Same old stuff

Helgen över igen.. Träffade M igår...o vi tog en tripp till Ikea...sen på kvällen såg vi Champions League finalen...Synd Man U gav upp på slutet...När vi hade kommit hem från Ikea så slappade vi lite i hans soffa på den nya bäddmadrassen han köpt...O hade litet seriöst samtal bl a... Så nu har man fått mer o tänka på..
Tog mig själv komp ledigt i fredags..
har mått pecka denna veckan så kände att jag behövde det, plus att jag fått inflammation i handen..Men e bättre nu, så jag kan väl jobba imorgon *damn*
Idag så körde jag hemom momsen med... o lyckades dra me Sandra till Åhus hehe..o på vägen hämtade vi upp Madde o Linda också..Det valkades glass på fädriften förstår ni hehe...O gott var det, även om jag borde låtit bli..Har kommit in i en svacka nu med maten, kan trycka i mig hur mkt som helst...Förstår inte vad felet är.. Men har iallfall gått ner 3 cm på höften denna månaden som var..även om jag gått upp liiiite kring magen...Men denna veckan så jävlar.. Skärpning..! Iallafall efter glassen följde Madde tillbaka till Hovby o vi snackade lite skit...senare även kaffe, paj o kortspel hehe...

Ser inte fram emot jobbet imorgon...vill bara därifrån nu..

bättre nu

Vill börja med att länka till en insamling som en tjej vid namn Roxanna anordnar. Hon har själv kämpat med detta och är en stark människa. http://sannassanna.blogg.se/

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=1145#donate


Och vill ursäkta för mitt föregående inlägg, men så kändes de faktiskt...Skrev inte ner allt jag kände för då är man väl psyko... Brukar oftast inte må så, så man är lite tagen på sängen hehe. Är oftast glad av mig, men de senaste dagarna har kännts lite svårare...Nu är det lite bättre...tror jag tänker för mkt ibland på olika grejer.. Men oftast drar de gamla erfarenheterna ner en i det nya..om det låter vettigt? Men men... jag o mina problem...b

Funderar på om jag ska göra vid sovrummet...får i såfall ta lån...Någon som har tips på en bra tapet man kan ha i sovrummet? Och ska man ha fond eller samma runt om? Men de dyraste blir nog att bygga om garderoben...Men får väl se det som en investering i lägenheten. Är trött på gamla trägarderober hehe.

Jag tog mig själv ledigt idag..frågade igår om jag kunde ta kompledigt...Kände jag behövde en extra dag...Har problem med handen också..får hoppas det blitt bättre till måndag så jag kan jobba.

Funderar också på att utbilda mig till ordningsvakt och jobba extra med det.... Får väl se om det blir några utbildningar nästa år.. hade jag passat som det? höhö

Idag  blir det städning...vilket jag försummat på sistone..bokat tid för tvätt i eftermiddag med...tänkte jag kunde börjat nu redan, men var naturligtvis någon som hade bokat den efter mig :P *grR*

Igår så körde jag hem till Emma efter jobbet...o hennes 2 små huliganer :)

I onsdags så samlades gänget från ortopeden i Tivoliparken, där vi åt och spelade kubb..Vädret var lite blåsigt o kyligt...men var trevligt ändå :)

Kasst

Kan man ha kassare humör......e något som e off..kan inte sätta fingret på det... Tänker väl för mkt... Men har man haft en mur kring sig så bygger man lätt upp den igen...Då man redan vet hur man gör....Får väl se..

Lite av varje..

Söndag....o jobb imorgon igen...boooring..
Igår så åkte jag till gymmet vid 10 o tränade lite...e ju sjukt varmt där inne nu...eller e det för att man svettas mer..?
PÅ vägen dit hoppade jag av cykeln vid AD..de hade ju träff där och Jocke hälsade..så stannade o snackade lite..
Sen hem o duscha för att ge sig till stan igen..
Det är verkligen inte roligt o gå på stan...ändå var jag där 2.5 timme...helt slut haha.. Jag letade efter bikiniöverdel.. sen en present... Det är verkligen trist o prova ut sånt...Gick även till Trosan o provade Bh:ar..Men blev inte så imponerad över deras utbud...har ju hört så mkt om dem..Men men, får väl se om jag hittar på något annat ställe när man har mer lust att gå i stan.. Lyckades iallafall köpa 2 bikini överdelar...får väl se om de blir bra.
Jag bestämde mig i fredags iallafall för mobil. Orkade inte längre så jag bara slog till på en Samsung, så ska se om den går och hämta imorgon. Så om ni skickar sms till mig, beräkna att det tar lite tid och få svar haha..

