Lagom skoj

Att bli förkyld när man ska ut på restaurang?..hoppas smak & luktsinnet kommer tillbaka tills imorgon.. Annars får de kanske äta utan mig. Det är iallafall skönt att denna helgen är över. Har nämligen jobbat o det e ju halvt om halvt... Jobbade över lite idag när jag hjälpte Kim med smittstädning. Och personalen är dryga som vanligt och kan inte bli klara i tid.
Imorgon så händer inget speciellt under dagen, ska eventuellt försöka ta en promenad. Sen är det vägning (fasar, känns inge bra)..men sen på kvällen har jag samlat ihop ett gäng som ska käka ute:) Gottis (om smaken kommit då)...*hoppas*


Frajdaj

Fredag kväll..o känner mig inte alls på topp..snuvig o halsont...kul! Speciellt när man jobbar imorgon också, o där är inte mkt och se fram emot. Sån kaos där nu så man vet inte var man ska vägen. Men ska försöka ta mig genom denna helgen iallafall.
Sverige förlorade idag mot Frankrike, var väl egentligen väntat. Men tyckte det ändå var starkt av dem och inte förlora med mer...Men visst hade det varit roligare och gå till final, nu får man hoppas på bronset.
Lagade lite spaghetti o köttfärsås ikväll...o smakade väl inte direkt mkt iom snuvan, får väl se senare om de smakar något. Ska frysa ner 6 portioner.
Snart börjar andra semifinalen, i Kristianstad! Jedrans kul o ha sådana stora arrangemang här (ja jag kan inte stava till det). Heja Danmark... Och ja jag  hattar i mitt skrivande hehe. Bit ihop.
Imorgon blir det jobb som sagt, sen får man se hur pigg man är på att göra annat.
Sökte ett sommarjobb idag som väktare, pratade med chefen idag och hon sa att det är okej och ta tjänstledigt över sommaren... Funderar på o dra till Norge med men osäker på hur det går till.

Är verkligen trött på min tillvaro just nu... singellivet är tråkigare än någonsin..men men..
Ska nog prova kläderna jag beställt..

Ciao

nada..

har inte hänt så mkt mer än handboll, jobba o sova hehe...O blir att se semin imorrn..
Och OMG vilken kunde som kom in... går inte o förklara bara...Tobias o jag var helt stumma av beteendet..sjukt


Seger

Oj oj oj oj oj oj oj Oj oj oj oj oj oj oj oj ....Fy fan vad vi e bra....(Sverige vann)


22 o lörda´

Gick bra o jobba extra igår..var rätt lugnt o slappt....som det ska vara hehe..Igår så hängde jag med Sandra till Bishop o drack lite öl med Lina o några till. Var trevligt...gillar pub miljön mer än dansställen...Höll mig till 3 öl, men det räckte gott, blev lite lullig faktiskt. Men det kan bero på att man knappt ätit under dagen..o man kanske tål lite mindre när man gått ner i vikt. Sedan gick jag o Sandra till Bajonetten o käkade, träffade på Jerrie där. Efter det gick jag till Resecentrum o tog bussen hem, snackade med en trevlig tjej på bussen... Somnade gott gjorde jag efter bara suttit på datorn en stund. Vaknade med lite huvudvärk, så jag gick upp o tog tablett o la mig en stund till. Sen ringde Bea så jag sprang upp till telen som låg i vardagsrummet hehe. Åt havregröt till frukost..det e riktigt gott faktiskt:) Nu sitter jag i Hovby o glor på handboll, och just nu spelar Sverige för uselt...Vinn nu för fan!!


20:e och torsdag

I onsdags så var det väldigt lugnt på extra jobbet faktiskt..Skönt:)
Idag flöt jobbet på som vanligt, drog inom affären efteråt..För o sen hem o städa lägenheten direkt..ungefär 1,45h tog det..städade bara av toan lätt.. Skulle egentligen haft en polare över som flyttar imorrn, men blev inte så (därav städningen haha). Men nu ska jag fasen hålla efter lyan..så dumt o låta det bli så stökigt, tänk om man får oväntat besök liksom.. Ta med er Gevalia i så fall! ;)
Sen efter det var jag rätt mör, så tände massa ljus o kröp ner i soffan.. Sen efter ett bra tag så gick jag ut i hallen då jag hörde något ljud, och såg ju att det lös med än vad det borde.. Och ena glashållaren var som en fackla...det brann i behållaren hehe..antagligen så har ljuset legat snett eller något..annars vet jag inte...glaser var varmt som sören så det har nog brunnit så en stund..tur det inte for upp mot vägen. Sen kasta jag vatten på..o haha..vilket poff...o det stänkte massa...skulle tatt de där grytlocket hehe.

