Inget ledigt

Det blev inget stan hehe..Blev att jobba istället...Ja jag vet, jag är dum! Haha.. Arbetsnarkoman.. Men det ser jag inte bara som negativt. De ringde vid halv sju i morse...lät först alla signalre gå...tänkte nej jag ska inte jobba hehe. Men fick sedan dåligt samvete så jag ringde upp hehe. Så jag hamnade på röntgen med Ingela...Gick som smort, omväxling från avdelningar. Så lite extra cash nästa månad..kan ju vara bra och ha...Emma lockade med en resa till Thailand..hade ju vatt så grymt skönt....Sen ska jag ju lämna in bilen på verkstan på tisdag, vem vet hur mkt det går på...Gillar ju helst inte att ta räkningar på delbetalning.
Efter jobbet så drog jag o tränade..blev väl 1,5 timme ca...Skönt:) Får nog träna lite till imorrn kanske..har ätit en del kakor denna veckan hehe..
Lagade till o med mat ikväll...Flygande Jacob...det var såååå gott!...och blev 5 portioner till o festa på...Gillas..

Segt idag..

Jaha...vad seg man är denna dag... Jobbade över gjorde jag med..vi hade möte en timme idag....o på samma tid ska vi hinna med allt...sjukt...stress, är trött på det!
Efter jobbet drog jag hem till Bea o Loke...nice..var ett tag sen vi sågs :) Snacka av sig lite, var mest seg tyckte jag.. Busade lite me busfröt...
Glömde nog o skriva att jag var hemma hos Emma igår...Fikade lite o så fick jag träffa hennes två yrbollar...(barn)...Mira e sååå söt!! 1 år o 3 mån...halvt asiatiskt utseende.. Ja My var också söt men..lille klumpbollen:) Gosig hund hade de med...så det var trevligt, händer nog flera gånger..

Blev en tripp till Willys på hemvägen..stötte på Jessica så vi tjabbade lite..trevligt det med..
kom hem för en timme sen så nu är jag seeeg hehe.. Gräddet på moset hade vatt ett samtal..får la se om de blir det..
Imorrn blir det eventuellt att gå på stan..försöka hitta nån fin tröja..byxor kanske till o me..har ju knappt byxor...sen en ny sportbh..måste! Ska försöka träna lite imorrn me..har vatt många onyttigheter de senaste dagarna..

Tjingeling

Lite kort..

Det blev en lugn helg får man säga....På lördags eftermiddan/kvällen blev det ett besök i Hovby.. Sen kom även Eva, Madde o Robin dit.. spela litta kort...sen hjälpte Tobbe mig med datorn.
I söndags var det nästan för lugnt..Slappade...läste mkt, så den boken tar slut nån gng hehe. Sen snackade jag med Sandra över nätet så det blev en färd dit...Hon bjussa på Pannkakor....smarrigt får jag säga...Tank u...
Kvällen snackade jag telefon, vilket är trevligt;)

Igår så var det o göra på jobbet som vanligt, slit o släng. Efter det kom Tobbe hem till mig och hjälpte mig med datorn. Tack!! Slipper jag sitta i sovrummet o kura på internet haha. Efter det åkte vi till viktis o vägde oss. +-0 för min del, vilket jag är nöjd med hehe.
Sen körde vi o käka litta.. Ett besök på Jysk efter det..
O ett konstaterande att bilen måste till verkstan...så typiskt! Funderar på och sälja den om det inte kostar så mkt att laga de...ABS..så bromsproblem..skoj va..
Pratade en trevlig stund i tele igår med..nice.

Läste idag på Aftonbladet att Carola erkänner att det var ett förhållande med Kicken.... Undrar om hon bara ville synas i tidningen eller något?..Vem bryr sig liksom?! Haha.. snacka om patetiskt..gör allt för publicitet..vet en till som inte direkt e känd för något på senaste tiden..som alltid försöker synas...Anna Book..

