helgen...

har bestått av Ikea Älmhult....åkte dit igår med mamsen...hon köpte ny tvbänk o jag beställde garderob till sovummet...blev inte billigt...men blir bra sen när allt är klart :-) bor jag här några år till så kan jag ha tagit ut det mesta ur fonden.

På kvällen sen var det förfest hos Sandra...drog med mig Emma o Katrin med...sen kom Sandras polare Sara dit med...var trevligt:-) o de kom överens finfint. Vi drog sedan ut på 30+ på Tbaren..vilket jag tyckte var såsdär...var inte tillräckligt onykter hehe..dansa e inte min grej riktigt...Men det är ju alltid trevligast på förfesten..Tog bussen hem vid 2,10..
Idag så tvättar jag..Jippie...hemma hos mamsen..så kan inte renovera som jag velat..menmen det försvinner ingenstans :-)

imorgon är de jobb på sjukan.. sen träning på kvällen skulle jag tro

de nada

shit vad jag slet med den garderoben igår..o blev säkert 20 vändor i trappan för att få ner bråtet till bilen så jag kunne ta det till tippen....känns i benen idag kan jag meddela..
 
fick hoppa in o jobba någon timme idag på sec... har även beställt tapeter nu....promenerat med Sandra...
Imorrn blir det börja slipa i sovrummet...sen är det jobb...
så med andra ord....inget intressant..
.

border

Det blev mkt handlat på BorderShop. 7flak cider, 2 flak öl, 12pack alkoläsk, Baccardi,Mintu, Mousserande vin, 4 absolut, tequila Rose ja..har säkert glömt nått..men så var det stora hela hehe...
75kg får man snabbt ihop..hade lätt kunnat använda 30 till.
 
de ringde från sjukhuset idag...blir att jag kommer jobba där i sommar...6 veckor...hade sett fram emot o vara lite ledig...men behöver ju samtidigt pengarna..får spara till en solsemester i vinter istället kanske..
 
köpte nya träningskläder idag...Crafts löparbyxor o tröja...var rätt sköna faktiskt:) väl spenderade 599kr... får ju ha rätt kläder när man börjat jogga ute lite..
 
ska tydligen på 30+ på lördag hehe..
 

Lite av varje

Jag har börjat renovera, gillar att ha och göra... Synd man inte är utbildad inom det så man hade kunnat jobba med det :)
 
Jobbade på sjukhuset denna veckan, vilket jag inte gjort på typ en månad... Man har saknat det liiiiite. Speciellt pengarna hehe. Så det blev dubbelarbete igår... Efter det åkte jag hem till Sandra så käkade vi lite tacos...mums..
 
I torsdags så lunchade jag med Emma på Rosegarden, alltid lika trevligt och gott :) PÅ kvällen var jag iäg och hade det trevligt :)
 
Gjorde lite persontester igår för ett jobb jag sökt på Kronofogden.. Snacka om att man känner sig dum haha..Men men, blir antagligen ingenting av det heller. Synd att bra heltidsjobb inte växer på träd.
 
I helgen blir det väl rätt lugnt... Renovera lite snart...sen eventuellt hem till Sandra S och kolla lite på film...
 
På tisdag blir det av till Bordershop :) skönt och komma iväg bara...
 
Man fick ialllafall bra besked från skatteverket.... blir goda pengar och få :)
 

bilen

Vägde mig igår, och det blev 1,6kg ner....på väg:) Men det e så sjukt tråkigt att äta nyttigt.. Idag unnade jag mig skräpmat så jag ska orka.... o har bara ätít frukost och det.... idag har jag tvättat bilen, städat den inuti, bytt lampor, tvättat sommarfälgarna och sedan bytt däck... helt slut efter det haha...alltid lika tråkigt och byta däck... men bra motion och billigare än o lämna in den..
 
Var på ByggMax och köptegolvpapp idag så jag skyddar golvet när jag ska göra vid i sovrummet...

Nya livet

Jisses...allt man kan säga av Ikea upplevelsen haha,,,Lång kö in..o ännu längre kö ut... Men överlevde gjorde vi hehe.. I fredags hämtade jag hem föräldrarna..skönt de är hemma igen :)
Så jag bjöd dem på smörgåstårta som jag gjort i lördags... Linda och Eva fick lite de också...Mums...
Jobbade i söndags och även igår... Så det har inte hänt jätte mycket direkt...
Ledig idag så jag får plocka iordning här hemma, tog ju  hem allt jag har haft hos föräldrarna, ställde det bara innanför dörren..
PÅbörjade mitt nya liv igår...som vi alltid säger..men nu måste jag ner.....det är illa nu,,,,
 
 

RSS 2.0