I fredags så spenderade jag kvällen hos Sandra, och vi lagade lite mat...Mumsigt...Sedan passade hon lilla Erik..han är bara så söt den lille killen...(Blir 2 i aug)..
Igår kväll så spenderades kvällen i Hovby o blev grillning... Även Madde, Eva, Linda och Andreas var där...Sen på natten svängde vi inom stan och pastavagnen hehe..
Nu blir det göra sig i ordning för det e kalas för lille Loke idag..som fyllde 1 år igår....Var har detta året tagit vägen egentligen?


Hitten o datten

I torsdags åkte jag hem till allas den Bea m.familj för att se på Eurovision...Men först så grillade vi lite gott...Måste verkligen rekommendera torrmarinad..Santa Maria har den iallafall...Ifall man inte har tid att marinera sitt fungerar det utmärkt med sådant..Bara att gnugga in i köttet och lägga på grillen..Mums!
Var riktigt gött att Sverige kom med i finalen...även om det inte nådde hela vägen där..Jag o Bea hade iallfall riktigt roligt under vissa nummer...tycker mest synd om Björn som fick vittna allt haha..

Jobbade som sagt i helgen, var väldigt lugnt...nästan för bra faktiskt..Även om det är jobbigt att ha mkt o göra...så e det nog bättre än att inte ha något o göra..När man måste vara där tiden ut.. Men men..överlevde...Spenderade kvällen med M..Lagade mat och kollade på Eurovision..ja jag fick han till det...helt otroligt haha ;)
Men med kvittot i handen så önskar jag att jag skippat se på det...var rätt drygt.
Söndagen spenderades också med M...Då var vi hos mig och kollade på VM finalen i Ishockey....O vilken kass match Sverige gjorde i sista perioden..Herregud, begrav mig nu liksom...Men men..silver är väl inte så pjåkigt när man tänker efter, de kunde bara spelat lite bättre ändå.

Var ju ledig igår och idag...Har varit mkt skönt får jag säga :) Har egentligen inte gjort så mkt.. Handlat.. Körde hem till morsan och höll henne sällskap.. Var även Vv möte igår och det gick bra :) -0,8kg..Så nu fick jag min 5e stjärna..dvs jag har gått ner 15,6kg sen jag startade.. Konstigt nog tycker man att man ser lika stor ut nästan..Men man vänjer väl sig vid hur man är nu.. Mår iallafall betydligt bättre...Och gräddet på moset så har jag ju någon i mitt liv nu:) Ibland känns det fortfarande lite konstigt. När Björn och jag stod o snackade vid grillen i torsdags så sa han typ...Så du har skaffat kille ..Men visst gillar jag det även om det är ovant o säga :)

Jag har fortfarande dilemma med val av telefon...O nej Bea...inte Iphone 4..hehe.. Ska vänta till fredag då Elgiganten får in Samsung galaxy s2an...Se vad det är för någon...Annars står det mellan LG Optimus 2x, Samsung Galaxy S, Htc desire...Svårt de där.. Men lutar väl åt Samsung...we´ll see om jag får loss tummen.

Tog röven till gymmet idag med o tränade Funky Dance..även Bea hängde med denna gången :) Shit vad varmt det är i lokalen..Vf är det alltid dålig ac på gym?..Borde det inte vara bättre där tycker man?...

Följer en blogg om en tjej som kämpar med en sjukdom och allt som följt efter...Måste verkligen ge en eloge till alla människor som orkar sig igenom sånt... Har en gammal kollega som gick bort för 2 veckor sen..46 tror jag hon var...av cancer.. Hemskt...Och har en gammal kompis som kämpar med cancer nu, hon är i min ålder. Man undrar vad som avgör vilka som ska drabbas av allt. Egentligen borde ingen få det, hemsk sjukdom...Min morfar hade det också :( (Saknar dig o mormor). Man kan ju aldrig sätta sig in i det om man inte är där själv. Jag tror min värld hade gått under om jag hade fått någon dålig nyhet.. Men man kanske är starkare än vad man tror/vet?

Nä jag får väl hoppa in i duschen, har precis mumsat i mig lite jordgubbar.. Sen blir det nog film hos M ikväll:)

Puss på er!

