Sön-Fre

I söndags...så provade jag på Zumba, med Sandra o Sara.... O gu vad triiiist....kommer aldrig sätta min fot där igen haha..Men men, nu vet man det iallafall. Fortsätter nog på step varje tisdag.. Måste mjuka upp kroppen lite, unna mig massage med.. Kände mig redan lite krasslig under söndagen..o ja idag sitter jag är fredag den 29e fortfarande sjuk...började med halsont o så smått börja bli lite täppt..i onsdags så började rösten försvinna o var istort sett borta torsdag...idag har det lättat lite, men ska nog försöka vara så tyst som möjligt ändå. Har även kännt mig varm o obekväm....O tror ni smarta jag var hemma? Nej jag jobbade...dum som man är. Det är synd att det ska vara så fyrt o vara hemma när man verkligen behöver det...Som tur va e jag ledig fre-sön denna veckan så jag ska väl vara i brukligt skick på måndag... Och varför är det alltid värst på morgonen o kvällen? Är det någon som har ett bra svar på det?
Tapetseringen blev klar i tisdags..äntligen! Men började inte städa lite förren idag, morsan kom en runda efter jobbet i hjälpte mig...Vardagsrummet e klart, bara resten kvar hehe. Men fint blev det...man ser lite skarvar på mönstertapeten, men ska ringa till målaren på måndag o fråga om det...Fick en saftig räkning med..ush! Skall ta foto sen o lägga in... dumma datorn tar fortfarande inte emot kameran..
Idag så sov jag länge..smsade nog imorse med någon, svagt minne... åkte hem till Bea halv elva, sen stack vi till Hlm för att se vad som fanns på Mixhuset. Vi provade lite maskeraddräkter som var One Size...o vilket skämt haha! Så vi körde därifrån direkt till Eko...raka spåret åt andra hållet hehe... O nu har vi hittat vad vi skall va...men det förtäljer jag inte än...KOmmer foto från festen sen... Men skit bra haha.. Så Bea kommer till mig vid 16 imorrn o så ska vi göra oss redo för Gualöv take over.
Efter jag sedan lämnat av Bea körde jag o hämtade jag upp Linda. Så gick vi på stan lite o spånade.. Sedan körde jag hem igen o vilade till morsan kom. När kl var 19.30 fick vi nog...körde till päronen o såg på Idol. Jay är så fucking grym! Hade inte anat att han skulle sjunga Backstreet Boys..Men det gick vägen det med... Har iallafall Tv:n inkopplad nu..har inte sett på Tv här hemma på 3 veckor...Det visar ju att man faktiskt klarar sig utan..



Imorgon är det då som sagt Halloween/födelsedagsfest hos Sandra...hittat en perfekt present hehe, hon kommer säkert slå till mig...(halvt iallafall)..

Hoppas jag mår bättre iallafall, att man inte blir sjuk o dan på kvällen. Ska iallfall inte dricka då jag går på medicin i 5 dagar...Jippie..Men om man ska tänka positivt så är det bättre o vara sjuk nu, än o vara det på Ladies night. Då måste jag vara frisk! En kul liten kombo på festen imorrn...Fritz, Oskarsson o Stålbrand...wihoo...prat var det här! haha.. återstår o se hur det går.. Ska iallafall leta upp Sandras katter..de har kattungar där hemma o de är så söta på bilderna iallafall.. E allt sugen på en liten rackare..



Jag o morsan slutade tidigare igår (vid halv ett) o drog till Ikea i Älmhult..mysigt, även om man inte var totalt frisk.. Lyckades iallafall smälla 899:- på typ ingenting hehe.. Men hittade inte det jag sökte efter, får nog köpa det på Borett iallafall... Jag gjorde lite käk när jag kom hem..sen la jag mig typ vid 18.15 o sov till 21.30 kanske...var uppe 1,5 timme o sov igen...Behöver nog sova eller vad tror ni? hehe...

O detta inlägget måste nog vara ett rekordlångt...

LEdig lördag...

O skönt är det...har ifs bara jobbat 3 dagarn denna veckan, men det var 3 dagar för mycket hehe. I onsdags var jag på Future Café med jobbet, och vi befann oss i Bäckaskog hela dagen. Skönt att slippa jobba iallafall. Men jag fick gå lite tidigare, för jag skulle ju jobba i Åhus 16.00...
Torsdag o fredag jag har inte gjort så mkt annat än o jobba. Är trött på röran här hemma nu o vill bara städa upp. Inte lönt dock förren allting är klart i vardagsrummet. Målaren skulle komma en sväng idag pga att han inte kunde göra något igår.
Eventuellt blir det en sväng till gymmet senare..har varit lite dålig med det denna veckan. Har vara vatt på Step i tisdags... Jag försökte simma i torsdags men det var alldeles för mkt folk, så jag fick ingen ro och sket i det.

I onsdags så var det snöblandat regn..kul! *not* Hoppas snön väntar lite till för oktober..Jag menar hallåååå..




It aint over until it´s over..