Em kvalmatch nu..så hajhaj

Fredag and feeling fine

Ja..då var denna arbetsveckan slut... Jobbat extra idag så blev fullt jackpot.. Man e lika dum som vanligt o hoppar in på sina lediga dagar. men men.. Denna veckan har varit trevlig:)
Tränade i tisdags... varmt o svettigt pass med Paw..nu känns det som kroppen hänger med mkt lättare. Blir nog enda dagen med träning denna veckan..om jag inte får för mig o simma imorgon kanske.. I onsdag var jag o spelade bowling med M :) Sen blev det film hemma hos han.. Mkt trevlig kväll... Han kom förbi mitt igår med:) Trivs bra i hans sällskap.. + skadar det inte att han e grymt söt o charmig;) Nu blir det inte o ses på en vecka iallafall...Eventuellt nästa helg..Me like
Blir lugn helg annars..verkar som alla ska bort.. Såg förresten grannens nya vrålåk ...riktigt nice Mustang..Bra gjort T..
Kram på er:)

Funderar på å åka ner i påsk på konstrundan..se Gynnings utställning..nån som velat hänga på?

Glad:)

Jag är glad ikväll:)
Dagen började lite irriterat på jobbet pga olika skäl..Men gick bort under dagen..jobbade dock över till 15.30 när jag skulle slutat 14.15... Så jag hann inte gå på Afrodansen som jag hade planerat..men men..tror jag ska köra lite på gymmet innan Step börjar imorgon. Så efter jobbet åkte jag hem, bytte om o sen körde jag o vägde mig...därav anledningen jag är glad. Jag ser äntligen en siffa på vågen jag inte sett på länge:) Känns som det inte är omöjligt att nå mitt mål:) Har inte vägt så här "lite" på jag minns inte när..början/mellan av högstadiet kanske? O det var ett tag sen... Har nu gått ner 14,2kg:)
Ikväll är det bara slapp som gäller. Fick ett sms idag av Student Consulting om ett jobb, men svarade lite för sent..men men kommer kanske fler tillfällen.
O längtar till onsdag...så ska de slås bowling..



Peace..

Guu det är värsta arbetat att köra runt massa...Igår var jag nästan överallt.. Skopunkten, Elgiganten, Rusta, Intersport, Team Sportia, Växthuset, Eko och Maxi...de ni! Enda som jag köpte var jord, tavellist o växter hehe..o krukor som jag gick köra o byta idag.. Så jag har varit ute o kört idag med...Solhaga, Växthuset o Maxi..o nu vetti sören om jag orkar mer haha.
Igår så planterade jag om några växter som verkligen var behov av de stackarna.. Får se om de mår lite bättre nu..Vi behöver ju alla näring ibland.
Jag var på bio igår med...Sällskapet var bättre än filmen... Jag o M tog en kaffe innan vid 18.30 på Bajonetten...man måste ju tjabba lite...Bion började 20.45...Helt okej, men ändå inte riktigt som man trott det skulle vara...Men men..Efter det så drag vi kaffe hos M...men blev inte överdrivet länge då brorsan o Sandra inte orkade festa längre hehe så jag hämtade dem vid halv ett. Men e glad jag gick på den där bion istället för festen:)

Idag händer nog inte mkt spännande..ska väl plocka här lite som vanligt..om jag orkar kanske jag börjar skissa lite på garderoberna..
Peace

Andas ut Sabina

Ibland undrar man vad för folk som har körkort....Vem ligger 80 på motorvägen!!!!!!!!!!!!! O hann inte köra om heller innan min avfart kom...Skit på er säger jag, sånt som orsakar olyckor. Likadant de som ligger o nosar en i röven...Ibland ställer man frågan "Luktar de gott?" o bromsar lite... Helst ska de va en ny bil med som ligger bakom. O dessa personer som inte fattar grejen med helljus...att de faktiskt ska blända av när det kommer mötande bilar...och sätta på helljuset EFTER de PASSERAT mig..inte när de är brevid o får det rakt in i ögonen..AH!! haha...var tvungen o få ur mig detta.. Ni skulle se mig ibland i bilen hur jag sitter o svär o grumlar för mig själv...Ibland åker det upp ett finger då o då..Som idag när jag skulle in till stan. KOmmer körande vid trafikljuset och ska svänga höger mot stan. Precis så jag hann innan det slog om med...Iallafall där är två filer på den vägen jag svänger in på...Så mötande bilar som ska svänga på samma håll som mig, väljer att svänga in i MIN fil där jag kommer...Hade jag inte bromsat hade min sida varit mosad. Jag menar hur svårt är det och se en stor Volvo bil?...så där blev det ett finger, och inget jag skäms över! Haha..
En sak till så ska jag lämna ämnet. På Stora Torg...där är INTE övergångställen gott folk!!! Ni kan inte bara springa ut på gatan...Där va en klunga som nästan precis hade tänkt gå över, men jag gasade på lite....Fan heller..
Måste förresten boka tid för besiktning...eller boka om snarare...Ska bli spännande..har en gissning på avgasröret men annars får vi se..