O nu sitter jag och kollar på handboll. Bra match faktiskt:) Tänk om man hade kunnat va så duktig på något.. (Nej, skitsnack räknas inte).
Jag skulle egentligen varit ledig imorrn, men hoppar in extra på sjukan...Dum som man är, hade varit skönt och vara ledig när man tänker efter. Varför ångrar man sig alltid efter man sagt ja?..
Nåja, lite komp dör man inte av..Får se hur länge det blir..

Hej hopp gummi .....

Dag 30

Ett sista ögonblick

Det väntar jag med tills jag blir gammal;)

17e...whAT?

vart tog de andra dagarna vägen? Hehe

I fredags så spenderades kvällen hos Bea... Först hämtade jag strandsatta Emelie i Tollarp;) Hehe... Mötte upp Kim, sen körde vi o hämtade maten.. Var en trevlig o mysig kväll:) Det gillas..a lot.
I lördags så åkte jag o morsan till Bromölla o handlade lite..för min del blev det hallmatta och 2 st stephyllor som jag letat mkt efter..Inte riktigt den modell jag tänkt, men blev rätt ok ändå.. Morsan köpte också hallmatta.
Efter burit upp det till lägenheten så åkte jag o simmade en timme...boooring... Lite senare så drog jag till Hovby och hängde där. Kl 18.10 kollade jag givetvis på handboll...Riktigt bra match Sverige, spela så ikväll med!! Hade gärna velat se match i Arenan, även om det inte är Sverige..men men.
Igår så var det en schlappdag... tränade bara 50 min på gymmet för det tryckte i bröstet..trist... Sen blev det montering av hyllorna (gick bra) och sedan matlagning..

Idag har jag jobbat som vanligt, och för en gångs skull så kändes dagen okej..Fick dock reda på nu att man får ta ut komp, allt hade vatt ett missförstånd..Lägligt när jag precis tagit ut allt i pengar! Tack så mycket!..
Gick inget vidare på viktväktarna, gått upp 3 hg, men inte så konstigt efter veckan som var, men trevligt hade jag. Denna veckan så jävlar! Ska vara minus nästa måndag. När jag kom hem efter jobbet så prydde jag mina hyllor, blev helt ok..får justera efter hand:) Ikväll blir det handboll..Go Sverige!!


Dag 29

Mina ambitioner

Ingen aning haha!

14 Januari...redan

Ojsan ja...kom på att jag har en blogg....borde verkligen lägga ner den här haha... Gick iallfall upp 1,1kg efter nyår..så sammanlagt 1,3 över jul o nyår...kunde vatt värre..har gått ner 7hg av dem... Annars har det väl inte hänt så mkt...jobbat mycket...
Jag fick reda på att vi inte får ta kompledigt på jobbet. Vilket är väldigt lustigt eftersom jag redan jobbat in det... skit jobb.. Nu har jag bara 2 onsdagar kvar och jobba på Frendo...både skönt och inte..

Igår så körde jag till Bea & Björn...jag tog med mig lite mat som vi smaskade på. Varmrökt vildsvin och hjort, kroketter, potatisgratäng och bearnesås (vet det inte stavas så). Bea gjorde en dressing o sallad till, o gott vare!...Sen så glutta vi på handboll Sverige-Chile.... Andra halvlek var nog inte mycket o skryta med..men vi vann iallafall.

Förra veckan träffade jag en jag snackat lite med på nätet. Verkade trevlig o allt...men Oh My GOD!! Fatta vad tråkig han var..visste inte vad jag skulle göra, och ingen humor hade han heller... Tur man inte behöver ses igen hehe...Efter 1,15h så tänkte jag att nu har det gått tillräckligt länge..så jag sa att jag var tvungen och gå hehe..

O vad tiden går, nu är det redan halvvägs in i januari, helt sjukt...O vad gör man med tiden? ingenting! Måste rannsaka mig själv, något måste hända i år.

Ikväll så ska jag till Bea igen o mysa..även Kimpa kommer dit..

Ha´re

Dag 28

Det här saknar jag

Ett bra jobb, kärleken o skönt boende...Kan man väl summera det mesta i

Julen kom o gick

Julafton var bra..Lung toch mysigt. Allt blev lite förskjutit iom Kim jobbade, men gjorde inte så mycket. Var där hela helgen Fre-Sön...Hade en tanke på att först gå ut på lördagen, men var ingen annan som hängde på så.. Blev skjuts mitt i natten istället.
Mellandags veckan var rätt lugn på jobbet (kryss i taket)... O har varit riktigt skönt och vara ledig fre-sön denna veckan...Känns som man hade behövt åka iväg någonstans där det är varmt. Men inga pengar *suck*

Annars har det väl inte hänt så mycket.. Jag fick upp 2 hg över julveckan..inte så farligt. Får väl se hur det lyder nu efter nyår...lite mer skulle jag tro..





Tur man inte försöker se störd ut eller något..

RSS 2.0