Ajaj..

..i fingret...hehe...arbetsskada efter att ha hackat grönfoder hehe. Åkte o hjälpte Bea lite inför dopet. Förstår det är mycket o göra o man vill ju hjälpa till om det behövs. Dopet är imorrn o är säker på att det kommer bli sååå fint..:) Ikväll är det Preemträff, blir eventuellt en runda ditåt. Tog lite bilder på Graze idag..bl a dessa..



        

När jag kom hem igår fick jag en fin syn. Ett jedrans Passat stod på min parkeringsplats. Som jag betalar för! Så jag tog reda på vem som ägde den. Samtidigt kom min "grannparkerare":P hem..så jag ställde mig bakom hennes o Passaten. Blockade den så den inte kom ur. Sen gick jag upp till lägenheten där "blatt**" bodde och sa till att de fick vänta o köra tills jag kört därifrån. Och jag stod där några timmar. Schåligt för dem. Körde iväg vid 20 tiden för att ge dem en chans att köra bort. För jag vill ju samtidigt ha min parkering. Annars hade de blivit liv. Fick de körkortet på köpet när de handlade på Elgiganten eller? Nästa gång ringer jag till polisen för Stoffe sa att man kunde göra det. Hoppas nästan på att de ställer sig där igen bara för det haha. Ångrar nu att jag inte skällde lite mer på henne. Klorna kommer sällan fram;)

Älskar denna låten...


På nytt...

Jaha....Då var min nya livsstil påbörjad. Morsan, Tobbe o jag var på Viktväktarna igår och skrev in oss. Håller just nu på att laga en av rätterna som var i häftet...Luktar gott iallafall, får se om det är så med hehe.. Får se om jag lyckas med detta nu..Hoppas...ska se till o komma igång med träningen med...Tycker det e jobbigt med trapporna nu, men det beror väl på att jag inte stretchar i tränar benen lika mkt nu som jag gjorde innan... Tar mig i kragen!
Så handlade massa nyttigt med idag...Morötter bl a som man kan tugga på när man se sugen... Tycker synd om Tobias som har så många points o använda...Jag tycker jag har mkt hehe..Men men....det ska gå...vi ska bli smala...re  ;)

Kramis

long time no....

Fläkten togs bort för lite mer än en vecka sen...Han var lika snygg då *dreglar* haha..
Vad har hänt..hm..har jobbat rätt mkt....I tisdags var jag hos Emelie o hade det trevligt..Bea o Mia var också där. Mysigt o träffas o bara snacka skit ibland...
Emelie jobbade sin sista dag på Frendo förra veckan...all the good ones goes away..Bea o jag samlade ihop pengar från nästan alla o körde runt på måndagen (9e) för att köpa avskedspresent till henne. Det blev ett presentkort på Gittes, samt vin o choklad. På tisdag var vi på macken o gav henne det när hon slutat.

Har även varit på lite loppisar...(ja jag e en sån) o köpt lite böcker o LP skivor... Böcker har jag många redan hehe, men ja..får väl skaffa en 3a o ha ett bibliotek hehe:P
jag har även handlat lite till lägenheten...Avlastningsbort o ha i hallen, fårpall o sen den dyra toarullhållaren..har man små utrymmen får man göra det bästa av det..
O ska säga...monterade det där bordet igår...vilket slit..tog  min nog 1,5-2 timmar...men nu e det bara o fästa lådorna iallafall*duktiga jag* Skall nog köpa en fårpall till med sen.

I tisdags var jag på Svensk Bilvård o kollade med fiberkamera i min bil....O visade sig att det definitivt är värt att göra en underredsbehandling...Så jag bokade tid den 9e Sep. o bestämde mig för att göra en hel...omfattande behandling...Var typ bara liten plutt rost här o där, inget märkbart. kostar 6800, men kan ju va värt om det håller bilen i bra skick. Ska ringa Moses nästa vecka med o höra vad det går på o göra vid det jag vill... Dyrt har jag en känsla av.

I torsdags...köpte jag skor..igen hehe...men dessa e sjukt snygga tycker jag...får ta foto på dem sen...Lila Adidas skor hehe..o gött som det var så var den 20% av på skor..så kostade bara typ 560:- (bara o bara). Sen på eftermiddan åkte jag, morsan o brorsan o kollade på en 244 i Tollarp, men den var inget o ha. Var jättefin så, men när jag skulle köra iväg med den så hoppade den o det är inget bra tecken.
Så hade jag sett en 740 på nätet i Hässleholm så vi åkte dit också... O ja....nu har jag den hemma hehe.. Så är en 740 GLE rikare...9000 gav jag för den..

Detta året hade jag tänkt hänga med på Vallåkra..men blir nog inte av...Nästa år...måste!

Nada igen..

Då har man börjat jobba igen....samma skit...fick!k sluta som en röv de två första dagarna...Tack! Sen jobbade jag extra nu i helgen...lite extra cash...så blir ons-torsdagen veckan efter...härligt pass...Men jag vet..får skylla mig själv..Morsan o gänget e på Gotland o gottar sig..
Väntar fortfarande på att den där anticimex killen ska höra av sig..vill få det gjort här så man kan få lite ordning... Inte mkt o skriva idag..inget muntert...funderar på å lägga ner denna bloggen för det skrivs inte så mkt av innehåll ändå...Får se..

Tycker fortfarande denna låten e skön




RSS 2.0