Not much

Det har inte hänt så mkt sen i måndags.
Man har äntligen fått lön!!
Var hemma hos David o kollade film, var ett tag sen..
I onsdags träffade jag en i stan från chatt..
Tränade Funky i tisdags, det e skoj. Men det är alldeles för mkt folk i den lokalen, man kan inte ta ut rörelserna ordentligt...:Eller alla kryper ihop och är på samma ställe... Tränade även igår...känns skönt att kommit igång med träningen igen..Nu är det bara vikten som ska ner...igår tränade jag 50 min på gymmet och simmade ca 50 min.. Sen började jag riva här hemma så de äntligen blir klart. Och det var sååå mkt pill kring där de satt upp stadsnätet...kan ju inte spreja på mkt vatten där.. Tror jag får ner det sista idag...Sen är det dags att spackla...ska bara komma på hur jag nu ska göra med garderoberna...Frustrerande..
Tog kompledigt igår, därför jag var ledig. Och idag är min fridag...Så är långledig..riktigt härligt:) Nästa vecka blir det jobba alla dagar, då jag ska till Bäckaskoj enda dagen jag är ledig...Med jobbet...


Dagen..

Det blev träning..o riktigt skönt var det:)
Söndagen var rätt lugn..lagade mat..sen var jag på bio med Emma och såg....



Var rätt okej...

Idag gick de på bra på jobbet...efter det åkte jag hem  försökte få bort de förbannade trägrejerna från väggen...Sen blev det dags för viktväktarna...1kg ner...gytt... kvällen blir nog lugnt tror jag..


Igår..o förra :P

Drog hem lite tidigare i torsdag (kring 13). Så jag körde till Wallgårds och försökte bestämma mig för tapeter..men kom väl halvvägs...svårt det.. Efter det körde jag till gymmet och tränade...Kändes rätt bra faktiskt, måste in i gemet igen. När jag kom hem kollade jag av mailen o började sedan riva i hallen... Slutade rätt tidigt, poppade popcorn och slappade i soffan...O kände att man faktiskt haft en bra dag...Det var längesen.

Igår så var jag skittrött när jag vaknade, troligen det som skapade min huvudvärk som jag hade hela dagen.. Sen vid 17 tiden var jag på Bishop på AfterWork med några kollegor från avdelningen.. Anja, Amie, Lennart, Arne, Johan, Malin, Dusica och Laila som också jobbat där... Mycket trevligt...Senare kom även en läkare efter han slutat jobba...Lite öl, lite mat...Perfekt. Så hemgången blev tidig, jag o Malin tog bussen vid 22.36. Men var rätt lagom faktiskt =) Det är tur att man är omgiven av så mycket trevligt folk på jobbet.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på att dra tillgymmet när kaffet  knäckebröden har lagt sig på plats i magen hehe.. o sen fixa lite till i hallen...måste se till o få fart..och måste lista ut hur jag ska göra med garderoberna..


Mary Kay

Ja jag vet, måste ha blitt sjuk ...Att jag skrivit inlägg såhär nära inpå varandra haha... Dagen har varit bra..Kvällen spenderades i Vinnö på MaryKay KLASS...Innan de åt vi tacos...mums! O efterrätten blev fruktsallad med glass o grädde... O hade jag haft mkt pengar hade jag nog köpt de mesta direkt...får spara ihop lite...lärde mig lite me smink också...de ni... O jag är världens mest osmidiga person när det kommer till smink annars..

Snart dags för sängen...Ska man orka cykla till  jobbet imorgon?....Det låter jag vädret avgöra hehe..

Kram o Gonatt.... En skön bild på de..



Vet inte varför jag lägger ut detta, då det VERKLIGEN inte var en bra vinkel för mig..men vad gör man inte för att få ett foto...det bjuder jag på..
Jag, Emmie, Beis o Lindis


Dagen

Dagen har bestått av lunch med självaste Bea..mys...sen shoppade vi lite...som jag alls inte hade råd med egentligen hehe..men men., snart lön får väl tugga på fingrarna haha..
Efter det rev jag lite tapet...o sen stack jag till Funky Dance....Skit skoj idag... Jessica is great...O nu har jag precis käkat pasta o köttfärsås som jag kockat ihop...Så snart blir det dusch o slöande framför tvn...

tjingeling..

Någon som har bra tips på halloween dräkt?
Smällen blev förresten 1,5 kg upp på 3 veckor..men det var väntat...Mått kasst o då åker maten o gottet in..


Better?

Jaha...då e det måndag och man ärledig...Gött!!!

Dagens schema består i att riva mer tapet....Väga mig och se hur mkt jag har gått upp... :/... Sen riva lite till tror jag...Får kolla upp lite garderobs alternativ med..

Denna veckan består av jobb ons-fre... Hem till Bea på onsdag för lite Mary Kay party :)

Helgen som var jobbade jag..och hade jour. Men slapp åka in :) I lördags var jag i Hovby, även Tobbe o Sandra var där. Vi pillade lite räkor...mums! Efter jobbet så körde jag till Eko och köpte mig en reflexjacka. För 100 :- !!! Så i värsta fall om man inte använder den är det ju inte hela värlen, eller hur? Hehe.



Igår så städade jag efter jag kom hem från jobbet, var ett stort behov av det kan jag säga. Även om det blir skitigt snabbt nu när jag river så får man väl underhålla det. Sen på eftermiddagen kom mor och far. Farsan hjälpte mig att byta däck på cykeln, sen massa andra grejer i lägenheten som gör det lite mysigare... :) Morsan hade med sig sin blåbärspaj som blev över från i lördags...Mums!
Så ett stort tack till mina föräldrar, ni är bäst! Älskar er något otroligt. Även om jag har svårt och säga det live.


     

Och ja, det är Våra bästa år som är på Tv hehe

I torsdags så vart jag iväg och köpte en ny dator... Dyrt!!! :( Men när jag satt och surfade så visade strömikonen att det inte laddade och man skulle byta batteri. Prövade allt men inget hjäpte.Så jag åkte o köpte en ny, drog sedan hem till min kära bror som hjälpte mig med allt. Program o dylikt. Så var där några timmar, mysigt :) När mamma slutat jobb kom hon också inom, så beställde vi mat :) Iallafall, när vi sedan satte igång den gamle datorn för att föra över filer, så funkade det igen!! Haha typiskt..men men.. Nu har jag en het o ny dator iallafall.

Det visade sig inte vara något större problem på bilen tack o lov. bara bränslefiltret så räkningen blev rimlig :)


* Kul o se när folk går emot vad de sagt själva

* Blivit besatt av Wordfeud appen på telefonen

* Måste fortfarande komma igång med träning!

* Insett att jag verkligen inte kan vara utan min familj! O vänner...

* Jag är social men ändå osocial..


Såhär ser det ut i renoveringen just nu

  


Short recap

Mått lite kasst på sistone..o de syns på vågen....Nu e det skärpning...vill inte tillbaka till där jag var... Lagade mat idag....wow..jag vet...men det blev hett o gott faktiskt..förvånande :)



Har inte gjort så mkt på sistone..o har jag det..så har jag glömt det haha..

* Har börjat riva ner hallen..dags för nya tapeter tänkte jag..

* KOllade ut lite i schemat..jobbar nyårshelgen..o har jour! kul va?!

* Slut med dansken...(lika bra de typ)..kanske

* Måste komma igång med träningen igen!!!

* Bilen på verkstan imorrn..

* Nästa vecka e de Mary kay? party hos Bea..

* Längtar till lön

RSS 2.0