dagen so far...

Det blev ingen handboll...de gav tydligen biljetterna till någon annan...menmen..morsan kom hit en stund efter jobbet o drack kaffe... Annars var inte gårdagen någon nyttodag..

Idag sov jag rätt länge....tog en promenad till Okq8 o postade ett brev....sen gick jag till bilen o körde o tvättade den..vilket var välbehövligt.. Solen skiner ute idag..o är riktigt skönt....men man kan ju inte va ute hela dagen..inte kul ensam iallafall..
De ringde från personkontoret idag så jag ska jobba imorgon o på lördag..yeii..mer pengar till mig nästa månad hehe...nu tror jag att jag har jobbat ihop mina timmar till utbildningen...Får väl se när nästa går...Hoppas lite att den är i gbg hehe.... O håller tummarna att jag inte jobbar den 10e o 11e mars...då det är planeratatt fira Sandra i Ullared...men kan inte tacka nej till jobb...Får väl se...

Nu ska jag nog läsa lite...o sen kanske rentav städa förråden....


Dagen...

Feeling good:) Hoppas de går rätt denna gången o inte ännu en återvändsgränd:)

Var o lämnade lite mat till morsan idag..lagade flygande jacob igår... B hade inte ätit det på länge så...var de fixat :) Så kom upp tidigt idag..han åkte med tåget 5.26... men la mig nån timme till när jag kom hem...vad finns det o göra så tidigt liksom? hehe... Var inne o kollade på bokrean med men.. Inte mkt intressanta böcker i år tycker jag. Köpte 4 böcker på Kstad bokhandel, hade ju presentkort  där som jag fick i julklapp.
 
Jag passade på o hälsa på mina kollegor på sjukan med...saknar dem...de flesta iallafall.

Ikväll ska jag ut o käka med gänget på ortopeden...o sen se handboll...ska bli trevligt :)

Inte för det är många som läser denna bloggen..men vet någon var man kan hitta legging/jeggings som e lite mer täckande? Hittar inget i stan i ens storlek... får kanske beställa via nätet...

Och vet  ni någon bra konstnär som har färgglad konst...fast små tavlor?

Var även hos chefen innan B kom till stan.. Ska lära mig nytt område på måndag...spännande :)




en  av böckerna jag köpte....vet någon som Zlatans bok är bra?


:)

Efter vi spelade bingolotto o söndags blev det lite Trivial Pursuit...o jag vann..yeii...
jobbat må-ons..eller tors morgon, jobbade ju natt i onsdags..o det var lite smått jobbigt o hålla sig vaken vissa perioder...sen sov jag till..13..kunde inte sova länge...o vid 17 körde jag till L-krona...svängde inom Biltema först för lite spolarvätska...träffade på Jerrie o snackade lite... Sov över till fredag o körde hem på morgonen...

Vid 13.30 tiden kom Fredde hit...drack lite kaffe o tjötade..sen hängde han med mig och kollade på hus..Sött, men för mkt o göra vid..

Längtar till tisdag :)

O imorrn e det nya tag..inget onyttigt...så bjud mig inte på sånt!

See ya


Today

KOllade på Melodifestivalen igår iallafall...men var inte mkt o komma med...var en bra låt...o han tog sig till Globen så det var ju bra iallafall.. Sen spelade jag, Maggan o Eva lite kort.. Ikväll blir det hem till Tollarp med några till... Ska se om jag kan sortera lite grejer här som man inte behöver....o ev börja röja i förråden *boring*

Och varför ska det snöa?!!!

Läste att Houston avlidit....konstigt hon levt så länge egentligen..


Inget spec..

blev jobb igår (fredag) med...de ringde o frågade i onsdags..o det gör inte mig något.... Fick jobba över igår med...1h... så jag börjat lite senare på måndag...
Idag har jag suttit o scrappat lite...jag e inget bra på det där asså..men får göra klart den boken iallafall..
Annars har jag inte gjort mkt idag..passade på att sova ut.... blir välo dra hem till morsan en stund ikväll...i think..


denna veckan..

Helgen gick bra o jobba...men får erkänna att det var lite drygt med 12h...men beror nog mest på att det inte är så mkt och göra..eller att lära sig...annat blir nog när man lär sig rondering..
nu måndag o tisdag har jag mest tagit det lugnt.. tränade lite Funky Dance idag med..märks att man inte tränat på länge... Passade på o färga håret idag med..slippa utväxten..
Så nu blir det jobb onsd och tors.... Jag vet inte riktigt hur jag ska göra..om jag ska återgå till sjukan o jobba där när jag inte jobbar på väktarjobbet...om man nu kunnat det... kanske är dumt o säga upp sig från fast anställning?..vet inte riktigt hur jag ska göra...måste ju kunna försöja mig :// Samtidigt vill jag inte tillbaka..ska höra med chefen om man varje månad kan ta obetald semester de dagar man bevakar.. får se..

annars är det inte direkt några planer...förhoppningsvis dejt på lördag... o sen på söndag hem till Emelie o spela BINGo lotto....precis som man vinner hehe.




Nu e det dags

Jag klarade provet :)
O imorrn jobbar jag mitt första pass...12h...skojsigt o va ute i kylan hehe.. Måste erkänna att jag är lite nervös. Var där inne idag o fick mitt leg o kläder..samt utrustning i form av skyddsväst..
Hade kunnat vara på kurs alltid:) Var riktigt skoj...mycket trevligt folk :) Passade på att va på en dejt med när jag ändå var i Malmö:) Och det var riktigt trevligt :)

RSS 2.0