0831...Redan september

DÅligt av mig...att redan bli dålig på att uppdatera bloggen hehe.. mEn kan väl inte direkt skryta med att det hät så mycket på sistone heller... Jobbat..träffat Anders o jobbat..ungefär..
Jo för några dagar sen målade jag bilen haha...(460n)...tog lite sandpapper o slipade ner rosten som syntes o slängde på lite vit hammarlack haha.. Får väl se om jag orkar ta fram lacknaftan imorrn o ta bort det jag spillt..
Så nu är härmed den bilen ingen skönhet...den var kanske inte det innan heller men haha...
Satt o såg en reklam på tv idag...Med Chippendales show i Malmö..det kanske hade varit något haha..Följa med?:P
let me know hehe.

Annars händer inte mkt i veckan..jobba ons-fre...jo! ska ju på kräftskiva på lördag....Jessicas föräldrar lånar ut sitt hus...Vi blir 6 st...lagom..vi ska nog se till o ha skoj ändå hehe..
Nej..nu ska jag fortsätta kolla på 2½ men..
Tjingeling


0824... full rulle

Måndag måndag måndag..åh härliga måndag...
E det någon som tror mig?...Nä trodde inte det heller,..
Dagen har iallafall varit bra trots allt..Lagom o göra på jobbet...Sen stack jag direkt till gymmet och tränade en timme...Har inte varit där på en evighet...Men kändes ändå rätt bra. Tycker gym generellt e hur trist som helst...men känns bra efteråt dock.. Får se om jag tar en liten träningsrunda imorrn med. Har lagt på mig alldeles för mkt nu...Skyller på Statoil hehe..jag inbillar mig att jag började gå upp i vikt när jag började där för 1,5 år sen.
Sen åkte jag hem varm o svettig..o tog mig en välbehövd dusch. Pratade lite med Anders, sen så stack jag iväg till affären och handlade lite... När jag sedan kom hem igen (avskyr o handla) så började jag med maten..tog en timme...inte så farligt ändå...Och nu sitter jag proppmätt o har lyckats få i mig efterrätt med. (Magnum glass).
Detta är vad som blev till middag ikväll..

  

0821...det var denna veckan

Jaha, då har man redan jobbat en vecka efter semester. Helt sjukt hur tiden bara springer förbi. Jobbade ju i Lördags o söndags också så det har blivit 7 dgr i sträck nu... Riktigt gott med helg.
Ikväll så händer det inte allt för mkt... Känner mig rätt trött o varm.. Är i Hovby då jag inte orkade att sitta själv.... Blir väl lite spelande med morsan sen hehe, eller om jag hänger med Tobbe och Sandra till P-däcket. Får se , e ju ganska pissigt väder.
Imorrn blir det nog lite städning och så på dagen. OM det är fint kanske jag åker o tar mig ett dopp i Kiaby.. På kvällen skall jag åka till Vankiva och grilla lite hos Anders *mums mums*

Tänker fortfarande på huset jag gick miste om i Gualöv...varför ska banker alltid ställa till det för en? Nä vi som sköter oss i samhället ska ha det jävligt medan andra bara glassar på socialen eller kriminalitet. Om jag bara hade 100 000:-  =(=(=(=(=(=(=(=(

Sånt e livet, sååånt e livet. Så mycket falskhet bor det här. Det man förlorar, vinner en annan...lalala

haha

Tjing

0817...För en gångs skull...

Dagens jobbedag blev rätt lugnt...skönt med en liten mjuk start... Såg nog ut som en snigel så sakta som jag gick ibland hehe... När jag kom hem så vilade jag lite..sen röjde jag lite eftersom man blir lat ibland och bara lägger sakerna runt sig... Morsan kom förbi eftersom hon skjutsat hem brorsans flickvän... Så vi snackade lite och drack kaffe...höll samtidigt på att laga mat...För en gångs skull... det är inte ofta jag lagar mat nuförtiden ..Men gott var det.,..och gjorde till imorrn med...Göttans...
Träffade en kille igår...var trevligt..
Blir nog bara att ta det lugnt ikväll tror jag..känner mig lite seg.. Blir nog inte mer skrift idag
Ha d gottans