O jo....vad e det med vädret?!..Bort med regnet o in med lite....


nEED i say more?

SVERIGE KOM MÄÄÄÄÄ....SVERIGE KOM MÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!YEAH!!!!!!!!!!!!!

Busy busy

Vilka fulla dagar de har vatt..är helt slut hehe..
Började smått med inledning i lördags då jag vart i Hovby o tvättade åt morsan o hjälpte me det...samt klippte gräset som inte klippts i år...o ja, det behövdes! Spenderade förresten hela förmiddan åt huvudvärk..mådde till o med illa av det...Problemet var att jag hade glömt mina tabletter i bilen..o kände jag inte orkade gå ner...Men några timmar senare fick jag göra det ändå..då var botten nådd.
Efter hängt där en stund så drog jag till Tobbe..körde ju ändå förbi...så vi..(Kim, Linda, Andreas, Tobbe o Sandra) satt o såg på en bra film...The perfect get a way...eller något sånt..bästa man sett på ett tag.
I söndags så tog jag det lugnt tror jag på förmiddagen..Sen tränade jag 2 timmar.. Efter det åkte jag till Åhus och käkade glass...gott! Efter det svängde jag inom Hobbyyyy och hämtade morsan som skulle in till sjukhuset...Hon ville inte att jag skulle sitta med henne på akuten så jag fick åka hem. Laga klart maten som hon förberett, kassler med vit sås o päror...hänga upp en maskin tvätt som hon tvättat...Packat en väska ifall hon skulle bli inlagd igen...Köra till akuten och sitta där med morsan...o ja..hon lades in...Efter följt med upp  till avdelningen så fick jag köra till hovby igen iom det var morsans bil..Hem kom jag helst slut..klockan var nog 21..minst..Körde en sväng till..till M... Så söt han e..

Måndagen bestod av jobb..sen hem..byta om och åka till VV möte...o gick bra..1,1 kg...wieee...Efter det åkte Tobbe och jag till Elgiganten för o se på mobiler...Har ju problem med o skaffa ny...vet inte vilken..men lutar åt ett håll nu...Sen drog vi till Maxi och köpte Budapest bakelse...För allas våran far fyllde ju år igår. Efter det blev det Balkoni för att hämta upp mat...Till Hovby och äta...Kom hem sent igår med...Kan iallafall att jag somnat snabbt hehe..
Idag har också vatt hitt o hatt... Jobbat..och efter det gick jag ärenden på stan...Skulle hitta present till M tänkte jag..blev väl inte riktigt som det jag planerat men men..blir nog bra...O jag e inte den som gillar o gå i denna stan precis.. Dressman-Sandelins- H&M- Synsam -Sonnydotter - MQ -Systemet - Maxi..Sen hem o snabbt byta om och cykla till träningen...Linda var med idag..var nog kämpigt för henne precis som det var för mig första gången.. Var skönt och träna iallafall..Hem och duscha o snabbt iväg till Hovby IGEN! För att fira brorsan.. Och var väl där till 22.45...så nu ska jag sova gott tänkte jag..

Imorgon ska jag inte göra mkt efter jobbet..städa hemma för det behövs..eller plocka i ordning iallafall..Får väl se om man kanske hänger med Magnus o barnen till nån aktivitet.. Annars får jag hålla mig o träffa han tills på fredag...
O gissa vem som ska se Semifinal i Euro på torsdag..jo jag!! hehe..Jag har blivit så B på sistone haha

Försökte förresten hitta ett fint linne eller tröja på stan idag...Finns inget...vilket mode...byt!! Hittade en fin tröja faktiskt på Sandelins..men kostade också..

Sov gott

jag vet..inte mkt intressant o läsa här inte..hehe

Ska jag?

Börjar bli dålig med bloggandet igen..Men vetti sören om jag e sugen på och ha den kvar..känns lite dumt samtidigt liksom.. När man inte har något vettigt och skriva om...  Började läsa en intressant blogg igår om en tjej som hanterar sin tid efter cancern som hon vatt med om... Där är en bra anledning och blogga.. Hemskt vad vissa ska få utstå..
Hade en gammal kollega som gick bort förra veckan, i magcancer...Hemskt och har svårt o förstå att hon är borta. Man visste att det skulle ske förr eller senare pga hennes diagnos..men det blev snabbt slut.. Mina tankar går till Alex o Hampe...var starka! Blev frågad om jag ville vara med o lägga till en krans.. Även om jag jobbade med henne lite då och då...Så kände jag inte henne egentligen, och jobbade inte så mkt med henne...Så jag sa nej, men fick väl lite tankar o dåligt samvete... Ses man som snål nu liksom, när det gäller en sista hälsning till någon? Hemskt e det iallafall..

