Nya tag

Ny vecka snart..o nya tag... eller något...
Förfestade lite hemma hos mig igår, sen drog vi till Harrys o Bånken som tydligen var de enda ställena som var öppna..Men trevligt hade vi :) O fasen va dragen jag blev.. ett under jag kunde gå hem från busshållsplatsen hehe.. O ja, var väl inte i högform under förmiddan på jobbet hehe:P
Men kändes som jag behövde supa bort lite grejs... Även om kalorierna sätter sig..

Jag provade på o göra fetaostsnurror...fasen va gott de va..mums



Efter jobbet drog jag till morsan o åt kålpudding...redigt gotte de...sen åkte vi till Åhus o käka glass.. O nu ska dessa ögonen sova då de vatt med om mkt idag..Godnatt..

Singel..bara o plinga på dörr´n hehe

Jaha...då var man singel igen...

Snart hem till Bea & Company o fira midsommar =)

Kjam

gutte

kom precis hem från 2,5 timmes träning..fan va bra de känns :) hade nog kunnat träna lite mer...men de får räka =) tränade ju igår med. Ett bra ställe o fly sina problem har jag upptäckt...önskar man kunde komma i form lite snabbare bara..

Har vatt hos arbetsterapeuten o fått tummskydd..eller vad de kallas..har besvär med tummen igen...Hade de för ett tag sen...störigt... dags o byta jobb antagligen.. Hade man vatt tränad kunde man sökt till brandutbildning eller rentav polis...Men men..

Har inte träffat M sen förra onsdagen...o känns väl sådär...får väl se om han vill ses i helgen.

Imorrn bär det av till Emelie på kvällen o ha tjejkväll med mat =) Mysigt.. Händer rätt mkt framöver..eller ja..mer än vanligt.. På fredags är det midsommar o ska firas i Vinnö...Enda  nackdelen är att jag jobbar hela helgen.. Sen nästa fredag ska jag till Hörby o grilla me gamla kompisar från skoltiden som jag typ aldrig träffar.. 5e blir det konsert...8e fest host mig...30:e fest för Sandra...Den där luckan får fyllas me något..

shit..

O vart har denna veckan tatt vägen?...såg hur längesen de va jag skrev..
I fredags var det student o firades i Gualöv.. Bilder finns på fejjan.. Trevligt =) Där var en snubbe...han var nog kvar i Guns N Roses tiden med sin bandana haha..



Härligt :9

Lördags så träffade jag M en snabbis..tog en promenad.. Jag var även i Åhus och åt glass...besökte Eko o var 2 svängar i Hovby..först för o äta mat..o sen för att grilla på kvällen hehe... Madde o Eva var också där... Sen träffade jag M en liten stund sen, bjöd lite på kaffe..

Igår så var det början på en ny arbetsvecka..o nu har jag gått ner till deltid igen..över sommarn iallafall.. Träffade M igår med..o vi pratade lite om oss o så.. Skönt att prata ut lite..för det har varit lite sisådär på sistone..Men tror de ska bli bättre nu..

Imorgon är det sommartallrik på jobbet...Jippie, extra lång lunch.. Sen på kvällen ska jag på massage faktiskt..bokade tid förra veckan..

Jo..i söndags var vi i Ullared haha..Jag, Sandra, Madde o Ebba...Sandra frågade om jag ville hänga med..så javisst..hade inget bättre för mig ändå.. Blev inte så ofantligt mkt denna gng..


Ordinary day

det var lugn helg på jobbet,..alldeles för lite o göra.. Fick åka in en gång på jouren...lördan...men kom hem perfekt tajm...Morsan o dem hade precis grillat klart...Grillad kyckling e mums...O sen var det blåbärspaj...aaaa....inte vikt vänligt! haha..
Idag har det varit riktigt skönt o vara ledig.. Gick en sväng till jobbet i de härliga vädret...tog en omväg kring parken...Var ju tvungen o lämna telefonen då Linda skulle ha beredskap idag... För det e ju röd dag... DU GAMLE DU FRIA...lala...Satt kvar o tjabba lite med dem..de hade lunch då... Sen när jag kom hem så svidade jag om o körde till Hovby o solade...riktigt skönt...måste få lite färg, kan inte va en blekfis på sommarn. Sen körde vi till VV..jag va den enda som gått ner...1 kg :) Yeii..så nu har jag gått ner det som jag gick upp för 2 veckor sen..gytt..

Imorrn hoppas jag på fint väder.. hade velat ner till stranden, även om de e lite halvtrist ensam.. E det mkt nuförtiden tycker jag.. Kvällen blir det funky dance :) Blev ju bara gymträning 1 gng förra veckan..tur jag har gått o cyklat till jobbet...


bla bla..

Fredag..igen..men denna gången jobbar jag helg...o har jour dessutom.
Träffade M i onsdags o han sov över här...mysigt...för nu lär vi väl inte ses förren nästa vecka..han har barnen nu.. Får väl se när man får träffa dem på riktigt..o inte i lekparken..

Igår var det loppis i Vanneberga, o shit va folk där va.. för mkt för att orka titta på grejer hehe.. sen så bar det av till Åhus för glass... Gottis..jag, Madde, Eva o mamma...sen hängde Madde med till Hovby så solade vi lite....Senare körde vi till mitt o hängde tills vi åkte ner till kolonin...de va gott me grillat...Sofie, Andreas o Ingrid var också där.

E ganska röd nu hehe...Fick linne bränna på loppisen..o solade i Hovby fö att försöka bli av med den hehe....vilket jobb med o försöka bli lite brun ...
Kl är 16.30 nu och jag känner inte för o göra något egentligen..sova..men det kan man ju inte göra...

RSS 2.0