0815....yippi kai yei

Det blev lite minigolf efter lite dåligt väder...Jag åkte till Åhus för o käka glass me Linda...så var det rätt fint..så vi tog ett parti golf med...klockan var väl 21 nånting när vi var klara...o jag vann..mäktigt stolt hehe...bara med 2 poäng..men det e ju skitsamma eller hur:P
De är verkligen generös på Ottos..jag tog en kula..o herregu vad glass jag fick....åt inte upp hela ens..men klaga ska man ju egentligen inte
Tidigare under dagen så åkte jag till Volvo och köpte en spännrulle...som jag ska byta samtidigt som kamremmen..ska se om jag kan få det gjort imorgon.
Igår så servade jag och brorsan min bil också...jag vill ju lära mig så efter Tobbe skruvat loss mutter...för den har nog inte varit av på länge så som den satt... Stackarn rev upp fingret *flåt* så vi fick rengöra det och jag hälde lite handsprit i det...måste ha svidit hehe...såg så ut på han stackarn...ja iallafall hehe...Dum som jag var..när jag skruvade loss muttern...så började ju oljan rinna och av ren reflex så drog jag undan....iom oljan var varm....o dum som jag var tappade jag muttern på den lådan som tar upp oljan..och täpper till hålet så hälften av oljan rinner ut och ner på asfalten haha,,så brorsan och jag slängde oss kvickt från marken... Typiskt mig o va klumpig..skulle låtit brorsan göra det hehe... Men det blev gjort iallafall och jag satte dit ny packning....fick lägga mig från andra hållet där de tinte var olja...dvs bakom framhjulet...så när jag hade skruvat på muttern började det regna naturligtvis..o inte lite...så jag kröp under bilen och låg där...o ja..inte fick jag regn på mig....Men så smånigom så tröttnade jag på å ligga där...typ efter 10 min så jag kröp fram och blev dygnsur direkt...haha..skulle tatts en bild.. När det sen slutade regna bytte vi även Oljefiltret och tändstiften...och fyllde på olja naturligtvis... Sen var det klart...jag fiick städa upp lite bara efter min röra hehe... Men man måste ju försöka eller hur.

Har ju jobbat idag på macken...var helt okej dag...var och göra hela dan..så lite mör e man...har ju inte jobbat på knappt 3 veckor och börja med bra tempo direkt.. Och den där trucken...där e ju ett kretskort som e sönder så där finns inget mellanläge så man kan bara köra med full patte eller inget alls....oj vad jag skuttade haha..måste ha sett komiskt ut...det sa Emelie med efter sett mig på lagret i kameran haha...fy sören...och ska göra samma sak imorrn...

var hos mina föräldrar och grillade..+ några till...var gött...
USh...vill inte börja på sjukan på måndag...fasen vad trist..!
Nu ropar sängen...ha d fint alla små smurfar där ute..

Tuddelu..0813

Today was a good day:)
Väcktes av ett sms imorse...var brorsan som berättade hur det gick med besiktningen på sin 940... Vaknade till och åt så smånigom frukost...sen mailade jag iväg en bild som jag framkallade på Allfoto...till morsan o deras vardagsrum..hon tyckte en bild jag tagit var så fin att hon ville ha den som tavla...Jag har den också som tavla, har bara ändrat färgen till mer gråbrun så det ser lite gammalt ut. Nog om det... Körde därefter till Hammar, Volvo och köpte ett service kit och kamrem..Vilket jag by the way ska byta imorrn..kom på att jag skulle ha ett kamrem paket..så man byter fästen, spolar o sånt med. Sedan körde jag till Hovby och tog hennes tavla o satte in fotot...tjusigt..brorsan var hemma iom han jobbar kväll. Så jag hjälpte han att lufta bromsarna..sen körde vi in med 850n och ombesiktgade den. GIck igenom..grattis hehe.. Jag besiktgade ju min i veckan...Flög igenom..gött.. hoppas det blir likadant med 460n när jag ställer på den.
Sen körde jag o morsan till Åhus och käkade glass....vi drog med oss Eva...Sen blev det en runda hem till Eva där vi drack kaffe och spelade kort...Linda var också med...Morsan skulle efter nån timme sen betala räkningen på Statoil..så Linda, jag o morsan körde till Pizzaboden och beställde mat hehe...Vi tog efterätten före maten....Men man får väl ha någon onyttig dag...Jag var lite dum igår och bara åt frukost... Har inte haft någon aptit på sistone. Så vi satt och käkade hemma hos Eva, så smånigom kom Kirsti förbi så vi satt och snackade med henne lite..O jag kom hem för en haltvimme sen kanske...Skönt o ha o göra:)
Om det e fint väder imorrn så ska jag och Linda köra till Stenshuvud och sen käka lite onyttigheter på Cafe Annorlunda.. har aldrig varit där...i vuxet tillstånd hehe.... Kim var förresten med i tidningen idag...han har tydligen blivit frälst i bilbingo så han var med på en bild där de satt i bilen..de hade sänt medelåldern rejält med o vara där haha... Hörde att han vann 1000 kr häromdan..
Ska tydligen jobba både lördag o söndag på mitt extrajobb.. Varför ångrar man sig alltid när man tackat ja? hehe..