Och så blev morsan inlagd i söndags.. Hon hade åkt själv till akuten för hon tröttnade på smärtan i magen, som hon haft i 2 veckor. Såg hennes bil på parkeringen när jag kom måndag morgon. Jag blev genast orolig då hon inte börjar så tidigt som jag gör. Så  jag ringde hennes mobil- inget svar. Så jag gick låta det va och bytte om och körde upp till avdelningen. Då kommer Stoffe och frågar hur det är med Maggan egentligen. Jag bara..eh va?.. Så Mihane sa att hon hade blitt inlagd... Så till frukost luskade jag ut var hon låg och så..Besökte henne efter frukost.. Hade gärna vetat direkt om hon blev inlagd, men kan förstå samtidigt att hon kanske inte orkade ge sig ut och ringa med mobilen och så.... Stackars mammsen, hon var lite halvt borta...Trött, Mådde illa o så...Satt med droppp för hon skulle göra undersökning..dvs röntgen...(igår).. Avskyr se människor jag älskar må dåligt...Särskilt mamsen..
Sen kom hon upp till avdelningen idag och sa att hon skulle opereras..jag bara: VA?!... De hade hittat något på röngen som de inte visste vad det var...Så de har gjort en titthåls operation.. Vi får hoppas att det räcker med det så de inte behöver öppna henne.. Man blir ju orolig över vad det är och hur hon mår. Jag rinde till uppvak nu ikväll och hon låg kvar där...hon orkade knappt prata så trött hon var. Så får vänta till imorgon för mer info.. Nervös..
Vill att hon ska må bra..jag var inom där i eftermiddags o lämnade lite grejer till henne. Köpte även en Allers, Kexchokla o påskmust ifall hon får äta o inte har något o göra. Vet ju inte hur länge hon ska vara där..
Alla har frågat konstant idag o igår på jobbet. jag är enormt tacksam att alla bryr sig så mkt om mamma...Men ibland är det frusterande o ha folk som frågar en hela tiden, speciellt när man inte vet så mkt... Men visst märks det att det är många som bryr sig. Har pratat med Eva, Ingrid och Carina idag...meddelat lite..o Annica..Pratat med Tobbe o Pappa om det jag vet o så...mkt o göra o komma ihåg..
Ska åka ner till henne efter frukosten imorgon om hon är vaken.. Hon kommer säkert kommentera att jag inte tog med mp3 spelaren haha..Mamsen..

Annars var helgen rätt lugn..o även förra veckan, vad jag minns..Har så rysligt dåligt minne alltså... Jag hängde med avdelningen när de grillade på Näsby (efter de bowlat)..Vi var på en grillplats i Lingonäset..Mysigt och gott:) Vi var väl 23 st tror jag.
Träffade inte M på hela veckan..men i fredags så kom han hit :) Vi har setts varje dag sen i fredags..har väl sovit hos han 3 nätter nu..mys :) Men ikväll blir det nog ensamt...o e rätt seg.. har varit det de senaste 2 dagarna..vet inte om jag har blivit allergisk eller något för mina ögon e skumma, och näsa.. Jaja.. det som inte dödar..Ush..
Valborg spenderades med ätande på Rosegarden, sen gick jag o M till kanalen för och se brasan, men de var försenade så vi åkte hem...Det var snor kallt... Så vi drack lite öl o mös i soffan.. lika bra det..

Denna veckan har väl inte så mkt inplanerat.. se hur det är med mamma om hon behöver hjälp och så..träffa M lite fram tills han får barnen.. Träna kanske om jag orkar...Jag åkte till gymmet idag efter jag vatt o lämnat grejorna till morsan...Men jag körde igen,kände att mitt huvud var så tungt..eller ögonen...så jag sket i det.. Ska bli skönt och ta det lugnt ikväll...
Madde o dem ska till Ullared den 16e...e lite sugen på o hänga med..frågan är om man har råd bara...*grr*
I helgen var det premiär med kulglass.. Ottoglass på torget i Åhus...det var nice!!

Kommer väl inte på mer nu o skriva...isåfall återkommer jag.. Kommer lite bilder med sen från grillningen..

Nu blirre kaffe o tekaka...tjing

RSS 2.0