Riktigt seg i skallen idag... Känner inte allt för o göra något..Målaren har satt igång kl 7 imorse så jag fick ingen sovmorgon..eller ja, gick o la mig sen igen...Jag har arbetat de senaste dagarna med att få ner tapet..o nu slipper jag det skitet. Ända positiva är att jag fått träning av det...+ såriga fingrar hehe...Damm är det i hela lägenheten med...jIHOO... fpr hoppas det går snabbt o spacka o sånt sen.
I helgen har jag då som sagt jobbat...sen fixat här hemma.. Var en sväng i Hovby med...Morsan, Tobbe o Sandra  hjälpte mig lite i lördags...Tack för hjälpen!
Nu är bilen även inbockad i garaget..kanske redan skrivit det men..ja..too bad hehe...
Igår så var jag en sväng med Bea i Åhus o stan...mysigt:) Jag åkte för och prata med Thomas och jag skall inte fortsätta jobba på Frendo längre..(oh no!!!) Men ska snacka med Britt Marie om jag inte har en månads uppsägning..Fler än jag som tycker det är för jävligt...Sen åkte vi iallafall inom Synsam o åt sedan på Zekes...gutti gutti.. Sedan kl 17 var det som vanligt dags för Viktväktarna, och kunde konstatera att jag gått ner 9 hg...så jag fick min andra stjärna...Wihoooo!! Detta känns enormt bra faktiskt, trodde inte det skulle gå såhär bra att gå ner i vikt. Men jag vet att när jag tänker tillbaka så åt jag konstant, och det var inte bara nyttiga saker... Men hade fortfarande varit skönt om man hade kunnat gå ner allt på en gång hehe.
Funderar på om jag skall gå på step ikväll...måste röra på fläsket lite..
Funderar även på om jag ska dra till Ullared i mitten av november...2 gng om året är ju obligatoriskt att man är där... O nej skall INTE köpa souvenirer som Jag älskar Morgan trosor eller liknande. *brr*
Nu blir det nog lite poker...tjingeling..

Jo...saknar o kolla på TV*snyft* hehe

Rätt bra låt...

*Gäsp*

Lite sleden e man..dagen började med jobb..sen hemåt o börja riva ner lite tapet...tiden bara springer iväg o hopps var kl 18 o det var dags att bege sig till gymmet. Blev ett pass med Step.. o varm blidde man...Sedan hem o få i sig käk...sen riva tapet igen...Ja jag e flitig idag...O nu blir det snart sängen.. Fick ett lagom skoj besked idag av fastighetsskötarna..men det e bara o bita ihop...Tänker inte vara trevlig mot dem något mer iallafall.
O skrapat mina fingrar har jag gjort *ajaj* kan ni inte blåsa bort smärtan hehe..
Imorgon blir det jobb för hela slanten..skall bli intressant o höra vad som ska tas upp på personalmötet på torsdag.

Vet inte om jag nämnde det men träffade en kille i lördags...o wow vad han inte var min typ! Haha... Ta mitt ord för det...Lita på er instinkt...
Nja har väl inte så mkt annat o tillkännage...Var hos Bea i fredags o myste lite med Loke...Vilken grabb.(o vilken morsa..) hehe..

Förresten...du som läser min blogg...ja du som jag inte vet vem det är....Har du legat inne på Csk med de brutna benen?...O vem e du?

Ciao..natti


En låt jag aldrig kommer tröttna på..


Nu skiter jag i det...

Single for life..

Peace..






Ledig idag:)

Vad skönt o vara ledig ibland:) Idag blir det av till frisören, nu står jag inte ut längre hehe. Tänkte byta frissa (iallafall denna gången) och prova hur Sonnysdotter är. Har hört att de ska vara duktiga, så jag ska dit kl. 11.15.... Efter det ska jag ringa till målaren o ge han min nyckel. På måndag blir det äntligen av att de fixar mitt vardagsrum...skönt!! Målaren verkar riktigt schysst med. Efter det blir det eventuellt en runda till Bea och höra det senaste skvallret hehe..
Blir eventuellt till gymmet med om jag hinner det....Känns bra o komma igågn med träning även om det är trist. Jag och Lisa var på boxercise igår...Jobbigt, men än så länge känns ingen träningsvärk hehe...
Ikväll är det bilträff på Preem, men får se om jag drar dit...Är ju Idol med haha;)

Stone Sours nya låt e goooo´


Himma

Hemma igen...tänka sig att man alltid hittar...Har jobbat idag...o därefter gymmet o simmat....trist men måste göras...kan inte träning va skoj?..Måste köpa nån mp3 spelare så man kan lyssna på musik iallafall.
I helgen tog jag det lugnt..var o käkade på Steakhouse i lördags efter jag vatt hos morsan..var grymt gott.. I söndags t..var jag en runda i Gualöv o dammade av lite...ska dit nån mer gång sen...Fick med mig lite hembrygt vin på saft mums;)
Blir en lugn kväll iallafall..tjingeling..

o Kjam

Hipp hipp hurra...

FÖr mamma fyller år idag...Grattis! Blev en blomma o lite lotter.. Följt av lite kassa bildeR:P

 


RSS 2.0