Tjingeling på er!

ps...jag skriver onödigt mkt ibland..alert. ds


..........

Verkar som allt är som vanligt igen..

0808....lång dag..

Det blev Bajonetten igår...och en runda till Näsby... Det var rätt trevligt faktiskt..var ett tag sen...Även om mina tankar ibland låg åt annat håll..
Blev väl att jag åkte hem vid...ja..halv två kanske..något sånt..
Skippade och åka o sola idag..kände att det sved lite från igår...men imorrn så..om det e fint väder.
Känns skönt att jag iallafall har en vecka kvar på semester...även om jag tycker dagarna springer iväg allt för fort. Vet inte riktigt vad jag ska göra i den veckan som kommer...Får väl se om det kanske blir någon tripp till Köpenhamn eller något...bokar kanske en tid till besiktning på bilen om det finns någon tid kvar. Vill ju helst göra något annat...men får väl se om det sker med allt som händer...
Tänkte snart åka in till stan och grilla hos Sandra...Blir fläskfile som jag lagt i chili marinad. Får  väl se om det e gott..

Taste you later..

0807....trist text..varning

Blev lite tvätt igår...4 maskiner..sen var jag o bada o sola...riktigt skönt...Handlade lite, städade lite... Startade upp 460n eefter att ha laddat batteriet.. längesen man körde den nu.. Hade filmkväll sen vid 21.30...med mig själv hehe..
Idag har jag också badat o solat...2,5 timme blev det där..sen så körde jag o plockade upp Linda så åkte vi till kärleksnästet...Efter det åkte jag o tvättade bilen...inte för det gjorde stor nytta, tycker den e skitig igen. sen passade jag på att torka lite inuti bilen med....o nu har jag precis städat och ätit lite...Funderar på om jag ska åka till Bajonetten ikväll... hoppades på andra planer men saker blir aldrig som man tänkt sig..Ahoj

0729-0804...Tillbaka från Prag..


Jaha, då var man hemma på svensk mark igen...Känns rätt skönt faktiskt...det räckte och vara dem dagarna i Prag...fick ju  i stort sett 4,5 dag i Prag. Dagen började med att bussen som vi skulle hoppa på i Hbg, 15.30, var försenad en halvtimme..yeii...Så jag satt upp väskan i flög upp me benen i väntan...o Fata följde snabbt efter.


Sen efter den halvtimmen hoppade vi på bussen... ingen lyx upplevelse kan man säga hehe...vi satt vid bakdörren...där toan var så vi fick lite lukt ibland på köpet haha...Och det blev inte så mkt sömn på vägen ner...av någon anledning ville inte ögonen sova... Så efter mååånga timmar och att bussen kört vilse i Tyskland..så kom vi fram vid 06.30-07.00 tiden..minns inte exakt... MEn fy vad vi var slitna.. Vi åt lite frukost på stationen och sen tog vi taxi till hotellet, då vi var lite osäkra på om vi skulle hitta eller inte. (Vilket var ett smart drag av oss)
Så vi vilade bara en liten stund på hotellet, Hotel Arbes, sen drog vi ut... Vi fick gjort rätt mkt den dagen faktiskt. Vi letade rätt på ett köpcentrum där de hade en livsmedelaffär som vi sedan kom o köpte dricka o sånt i. Sen utforskade vi den sida floden vi bodde på. Mala Strana, (Lillsidan.) Så vi såg ju ena delen av Karlsbron, Slottet, slottsträdgården osv...var rätt mkt trappor och ta sig igenom hehe..men det blev ett antal timmar gåendes där..sen tog vi oss lite mat och öl på kvällen..Vi la oss rätt tidigt iom vi var möra från resan.

             
Läbbig baby staty          Sida av Karlsbron       Kathredahl                 Trappor och
                                                                                                                   mer var det

Avspänd vakt, eller hur?

