Vilken dag

Är så trött...Vilken skitdag det blev..Började dagen lugnt och tänkte gå hem vid 13.15 tiden för en gngs skull. Men så kom A upp till mig och sa att det var kaos med smittstädningar...Så fick/tvingades stanna kvar... Så jag stämplade ut 16.10 kan man slut summera det med. Alex skulle till OnOff så jag fick skjuts till Långebro..tack! Så slapp jag gå den biten.. men var rätt mör när jag kom hem...men satte igång med julgodis..o har plockat undan lite här..så nu tänkte jag ta en dusch och sova.. Ännu en arbetsdag imorrn..o ska gå till jobbet *blä*

Igår var också en hektiskt dag...fick gå ifrån en smittstädning för att hinna få skjuts till Åhus...vilket klödd.. Men imorgon ska jag städa fort som sören o sen gå hem.
Peace

Dag 27

Min favoritplats

Hm oj..har jag inte funderat på direkt.. Men är nog hemma hos mina föräldrar, där känner jag mig alltid trygg och aldrig ensam..
Haha vilka tråkiga korta inlägg jag gör, men tanken är blank..

Dag 26

Mina rädslor

Är att förlora de jag älskar, eller att de blir svårt sjuka.. Eller att det händer något med en själv.. Att fastna i det vardagsliv jag har nu, med jobbet. Att inte hitta kärleken o någon som älskar en. Svårt ämne och skriva om..

Dag 25

En första

Vad menas med det egentligen? En kille från Hlm var min första ..haha... Saab var min första bil, Fjälkinge låg min första lägenhet... Vet inte riktigt mer vad man kan skriva..

Dag 24

Det här får mig att gråta

Sorgliga filmer...är hopplös när jag kollar på film eller andra program.. Därför jag alltid försöker se på sådana filmer ensam hehe.. Blir såklart ledsen när jag hör att andra mår dåligt, gråter kanske inte ifs.. ibland när jag är i en konversation som blir lite hetsig så kommer tårarna vare sig jag vill eller inte. Ibland gråter jag fastän jag inte gör det. Låter konstigt men så är det, hopplöst!

Dag 23

Det här får mig att må bättre

Omtanke, när folk visar omtanke...När jag umgås med familj och vänner mår jag bättre... Ibland hjälper även värktabletter haha. Solen kan också göra att man blir piggare.. Musik hjälper också lite granna..
Så ere

Måndag.. skön dag:)

Vaknade rätt sent, steg nog upp 11.30. Men jag behövde det, var skönt o ligga dra sig och drömma bort...Sen gjorde jag mig lite havregrynsgröt.. Vid 13.30 åkte jag till badhuset och simmade en timme...var riktigt skönt att sätta sig i ångbastun..synd man inte hade sällskap bara;)
Åkte sedan till Willys och handlade lite.. slöade sen tills det var dags o gå till Viktväktarna...ja jag gick o fan vad kallt det var! Jag har ätit lite onyttigt denna veckan.. Men jag hade gått ner 1,1 kg:) Så riktigt glad över det:) Sakta men säkert så ser jag en annan första siffra på vågen:) Men man lär väl gå upp under julen hehe, men ska försöka motionera ordentligt. Blir step pass imorgon.
I fredags så var jag i Hlm o såg film..var trevligt:)
I lördags så jobbade jag. Jag hade en som gick brevid mig också, skit trevlig tjej! Så det var inte jobbigt alls faktiskt. Lyckades få en kollega sur på mig i söndags.. Men hon har sig själv o skylla. Är det för mkt begärt att man ska kunna fråga efter hjälp o inte bara ta det för givet..?
Imorgon tänkte jag kanske julbaka lite, jag får se hur det blir. Vi fick en julklapp i år också från Ortopeden i Hlm..en säck med massa gottis...väldigt fina grejer..senap, ost, kött, kakor, choklad osv..
fick även julklapp från jobbet i fredags...skit bra julklapp!! presentkort 350:- på Rosegarden..perfekt liksom... bättre än att vi får välja mellan några grejer.
När jag kom hem från Vv så lagade jag lite tacos..o gott var det:) ska nog snart koka mig lite kaffe o äda en kaga..
Cheers

o Puss


Dag 22

Det här upprör mig

Att människor kan vara så genuint elaka, det upprör mig. Att det finns de som verkligen bara skada andra o grälla sig över sin olycka.
De som vanvårdar sina djur, det upprör mig. Varför skaffar man djur om man nu inte planerat och ta hand om det...ush!
Sexuella o vålds brott upprör mig. Våldtäcktmän, perversa, misshandlare, mördare osv.
Ja det finns mkt man kan fortsätta om..
Jag blir upprörd när folk inte visar mig respekt, eller när de inte talar till mig istället för bak min rygg.
Nonchalans..ush!