Dagen har varit lugn idag. Tog en skön sovmorgon...sen har dagen bestått av slappande, plockande, in till stan, o Hovby en sväng. Träffade på Hoffnoff (ursäkta hehe) på stan, trevligt:) Även lilla Sandris..
Har försökt ändra om lite i köket men blev som det var innan hehe... Trivs inte direkt med köket på något sätt, även om det e relativt nytt..Även om det e fint, så e jag inte så förtjust i Ikea kök..Inte mkt o göra åt...likaså badrummet...Granskar väl för mkt hehe. Tänkte börja planera renoveringen av garderoberna lite...o räkna på hur mkt det kan kommas o kosta...blir ju skjutdörrar med o bekosta.. Sovrummet o hallens väggar får nog vänta lite. Tyvärr är man inte gjord av pengar (tar gärna emot) haha.. Hade helst velat ha ett hus känner jag:( Har ni tips på var de har bra garderober man kan sätta ihop själv så är det bra..förutom Ikea som jag redan vet..

Såg en vovve jag ville ha idag..på blocket...dyrt...16 000kr bara.. det får allt vänta det ja..

Idag lagade jag faktiskt mat...Ja jag vet, helt otroligt. Blev fläskfile´ med potatisgratäng o bearn.sås...Vet att det inte är det allra nyttigaste alternativet men får väl träna bort det nästa vecka... Trött på att jag blev förkyld nu när man har kommit igång med träningen.
Imorgon så blir det lite bio tittande. True Grit, hoppas den är lika bra som det sägs.

Kan någon sponsra mig med 3500:- så jag kan köpa ett litografi av Gynning? hehe..tänkte bara lägga ut frågan haha..


Cold..again

Ja...tänka sig att man har blivit förkyld..igen! hehe...vet inte hur mkt jag gått o nyst idag på jobbet. Både frustrerande och irriterande. Undrar vad allt folk tänkte på haha..
Under mina lediga dagar så gjorde jag inte så mycket. Var både skönt o samtidigt inte. Simmade en sväng i måndags, 70 längder, och kan meddela att det är sjukt tråkigt och simma så många längder haha. Men men, vad gör man inte för att FÖRSÖKA komma i form. Vägde mig i måndags med o tack vare träningen (vill jag skylla på), så hade jag gått upp 1 hg hehe..Men men...får träna ännu hårdare när jag blir frisk. Har ju ändå gått ner rätt mycket:) Men Beach får nog vänta till 2012 hehe.
Satt och kollade på Biggest Loser igår (idag med för den delen) o finalisterna sprang brevid varandra. Två tjejer o en kille. Allas pattar skuttade lika mycket haha...Finns de något mer avtändande än killar med stora bröst?... Nästan så man får komplex själv hehe..

Annars tycker jag vardagen är rätt trist..Måste skärpa mig på ett antal punkter... Socialiera mig mer, bättre med matlagningen, söka jobb..osv.. man blir lite bekväm, speciellt när man har fast jobb..
Ingen som vet någon ledig tjänst? Nånstans i Skåne..
Annars finns det inte mkt mer o skriva idag iallafall.. ha en fin kväll alla

(tar gärna mot middagstips o recept)

Över igen

Då var helgen snart slut..Skönt:) Är lite småtrött..
Blev jobb som sagt igår, sen sent på eftermiddagen drog jag till päronen o kollade festivalen med Madde, Kim o Eva...sen spelade vi lite Alias.. Tränade efter jobbet...2h 10 min...Det ni..lite halvtråkigt men ja vad ska man göra hehe..bara kondition med..Nice efteråt dock..
Fick lite träning idag med...men inte av det slaget;) hehe
Ledig månd o tisd nu..ska bli gytt...Har tagit ledigt på fredag med.. Ska försöka o träna imorrn med..tänkte först gymma sen simma lite kanske.. Ska ju väga mig imorrn..gjorde ju inte de förra veckan. Får bära eller brista..

