1231..Nyårsafton..blir det annorlunda?

Vad kommer hända detta året?..Min värsta fasa är att inget händer.. Att livet rullar på som vanligt med samma tråkiga jobb o samma tråkiga vardag. Men ska verkligen försöka ändra något ..Iallfall försöka hitta andra jobb eller verkligen fundera o forska i vad jag vill göra. Vet ju att jag hade velat ge ut en tröjkollektion men...hur fasen går man tillväga då man inte får ner ideerna på papper...Aja..
Jobbade som sagt må-ons på Frendo...Alltså det känns så fel o säga det haha...Kommer alltid va Statoil.
Måndagen o tisdagen spenderade jag mest med inventering.. när inte alla andra ryckte i mig...man e nästan som en trasdocka. O igår var det rätt lugnt o skönt på jobbet...fick städa upp lite efter dagen men..ja...ovanligt? Min bägare höll på att rinna över igår. Hade precis stämplat in..så kommer högsta hönan på jobbet...ni som jobbar där vet vem jag menar..iallafall hon kom till mig o sa att jag kunde sopa upp massa glassplitter som HON hade haft sönder. HALLÅ!!! Men jag gjorde det faktiskt inte. Någon annan tog det..o det finns faktiskt lite gränser för vart min vänlighet slutar. Sen samtidigt vågar man inte hugga mot för mkt iom man inte vet vad som händer då. Shit the same nu.
Fick ett varmt välkomnande av min nya granne där nere igår. Vaknade 08.40 till ljudet av en hammare som konstant slog...Vem börjar hamre så tidigt, kan man inte ta någon hänsyn alls?. Så inatt när jag kom hem från jobbet (ca 00.30) så droppade jag ner en lapp i postlådan om att de kan vänta o hamra lite. O ja...hörde inget hamrande idag, bara slipande. Yeii haha.. Verkar som han har gjort något med vattnet med för jag har knappt något tryck i köket. (han renoverar köket). Så jag ska se sen om jag har vatten på toaletten, för jag ska inte behöva lida för att han renoverar. Och jag betalar för det dessutom o har inte blivit tilldelad någon information om att vattnet skulle stängas av....

Shit...vad jag klagar idag haha... grattis för att ha läst mkt onödig text haha..
Ikväll bär det av till Jessicas för o fira nyår. Blir väl de vanliga folket som kommer dit skulle jag tro. Handlade för 300 spänn på systemet idag...ovanligt av mig..men unnade (stavas det så om det är ett ord ens?) mig Tequila Rose flaska som kostade 189.. köper aldrig sånt annars...samt mousserande vin som kostade 32...+ annat smått o gott. Får skjuts dit med brorsan..de skall käka i Gualöv o hämtar upp mig på vägen...Tack tack :)
Ni får alla ha ett
Gott Nytt År!

   

Lite bilder från jul...spelade lite tärning med...o till höger är 2 av julklapparna jag fick


1227...ännu en jul förbi

Jaha...då var denna julen avklarad o done with. Blev rätt lugnt o skönt..JObbade till 16 sen drog jag direkt till Hovby o gjorde vid mig. Var inte så jätte mkt o göra på jobbet faktiskt....var värre juldagen. Men maten var god o mätt blev man...som vanligt alltid för mätt..  O julklapparna delades ut..tog lite tid o öppna allas... Klapparna ligger i hallen just nu..ska plocka upp allt sen... Kom nyss hem från 1 timmes simning. Hade ingen ro o simma idag...var för mycket stök i bassängen....Att folk inte fattar var man simmar o var man leker!... Men men..har rört mig lite iallafall...Har ju blivit mycket onyttigt nu i jul.
Veckan som kommer blir det jobb på Frendo må,ti, ons..ledig tors fre..o sen börja jobba på sjukan igen i helgen...har varit riktigt skönt att vara ledig därifrån!
Nu funderar man på vad man ska göra nyår...har ingen aning! Blev bjuden av Jessica i fira hos henne. Men vet inte om jag vill spendera nyår på Challan...har hört hur mycket skit som händer där under nyår.
får väl se vad som händer..