whatever

Vilket skitväder..kan det inte bara sluta blåsa o snöa..allt kan vara stilla. Ska ju kunna köra imorrn *grr*

Har varit en jobbig vecka på jobbet, har jobbat över varje dag.. trist.. inte ens idag fick jag vara fri från jobbet..min teamledare ringde o väckte mig vid 9.30 o skulle höra en sak. Kunde hon inte väntat med det till imorgon?  Ska säga det till henne sen..tror jag.. ska ha en brevidgång med i helgen...skit tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!! vill arbeta i mitt eget tempo..

har handlat julklappar med brorsan idag...sen lunchade vi lite på Ballan...tog en dagens som var grönpepparbiff..var väl helt ok,kanske lite svagt kryddat men.. har även satt upp granen idag, tänkte först inte och göra det men...blev så ändå..
imorrn bär det av på dejt, om vädret inte blir allt för kasst.

Ja..de var väl allt...e trött på de mesta nu..

Dag 21

Ett annat ögonblick

Hm...asså detta är inte lätt.. Är när jag började jobba på Statoil, visste inte hur underbart det skulle vara och lära känna vissa personer där....Men det vet jag nu:)


Dag 20

Den här månaden

Så har jag gjort en del, men samtidigt inte. Denna helgen som var så var vi (Bea, Madde och Linda) i Stockholm. Och vi hade det super mysigt o skoj:) Var verkligen annorlunda och se idolfinalen live än på tv. Sen på lördagen var vi inne i stan och shoppade lite...Som tur var så hann vi bort från Drottninggatan innan självmordsbombaren slog till. Vi var väl där 20 min tidigare...lite kusligt. Sedan på kvällen drog vi ut. Först åkte vi till Kellys. Ett ställe som definitivt var i min smak...oh många snygga killar...hubba hubba. Sen efter 2 öl så åkte vi till Stureplan och gick  in på Sturecompaniet...Inte ett ställe i min smak..

Vad har mer hänt denna månaden...har julbonat hemma med gardiner o dukar osv.. Ja minnet e kort..men man kan läsa i tidigare inlägg. Ska väl snart försöka få upp granen med..


Dag 19

Detta ångrar jag

Att jag var blyg så länge under skoltiden. Jag ångrar att jag inte reste mer och utforskade saker medan jag bodde hemma. Man är så uppbunden när man har lägenhet osv. Finns väl små saker man ångrar..men detta är väl en av de största...Och att jag har svårt att ta tag i mitt liv


Dag 18

Min favoritfödelsedag

Oj...vet faktiskt inte..Kanske när man blev 18 och myndig haha..nä..Men var nog den i år faktiskt.. vi hade en skitskoj fest i Hovby, jag och Madde...Alla hade skoj och det var trevligt:) Umgås med människor man älskar och tycker om är en av de bästa sakerna jag vet.



Dag 17

Mitt favoritminne

Oj...svårt.. Kanske när vi hade stugan och man var där på sommaren...Man steg upp och ut o lukta in naturen...Satte sig ner och åt frukost, samtidigt som man hör fåglarna sjunga.. Finns säkert fler minnen..ärligt har mitt minne svikit mig, och ofta.

____

Imorgon bär det av till Schnöbbtown... ska bli skoj:) sKa städa lite nu innan Linda o Madde kommer..de ska sova här..så kommer Bea o hämtar upp oss imorgon.
Har väldigt jobbig period på jobbet nu...Mkt extra och göra..Jobbade över en timme idag igen...*pust*

Dag 16

Min första kyss

Inget minnesvärt alls, vill inte ens minnas den killen haha....Men var väl naturbegåvning från första början haha


Dag 15

Mina drömmar

Ja..kan väl inte säga att jag har många drömmar....Men vill ju bli lycklig och tillfreds med allt. Träffa en kille som man spenderar livet med...Eget företag är en dröm, en egen kollektion... Vill jobba med något stimulerande helt enkelt..
Så min dröm är att leva ett sunt och lyckligt liv, älska och ha ett bra jobb.


