fönster

Nu har jag nya fönster i sovrum o kök..härligt :-) tack snygga peab killarna hehe..så nu ska jag lägga in en växel så det snart kan tapetseras :-)

Minns ej

Minns inte ens vad jag gjort sen sist...
Den 6e var jag i Ullared....blev av med pengar precis som vanligt...men hittade inte så mkt kläder...
Igår hjälpte jag Eva och börja flytta lite...vad gör man inte för dem man älskar :)
 
Fortfarande lika singel...
Köpt blommor och planterar dem på balkongen idag....hoppas de överlever...
Sovrummet är klart....wihooo

Utkast: May. 22, 2013

Tränad lite med Bea idag....var skönt :) Lunchat med bästa Emma M med på China Wall...
annars har jag fixat det lilla jag kan i sovrummet..snackade med en Peab kille...de skulle komma till min lägenhet på måndag...men lyckades övertala han o komma på fredag istället hehe...så jag kan fixa klart vid fönstret sen..

Framåt..

I lördags så var det grillning o Eurovision i Åhus hos Robin....trevligt och gott:) Synd det inte gick bättre för Sverige bara, men han gjorde ett superbra uppträdande. Men grattis till Danmark.
Igår var farsan här o vi fixade lite..eller ja rätt mkt...garderobsstommen är påplats nu..och vi har spikat fast ram där det var glapp..så nu håller jag på att spackla, lägga skyddande nät och har precis spacklat lite igen...ska ta resten efter programmet är slut... Sen blir det lite målning där jag har lappat... Äntligen ser jag snart slutet....Och Peab är snart vid min lägenhet och ska byta fönster, så snart tuta o köra med tapetsering...Gytt..
 
Var även på loppis i Ovesholm i lördags.... Snacka om att det var varmt ute! Och jag hittade rätt mkt faktiskt även om det inte var någon stor loppis:) Köpte 7st Höganäskrus, en del Tupperware saker och åtta böcker... 
 
 
 
 

RSS 2.0