Dag två spenderades mest åt shopping hållet..Eller ja..jag handlade ju inget så...Är inte så förtjust i och bara gå o shoppa om man inte är ute efter något. Men iallafall så gick vi till ett köpcentrum som heter Palladium som i stort sett ligger mitt i stan. Sen begav vi oss en bit utanför stan, (en bra bit att gå får jag tillägga), till en marknad som kallas Gula marknaden...Och jag förstår varför haha... Den dagen var extremt varm och vi var helt sluta...Vi slocknade rätt tidigt den kvällen hehe.. Medan vi gick till de olika ställen såg vi givetvis massor annat...vi gjorde nog grejer som jag kommer glömma och nämna. Vi lyckas pruta skiten ur en asiat på gula marknaden, sen lyckades vi göra en annan sur haha...Härligt:P Jo, på vägen hem från gula marknaden tog vi varsin Thai massage...Såå skönt och så ont samtidigt hehe..riktigt gött var det...140 kr..inte så farligt..elle vad säger ni?

        

                                 Gula marknaden             Låter bra?                              Skönt!

När vi hade vilat lite på hotellet så gick vi till ett ölbryggeri/restaurang som tillverkar egen mörk öl...och den var riktigt god, helt klart värd pengarna (ca 20 kr)



      Yummi

Tredje dagen bestämde vi oss för att undesöka Gamla stan och de judiska kvarteren bl a.. Mysigt.. Det var nog inte som jag hade tänkt mig så dirékt..men det räckte till ändå:)
Jag var by the way utsedd till kartläsare...så nu e jag en jävel på Prag hehe..kändes som man kunde stan rätt bra efter varit där 2 dagar. När vi ändå var i de judiska krokarna gick vi över bron och upp för massa rappor igen..o fick en bra utsikt över stan, där var tydligen en park, så vi hittade en sorts gunga o vila på..
 
          
Dansande huset        Astronomiska uret    Synagoga                                                  
      
       

                  These boots are made for walking..

PÅ kvällen så käkade vi lite och drack sen billig öl på en restaurang som låg mitt emot vårat hotell. 12 kr för 0,5 liter. Ain´t to bad.. Vi kom överfund med efter någon måltid att tjeckisk mat inte var något för oss...iallafall inte det vi åt iallafall hehe...så det blev nån måltid sånt här istället..

   

4e dagen..driftade vi bara...tyckte vi hade sett så mkt så vi vandrade runt bara..o stötte på en karl...jag fick hålla hans hand *hihi*
 
 
Avslutade kvällen med några öl..igen hehe..Ölen var god där nere...vi var ju på två egna bryggerier och de höll måttet...
Dagen efter åt vi frukost som vanligt...Frukosten har varit god och godkänd den med. Hotellet var fint och de hade sköna sängar..så det var toppen:) Vi checkade ut vid halv tio på morgonen...sen begav vi oss mot busstationen. Vi tänkte att vi skulle spara pengar på det..kostade rätt mkt me taxin.. Och duktig som jag var på karta så kom vi dit..efter mkt pausande och stånkande med väskorna hehe..tog nog 2 timmar allt som allt...solen stod på o ja..det var hett...skyller vi på hehe... jag började få ont i foten redan på lördagen så det var inte behagligt alls.. Men vi satte iallafall bagaget på stationen..betalde 35 korunas för det..sen gick vi runt lite på stan..bussen gick inte förren 17.30 (18.30 efter en försening). Denna gången var bussen mkt bättre än när vi åkte till Prag...vi hade för det första en värdinna..som dessutom förklarade allt på engelska också. Och vi fick sitts längst fram efter jag bytt med en annan höhö..så liiite mer benplats fick vi. Blev lite bättre sömn denna gången..liite.. Vi kom till Helsingborg ca 9.30 ..bara 2 timmar försenade! Efter vi lämnat av några passangerare i Köpenhamn..o kört 2 mil...fick vi vända om igen för de hade fått för mkt bagage.. så det tog ju lite tid. Vi kom iallafall hem till Sverige hehe..o vi åt frukost på McDonalds...sen tog vi tåget hem 10.36...så vi var hemma 12.04... Och Tobbe hämtade mig snäll som han var..Tack!... Packade upp det mesta när jag kom hem så slipper jag det sen liksom...sen slappade..Morsan kom förbi efter jobbet och vi snackade lite om huset..Prag..osv..tar historian med huset imorgon..för nu e det sov dags...!
Natti. 
                              
En trött jag på bussen              Ser ni vilken som e svullen hehe

RSS 2.0