det), puder o rouge. Tack Linda o Madde för sällskapet.
Idag så var jag en sväng hos Bea o tjötade lite... Vi bokade även biljetter till Idolfinalen..SKa bli skoj! Kör upp på fredag o eventuellt stanna ända till söndag. Har blivit mkt evanemang nu på senaste kvartalet...Återstår fortfarande Ladies night o Lady Gaga,....ska bli så jedrans skoj allting.
Möte idag igen på VV...tror jag har gått upp denna veckan, har fallit in i mitt gamla mönster lite...Varit en skitvecka på jobbet så har mått lite halvkasst...Men men, ny vecka nya tag...eller vad säger man..
Måste verkligen städa här med....får se om jag orkar efter mötet...Måste ju laga mat med *ööö*



Lugn dag

Ja så blev det..ställde kl på 7..så gick upp lite efter 9..ner o slängde i tvätt..o ja..spenderade all tid i soffan förutom när jag sprang upp o ner för trapporna.. Vid halv sex mötte jag upp Linda vid badhuset ..Så plaskade vi lite....vi hittade även en flytande leksak som vi höll på med...kändes som man var 10 år gammal igen...åkte ruschbana, trampolin..(precis så jag vågade).. Efter detta körde vi (jag) hem till Linda så kollade vi på Idol....Nu måste jag gå å bädda nya lakan o så till sängen....Vf gjorde jag inte det direkt *suck* Haha..

Kjam

Stressigt värre

Undrar om denna veckan ska bli lugn...Fick jobba över idag med...TRIST! Så efter jobbet var det bara vila i 15 min o sen puttra iväg med 740n... För att på Shell möta upp några studenter...En tjej som köpt min bokhylla, så hon fick ha med sig lite bärhjälp.. Fick en 50 lapp för besväret att köra med min bil...Men skönt att ha hyllan borta även om jag ändå gillade den.. Passar inte för visionen jag har för rummet... Luftigtt känns det i rummet iallafall....Ingen som vill köpa en sekretär? haha..
Ser just nu på idol...tänk om man kunde plocka själv de man vill se på tv sen...boys boys boys...haha
Heldag på jobb imorrn, men ska jobba me Tobbe på kvällen (YES!) så det blir nog lugnt.
Någon som är bra att ändra design o så på bloggen..orkar inte med det hehe..
Ska fottas på söndag....o har inga kläder!!! Måste ut på stan på torsdag o se om det finns något där ute..

Kjam

Måndagen var det ja..

..var lite körigt på jobbet..men fick en bra dag efter...var hemma en stund från jobbet för att målarn skulle komma...Styrelsen sa nu att de står för tapetseringen..så det e skönt..
Har vatt på Viktväktarna med nu...1,9kg gick jagner..o fick min första stjärna..wihooo! Ser en annan siffra först än vad jag brukar..så nu är jag peppad:) träna träna träna...



När jag kom hem efter jobbet så lagade jag mat...gott va det...stekte kött o äggnudlar...sat paprika, lök o färska champinjoner..lite soja o kryddor med. tog bild men denna dumma datorn tar inte emot kameran..så får se om jag kan lägga in den på jobbet...
Nu blir det o städa i köket o slappa resten

kram på er!





Denna veckan...

..vad har hänt då...hm.. Jobbat i stort sett. I torsdags var det en rätt jobbig dag på jobbet...när man minst ville det hehe.. Shit mitt minne är inte bra alltså...Kommer inte ihåg vad jag gjorde alls den dagen....skrämmande..
I fredags i vart fall så åkte jag till Bea en sväng o tog en promenad med Loke...åkte sedan dit på kvällen igen för att se på Idol...Blev även en sväng Alfapet där även Björn var med...O Grattis Bea till vinsten (tur) ;)
Igår (lördag) så tränade jag 1,5 timme...sen fixade jag vid mig o drog sedan till Hovby...o var där tills 17.45. Tobias, Sandra o Madde åkte med mig då vi alla skulle till Jessica. Även Bea o Linda kom till mig sen så vi kunde gå dit ihop. Startade kvällen med en liten turkisk shot....Den tog direkt haha...Det är inte så ofta man dricker precis o äter man mindre...ja..