__________-

Igår var en slappe dag, måste erkänna att jag hade lite tråkigt..tur man har internet iallafall.
Idag var det jobb på agendan, gick rätt fort tycker jag. Sen gick jag upp till stan och klippte mig hos Mia på Sonnysdotter. Sen var jag hemma liten stund o sen bar det av till Viktväktarna och vilken chock jag fick! Gock ner 2,3 kg....inte väntat..Men jag fick en stjärna, och en nyckelring för att jag nått 10% :) Yaii grattis till mig..
Efter det så blev det mat på Ballan haha...sen hem till morsan o färga håret....Vilket blev en katastrof!!!!!!!! På tok för rött...men vad ska man göra...får väl se när man vågar färga det igen..

4 saker

Utmaningen är tagen! ;)

4 tv-program jag kollar på för det mesta:

* Top Model
* Project Runway
* Idol
* Postkodmiljonären

Kollar ju mest på serier..inte samma sak:P


4 saker jag gjort idag:


* Jobbat
* Kört bil
* Handlat
* Pratat

4 saker jag längtar efter:


* Kärleken
* Sommaren
* Klippning på måndag
* Sthlm på fredag

4 saker på önskelistan:

* Mysig jul med familj o släktingar
* Hus
* Kille :P
* Utomlandssemester

4 saker jag hatar:

* Orättvisa
* Djurplågeri
* Människor som ljuger
* De som inte visar hänsyn till mig som bilist

Hehe...så är det.

Dag 14

Vad hade jag på mig idag?

Har det inte redan varit en liknande fråga? Iallafall...skor, byxor, strumpbyxor, underkläder, tshirt, kofta, vinterjacka, halsduk, mössa, vantar, strumpor och arbetskläder har jag haft på mig idag..o om man snackar om annat så hade jag på mig ett ansvar att göra mitt jobb idag...hehe..


__________

Dagen gick snabbt på jobbet..vilket var skönt! körde sedan hem till Hovby..körde  päronen till Fjälkinge sen, de skulle på middag. Så nu sitter jag här...får se vad jag gör ikväll.
Skönt o va ledig imorrn iallafall..

Dag 13

Den här veckan

Ja...måndag o tisdag var jag ledig.. sysslade massa i lägenheten, sorterade organiserade, sprang ner med saker i förrådet..fick upp alla juldukar o gardiner...så nu e det mysigt i lägenheten:)
Jobbade på båda jobben igen i onsdags..inget jag saknar..imorgon så myste jag bara hemma efter jobbet..orkade inte med annat då jag har blivit förkyld..är lite bättre idag men ons o tors var fruktansvärda.. Idag så gick jag till stan efter jobbet och köpte julklapp till mig själv hehe..från mamma då..o nu sitter jag i Hovby..körde direkt hit, laddar mitt bilbatteri se om bilen startar lättare.. Vet inte om jag ska se idol eller vara på Bajonetten, är ju bilträff...får se. Imorgon ska jag jobba extra...vf gör man sånt dumt hehe.. annars har jag inget planerat..tar det som d kommer

Kram


Dag 12

I min handväska

Tänka sig för att jag inte har någon! hehe..men skulle jag haft, och som jag ofta har i min axelväska..
Plånbok (cardholder menar jag hallaaa), just nu nässpray hehe, näsduk, mobil, vaselin (höhö)..ja...typ något sånt...Jag är helt enkelt ingen handväska tjej..Hade det på studenten..men det var nog allt hehe..


_____


Ja...Bea skrev så fint inlägg om sina bästa vänner så jag blev varm i hjärtat..o sen tänkte jag....varför kan inte jag skriva så! haha..;)
Har iallafall åkt på en förkylning...lagom skoj..nej..skitjobbigt faktiskt...men man har inget annat val än o uthärda... Jobbade på Frendo igår igen...samma vanliga skit, inget jag saknar kommer jag fram till...Min kollega e rätt långsam av sig så man får sluta med o stressa o allt blir inte gjort...öhhhh!!
Inga planer för resten av veckan...
Bilen startade inte igår morse när jag skulle till jobbet..skoj när det e -12.... som tur va jobbar ju morsan på samma ställa så fick skjuts..men fick igång den sen när jag kom hem...får nog ladda batteriet..
Nä..lite kaffe på de...
Jo...ena fastighetsskötaren var här..o nu kan jag få det så hett jag vill i duschen hihi.. skall testa detta ikväll..då går de hett till


RSS 2.0