Bästa konserten..

.. jag någonsin har sett...Pink....Den bruden bjuder verkligen på sig själv. Ni som inte såg den...missade verkligen något. Förbanden var väl okej..Takida o Good Charlotte...de stod väl bara rakt upp o ner o sjöng men...
På lördagen gick jag o Martina på stan...Fanns många bra butiker som man önskat att de hade här hemma.. t ex Designtorget och Lagerhaus. På kvällen tog jag det lugnt bara, hade lite ont i nacken... Tanken var väl först att jag skulle hängt på Elin, Daniels tjej men..ja...
Söndagen på väg hem körde vi inom Kungsbacka o gick på Freeporten där.. Fyndade en väska för 74 kr hehe...lite paff blev jag när jag skulle betala iom det stod 250:- på lappen.. Men synd o klaga haha..
När jag hade kommit hem tog jag en välbehövd dusch o drog sedan till Hovby. Jag o morsan åkte till Åhus o käkade glass....Vilket var riktigt gott..
O en ledsam nyhet...Min lille vite e såld...*snyft* Sålde den i torsdags....trodde inte den skulle vara så lätt o sälja, kunde nog fått mer för den men...man får vara glad för det lilla man får.



Varmt e det i lägenheten. Är riktigt trött på den där värmeelementet....E så varmt i lägenheten:( Önskar skiten bara kunde vara klart o allt e tipp topp... Hade varit bra om något i livet hade flytit på..

Bild på konsert kommer sen..





En väldans möt...

jaha....vad jag är totalt värdelös på att skriva här hehe..

Har iallafall semester, även om den snart är slut (1 vecka kvar drygt)... O riktigt skönt har det varit:)
Lite granna har man lyckats hitta på..
Det blev en tripp till Ullared till o börja med. Var skönt o komma iväg en runda själv med mamsen...Men varken hon o jag köpte så mkt..Inte kläder iallafall,tycker stället har tappat lite av charmen o utbudet av kläder. Eller kan det va att jag är stor som en flodhäst just nu hehe. Något av de..

O till det andra... Att fixa 2:orna på bilen blev tydligen dyrare än förväntat. Lämnade in bilen igår på verkstan så Roger kunde ta sig en titt. Så han ringde mig vid 9 tiden o la ut domen o vad allt skulle kosta....över 5000 beräknades...Så det blir skroten, om nu ingen köper den som reserdelsbil:( *uck* Så jag har provkört lite bilar nu hehe... Förra veckan var jag på Eddies o provkörde en Saab 9 3-03...Riktigt skön bil o köra men är lite osäker till om man skall köpa Saab. Vad har jag mer provkört....Jo var på Autopartners (bmw) o provkörde en annan Saab men detta var en 9 5 Aero...märks verkligen att man inte kör turbo själv hehe... Igår var jag i Vanneberga o provkörde en Volvo s60, var också skön o köra men ja....lite fel färg hehe.. Har lite svårt för röda bilar om det inte är metallic, mycket jobb med polering med.
Morsan ringde till mig idag angående en bil hon o Mona hade sett på blocket....en S40!!!!!!!!! ja ni hörde rätt....så jag provkörde den idag...och den skall jag INTE! köpa. Men däremot såg jag en annan intressant bil där hehe. En silvrig s60...såg riktigt nice ut, o naturligtvis e den egentligen för dyr..men får se.... Morsan o farsan förstår inte att jag vill spara på 940n o bibehålla den i det skicket som det e. Tur brorsan e på min sida hehe...

Sen hade vi fest här i Hovby för mig o Madde (den 10e). O skoj var det:) Det blev en succe med lekarna som vi gjorde haha....Rinkabyfyllan skördade lite offer hehe:P Fick många fina presenter med:) tack allihopa för presenter o ert underbara sällskap!

I torsdags var jag i Hbg på Sofiero med Bea, Emelie, Alex o Shirin.... Emelie hämtade upp mig o sen bar det mot Bea...Efet det körde vi till Hbg o hämtade upp Alex. Sen grillade vi hemma hos Beas mamma...Super trevligt! Sen knuttade vi iväg o hämtade upp Shirin.Det blev en väldigt mysig kväll iallafall:)´Good friends and feeling fine´
Man kan nästan glömma bort det som hände på vägen hem....Allt jag har o säga är att polismyndigheten är en skam! (mycket annat med för den delen)

I fredags så åkte jag till Malin (gammal kompis från skolan som man typ aldrig träffar) och förfestade..Sen drog vi inåt staden, men tyckte det var alldeles för mkt folk så jag fick väl hem vid 01-01.30 tiden.
I lördags var det kalas på kvällen hemma hos Carina för att fira Alexandra....Det var väl som alla andra släktträffar nuförtiden...Det var bättre förr, kan nog alla hålla med om.

Igår tog jag mig en tripp till Hörby trakten o kollade lite på film..Var mkt trevligt o mysigt;)
Ikväll blir det nog rätt lugnt...o imorrn e det grillning i Perstorp...Jajamen..
har varit lit dålig o lägga in bilder, men beror på att min dator inte kommer överens med kameran..så fler kommer så smånigom.

O jo....upptäckte en fuktskada förra veckan. Mitt på vardagsrumsväggen! Så jävla värdelöst, så nu har jag en värmefläkt på väggen o den ska vara där 2 veckor...sen får vi se vad som händer o hur de går tillväga.. Det blir iallafall omtapetserat hehe. Trodde jag skulle dö när Anticimex knackade på dörren....Du ni anar inte hur het killen var!!! Ah...höll på å smälta..ja herri jävlar haha..o vilket ass....Men men haha..

Tjingeling:P

     

Fler bilder finns på Facebook...där e alla dömda haha






Lite allmänt..

Imorgon börjar semestern..wihoo:) Antingen blir det Ikea i Mlm..eller Ullared hehe..
Var på stranden igår för första gången i år...riktigt skönt...fast jag brände mig på ryggen..svider fortfarande hehe.. Det e nog en nackdel med o sola..man blir så varm..
Har besiktgat 460n me idag...fick 2st 2:or...men inte dem jag trodde..så detta blir nog billigare o fixa...så den får leva hehe..Men kollar runt lite på andra bilar..
Nu e mina glasögon klara med så jag tänkte sticka in o hämta dem på torsdag:) Najs...
Lördag blir det fest...hoppas det e fint väder så blir det hur bra som helst...:) Gillar när det goa gänget e samlat..även om där inte e några singlar haha..

En pojkvän hade suttit fint nu...typ...


Härlig midsommarhelg

Midsommardagen var riktigt bra:) Hade jätte kul på festen, älskar umgås me det gänget. O lite rund om fötterna blev jag allt mot slutet hehe... Återkommer med lite bilder sen.
Söndagen spenderade jag på en filt på gräsmattan, låg o läste. I veckan har det inte hänt så mkt...mitt minne är inte som det ska men...Idag så besiktgade jag 940n...blankt papper o komplimanger:) Så skönt..fick tom en t-shirt där det stod besiktgad..haha..Som tack fick bilen en städning...snällt va:P
Jo förresten i tisdags så var jag o kollade upp lite priser på lackering...var hos  A&C...rimligt pris så jag ska överväga..skall ringa till Mose o se vad han ska ha.
har inte mkt annat kul o skriva..det mesta e bara massa tråk tankar jag har..


RSS 2.0