Det var trevligt hos Jessica iallafall o framåt hemdags var jag rätt onykter..drack ändå inte så möe..enligt mig. var andra som också verkade rätt larmade...o stackars lilla Sandra mådde illa..Undrar hur hon mår när hon går i Ullared idag. Hehe.. Tyckte jag kunde fått följt med istället *fnys*
Idag har jag kurerat mig o somnat om hehe...sen stadig frukost bestående av havregrynsgröt...o nu så har jag tränat 1,20h...kändes rätt bra även om det e trist som ***. Måste ju gå ner imorrn annars blir jag galen..Mätte mig igår iallafall efter hållt på med Viktväktarna en månad...sammanlagt på alla ställen vi mätt har jag förlorat 11 cm...är nog helt okej tror jag.
Veckan som kommer så blir det mkt jobb..tvätt..sälja min bokhylla..sen imorrn kommer målaren o ska bedömma väggen, så jag ska åka hem från jobbet...litar inte på dem riktigt....Såg ett hus jag ville ha ..*suck* synd man ska drömma så mkt.



Måndag igen...

Idag var väl en dag som alla andra antar jag...Hemskt tråkigt på jobbet var det, men vad ska man göra.. Efter jobbet körde jag hem 740n o gick till svensk bilvård för att hämta 940n...ooo va skön den va o göra...(ja jag gjorde inte vid något sånt hehe)...Men enorm skillnad o köra 940 jämfört med 740. Kl 17 var det viktväktarna igen...lite besvikna -0,2 hg....Men men, gick inte upp iallafall.. bara o försöka till nästa vecka helt enkelt.

Helgen över...

Följ min blogg med bloglovin

Nu var helgen över igen. Varför går alla lediga dagar förbi snabbt?
I fredags så var jag i Hovby o åt kräftor o räkor...Mumsigt var det..
I lördags så slappade jag på dagen, sommade även 1 timme. På kvällen bar det av mot Bea&Björns...För en taco/spel kväll...o var både gott o trevligt:)
Idag vart jag på loppis i Huaröd..köpte lite böcker o en gunghäst hehe..På vägen hem svängde vi inom Everöd o la ett besök hos Roger o Anneli, blev en kupp kaffe... Tessan o Pasi var också där..




I veckan så skall jag hämta min bil som har fått sig en underredsbehandling på Svensk Bilvård...Denna veckan ska målaren komma med och bedömma väggen... E så trött på detta nu..snåla gubbar.. O till helgen är det fest hos Jessica..

Nuså..

..Har man kommit igång. Vägde mig idag igen..1,2 kg:) Så har gått ner 2,1 kg på två veckor...det får man nog va nöjd med...Märker att sötbegäret inte är lika starkt heller...Har smått börjat med träning med...tänkte jag ska simma imorgon..o då ska jag inte åka till badhuset samma tid som jag gjorde i torsdags...var så mkt folk jag inte fick ro.. så jag simmade bara i 20 min..
Var på Volvo idag o köpte nya drivremmar till 740n...tänkte jag skulle försöka o sätta i dem själv iallafall. Man måste ju försöka lära sig lite. Var även i Åhus o lämnade in en jobbansökan...hoppas på att det skall gå bra. Trodde jag skulle kunna träffa hon som har hand om ansökningar men fick lämna det till Securitasdamen i receptionen...Boka tid my ass haha..;) Annars är denna veckan rätt lugn, och det är faktiskt skönt... Får se vad man ska göra mer imorrn..förslag?
Mina kära fastighetsskötare var här uppe idag...ush säger jag bara...är inte alls sugen på att bo kvar...Så känns det just nu:( Drömmen hade ju vatt o flyttat till hus...
Känns inte som jag har mkt intressant o skriva....kanske ska sluta med det hela...blogg...

RSS 2.0