helgen..

I fredags blev det käk på Bånken...stackars servitris som var ny...inte lätt...Sen blev det kaffe på Bagels...o sen hem för att se film..
Blev lite arbete i lördags även om jag skulle vatt ledig...tänkte för P mellan 11-16.... sen kl 18.30 var det dags i Åhus för lite fest....Men blev väl inget drag så direkt men det var trevligt..
Igår satt jag nästan hela dan i soffan...kände inte för o göra något...
Idag är det underbart väder ute...satt i eftermiddags ute på balkongen o läste i solen..riktigt skönt..:)
Ikväll blir de till hovby för Valborgsfirande....de har tydligen brasa där med...Är väl inte så intresserad egentligen men...bättre än o sitta ensam..A skulle tydligen jobba över..säger han iallafall..
Ha d


klipp o färg



kass bild...men ny frissa....har gått o skaffat mig lugg.... o slängde i färg ikväll med så nu e de mörkt..



o med färg..


idag..

Vart ledig igår...riktigt skönt..städade lite...sen kom A vid 11 tiden...så vi fick nästan en heldag tillsammans :)
Idag blir de jobb...innan dess ska jag klippa mig.. klippte mig nog i december senast... så efter 4 mån e de rätt tjockt...får väl se hur de blir..Efter jobbet ska jag färga det med tänkte jag...
Någon som villse Gaga i copenhagen? ev i sthlm?..


de nada

Ujuj...igår var inget o leka med på jobbet...så rörigt...men överlevde..sen åkte jag till morsan o käkade tacos..mums...sen kom Eva,Linda o Andreas med..så blev lite kort med..
Imorrn ska jag ta mig till arbetsförmedlingen o bli inskriven...
o gick ner 3 kg denna veckan som var :) får försöka o skärpa mig med träningen också... Ska verkligen försöka träna innan jobbet..


Inte mycket..som vanligt

Helgen var väldigt lugn:) Hade velat träffa A men fick vänta till igår :)
Blev mer jobb denna veckan än vad som planerat.. jobbar extra ons,tors o 2,5 timme på fredag...så får se hur mycket timmar det hinner bli denna månaden:) Behöver ju allt man får :/
Annars e det inget annat planerat direkt...ska väl försöka träna imorrn o gå till ams..iom jag inte börjar jobba förren 19.25...Lite segt en fredagkväll men..
Boring inlägg..i know...
Jo..hade mitt första grip igår...man lär sig :)


Denna veckan..

DÅ var man hemma efter en vecka i Höllviken. Lika trevligt denna gången... Och bra kurskamrater...var även en kollega från Kristianstad där som jag träffat en gång innan.
Där var även några andra som var med under vu1:an.. :) Fick finare rum denna gången..fett nice...
Blev iallafall godkänd idag...fick inte det resultatet jag ville på provet med de får duga...19/20 ;) Yihoo...
Nu har man inget o skylla på hehe..men skönt o ha det överstökat iallfall..nu vill jag få massa extra utbildningar hehe.. men det e nog liten risk...
Fick skjuts till Hlm av min kollega som bor där..schysst: ) Så tog tåget hem o sen bussen...sen körde jag till systemet hehe..ska unna mig en öl... All tågtrafik var tydligen stängd mellan Hbg o Hlm...en olycka i KLippan...=självmord...e jag hundra på...

Såg nu när jag kom hem att kylskåpet stod på glänt...kul! måste jag slänga allting...har stått öppet i  dgr...dratt ström med som fan kan jag tänka mig..
Är för en gngs skull ledig en lördag!..ska bli lite halv skönt faktiskt :)
Ha en bra kväll alla, ni få som läser hehe..


Ystad..

Vad trött man blir och tittar ut när man vaknar..o ser att det snöar o att det har lagt sig!
Nu kan man inte köra bil heller....great!
Igår var jag, mamsen o Sandra i Ystad på Gynnings utställning...I år va hon där när vi kom... jag fick min bok signerad :)



  

Fina tavlor, och som vanligt trånar jag efter hennes litografier.. Efter det svängde vi inom Bo Olsson i Tomelilla...
På kvällen grillade vi lite...mkt gott!
Idag valkas det jobb...sen vart kvällen bär får jag se...
Imorrn kommer A hit...
Sen nästa vecka blir det Höllviken hela veckan för utbildning..


inget intressant

Tisdag..o ledig....Igår var riktig arbetsdag..blev inte som planerat..fick åka på larm med larmbil..ensam....o fick jobba extra i Bromölla på kvällen...så blev 12-21.55..o ingen middag hanns de med..snacka om att jag var hungrig på kvällen..
i lördags drog jag till morsan o umgicks där..madde, linda o eva var också där..i söndags var jag hos Emma och åt brunch..o lekte med barnen..fick en fin teckning av My... Efter det kom A hit..
Idag blir det mest lugnt tror jag... träna om jag orkar..


RSS 2.0