1219....Lugn morgon

Ja...då sitter man här igen...Har haft en rätt bra vecka, har funnit saker o göra för det mesta av tiden.. Tråkigt nog fick jag nyheten att fasan slitet av hälsenan... Kram till farsan!...Så jag har köpt lite grejer åt han inför julen...Sen tränade jag i må, tisdags...ska nog bege mig till träningen idag med...har syndat lite denna veckan..först med julbord på jobbet sen så bakade vi igår.
O snön har kommit! Vet inte om man skall vara glad eller inte hehe..Det är ju mysigt o fint men... jäkla trist på vägarna bara. Msn kanske borde ut o fotografera lite...vad jag önskar att jag hade en bra digital systemkamera....O jag byter ämnen lika fort som ja...
Iallafall i lördags (12 dec) så var det Julfest med "Statoil". Och det var skoj:) O god mat var det...var amerikansk julbuffe´. Vi spelade först bowling i en timme...I mitt lag var Roger, Sussie, Stoffe o jag.... Och vi kunde klart avgöra att Stoffe ska slopas nästa gång haha...Vårt lag kom iallafall 2a av sex lag. Jag har inga bilder just nu till förfogande så det kommer senare.

I torsdags var det årliga julbordet som vi har på jobbet (sjukhuset). Maten var väl ok..inte mer..men skönt att komma ifrån arbetet lite med sånt här.




  

(Ja...vi gör oss till)


Ja...sen igår...fredag...så åkte jag o handlade med Bea o Madde på Maxi..Sen drog vi hem till mig och bakade....Det blev vit ischoklad, safrransnittar, knäck, cornflakesgodis och biskotti med ingefära o kanel. O ja...vi lyckades rätt bra tyckte jag:) Sen satt vi o kollade på Bonde söker fru..enligt Beas önskemål;) Samtidigt åt vi chips o skumtomtar med....ska man synda så ska man...Därför jag ska träna idag haha...

           

Vi e så snygga...yeah ;) Ska se om jag får tag på deras bilder med. ..Det kommer mera lalala..

Nä...iväg o träna lite...See ya..eller ja..
____________Uppdatering
O nu kommer mera lala

     


1210...en dag på stan

Vilken härlig dag..
Låg o drog mig i sängen till ja..10.50 då jag fick ett sms från Bea om att hon var i stan. Så jag gjorde vid mig o sällskapade henne i shoppingens anda. Jag var väl där i 2-2,5 timme...var rätt skönt o komma ut:) O köpte julklapp till brorsan. Efter det körde jag till ett annat ställe o köpte julklapp till morsan..o efter det körde jag annanstans o köpte julklapp till morsan o farsan...Så nu är allt inköpt...Skönt!!!! hehe
Sen nu ikväll har jag bara tagit det lugnt...slagit in alla klappar..o slappat i badkaret...Vill få bort den här förskylningen som jag lyckats skaffa..
Imorrn e det jobb som gäller..ska försöka börja 6 så jag kommer hem halv tre. Sen vet jag inte vad som händer..Är ju Idol så kommer antagligen kolla på det..men var..vet jag inte än... Sen på lördag e det jobb då med..men samt Julfest..ska bli sköj...Lite bowling innan maten.....bring it on!

;)


1208

Ja..vad tiden springer förbi..snart jul...helt sjukt....Ska ge mig ut på torsdag då jag är ledig o köpa julklapparna...Så slipper man tänka på det. Har kommit igång bra med träningen nu..känns mkt bättre i min rygg..eller ja överhuvudtaget. Men får nog ta en paus nu tyvärr..har naturligtvis blivit förkyld...Wihoo...hoppas man klarar av o jobba veckan ut iallafall o vila må,tis.
I fredags var jag o morsan på Ikea i Älmhult...åkte direkt efter jobbet..så det blev lite införskaffning av krukor...som de inte sålde förra året..Mycket snyggare o ha likadana i fönstrena hehe. Sen köpte jag 2 julblommor så jag får lite extra juligt:) Satte även upp julgardinerna på kvällen o la fram dukarna..
Hehe...snacka om att jag var rastlös på lördagskvällen...kl 21 på kvällen började jag göra pasta o köttfärsås hehe..som jag frös in... (bra o ha)
Den 18e ska vi ha bakdag..,mums...(ska ju egentligen inte äta sånt..men va fan)...Får höra av mig till de andra o komma överens om vad vi ska baka...
O på lördag är det julfest med Statoil a k a Frendo. Ska bli skoj o träffa alla på en gång:)..Men ska nog hålla mig nykter...har inte bestämt mig än-.. Sen den 17e är det julbord på jobbet (sjukhuset)..mums fillibabba..haha
Ja..kanske får uppdatera viktminskningen...2a veckan gick jag ner 1 hekto..haha...o nu efter 3e så gick jag ner 1,2 kg..Men har märkt det mer på måtten än vad det gör på vågen...Omvandlar ju hullet till muskler...(hoppas jag haha).
Nä..nu ska jag snörvla vidare..
Ha d fint allesammans..
Kjam


RSS 2.0