Inte mkt som vanligt

har väl inte hänt så mkt..
Lagade mat i måndags o bjöd morsan..mysigt:)
tränade i tisdags o i onsdags..
Blev rejält generad igår med...inget jag kan skriva om här hehe:P
Idag blir det lugnt..ladda upp inför jobbhelgen...ska försöka träna lite med.. Melodifestivalen imorrn...Må inte The Moniker vinna..Oh my god!
Nu jobbar jag iallafall heltid fram till sommaren:) Soft...får hoppas de ska hålla sig där uppe..
Tråkigt inlägg jag vet..men e tråkig just nu..
Grattis till brorsan som ska flytta:) På tiden:P
Grattis till Shirin för lille flickan som kommit till världen..
Grattis till Sandra som fyllt år

Shit vilket pass:P

Då blev det ett glapp igen hehe..
Denna veckan har väl vatt rätt lugn än så länge...
I söndags så var vi i Ullared, vilket var trevligt:) Tack för sällskapet:) O kan tala om att Madde inte hängde med...kors i taket jag vet haha...Sorry Madde:P Vi kom väl dit o gick in vid halv 9...(de öppnar 8)...Så vi fick parkering nära och det var lagom lite folk i affären... Men mot middag o eftermiddagen var det mycket folk...Pain in the butt...haha.. Men på något vis så lyckades man handla alldeles för mkt... Men vissa grejer kostade lite mer också, men nu har man det iallafall. Köpte 2 Converse väskor o de kostade 299:- så blev ju liten summa..o gardiner för 500:-..osv.. Men är nöjd med den dagen, är så skönt och komma ifrån sin vardag och göra lite annat som man inte gör så ofta. Fick även en tidig födelsedagspresent från morsan. En lampa som jag velat ha ett tag,och det blev bra till rummet tycker jag. Vill nästan ha en till, fast vit.

Något liknande

I tisdags var jag o tränade Step o det var Tina som ledde det...Var lite roligare denna gången, annars gillar jag mest när Paw leder passen.. Men känns riktigt bra nu när man tränar, nästan så det är roligt...Ja jag vet, trodde jag aldrig skulle säga det. Men man måste nog komma in i det tror jag...första tiden är alltid jobbig...

I onsdags var jag iväg och umgicks o tittade på film Prince of Persia, och den var lika bra som jag trodde den skulle va...missade väl små delar av filmen...men man kan ju alltid kolla på den igen :)

Igår, torsdag, så kom morsan hem till mig en runda efter vi jobbat klart. Hon skulle ändå till badet kl 17 så fördrev tiden här....Alltid mysigt och sitta o prata lite, hon har det lite jobbigt just nu..Så får försöka stötta henne lite.. Sen på kvällen så drog jag och Bea till gymmet o tränade Boxercise... Hade en annan passledare igår...Och ska säga fy sören vilket jobbigt pass! Styrketräningen var extrem..men fan va bra man mådde efteråt...EFTERÅT haha... Får berömma henna...även om det var jobbigt. Det var ett bra gäng där med så vi pushade varann. Får se när träningsvärken börjar komma..känner lite i magen nu..

Idag så hade jag sovmorgon...sååååå skönt, känns som det var längesen. Jag sa först igår till min teamledare att jag kunde jobba extra till lunch..man är ju lite ha galen..Men sa sen nej, för jag tänkte att det är ju inte allt ändå.. Lite efter middag ska jag köra hem till B en runda o fika, och eventuellt följt av en promenad. Sen borde jag städa lite här hemma. Ikväll får jag se vad som händer.
Satt och kollade lite på hemnet igår...och såg ett hus som jag gärna hade köpt...om det inte hade vatt elupvärmning...Ser mysigt ut o lagom stort...i Tollarp dock hehe.

Imorgon ska jag försöka träna lite...sen blir det väl Melodifestivalen..go Linda o Loreen! Söndagen ska väl försöka bestå av träning också.


Aja...det var en liten kort info om föregående o kommande..






RSS 2.0