0927

Helgen slut...var tar dem vägen?... Var med Anders i fredags/lördags... därefter körde jag hem vid 12 tiden...o hämtades upp av mina föräldrar för att puttra mot Gualöv... Jag gav ett förslag tidigare i veckan..eller förra...att vi skulle röja lite i trädgården där..För det är igenvuxet överallt..har inte gjorts något på många år... Så jag ville vara lite snäll, även om man inte har vidare god kontakt med dem men... Så vi röjde där några timmar...kom rätt långt tyckte jag..vi ska bara fixa vid framsidan... Värsta var när vi klippte ner nyponbusken....ett antal vassa taggar...som man får känna i händerna nu hehe...Men ska man vara duktig så..vi klippte även upp äppelträdet lite..hängde ner vid marken, en gren låg till o med ner på marken. Efter det så släpptes jag av och tog en snabbdusch...sen åkte jag hem till föräldrarna och käkade..o stannade där resten av kvällen.
Idag så åkte jag och farsan dit igen o röjde....o yes vad vi fick gjort..e riktigt stolt över mig själv haha...ett tips till alla me trädgård..som inte sköter den..skaffa inte murgröna!..Iallafall inte intill ett hus.. Det spenderade jag mestadels av de timmarna med...o det var mkt under ytan kan jag säga...fyndade tallrikar...bänk..mattor..kattlåda..ja...gott o blandat.... har lite bilder..

         

      Före                        Efter                               Före                     Efter

Idag åkte jag hem till föräldrarna igen och åt lite...2 dagar med god mat..inte illa..;) Ska jag nog klara mig i veckan hehe. Vad som händer i veckan återstår o se....ska eventuellt ha taco´s kväll på lördag med Jessica bland annat...
Over and out.


0922..

Igår spenderades till stor del i bilen... Jag körde till Bromölla och kollade lite...o körde sen vidare till Sölvesborg där jag också såg något jag gillade...Sen efter det körde jag til Åhus för o kolla en grej...Körde sen hem och hämtades upp av morsan när hon slutat jobbet. Så körde vi till Bromölla o Sölvesborg igen hehe...Sen blev det en sväng inom Gualöv på hemvägen..morsan hade köpt lite grejer till farfar....Han har lite katter han matar...utomhuskatter...vissa är tama och vissa är inte...Och där var 2 så söta ungar...ena var nog inte mer än 10 veckor eller något och hade en fin grå teckning...sååååå söt....fast den kunde man inte klappa..bara snuddade vid den....Den andre som var lite äldre var så kelen så man kunde inte bli av me katten när man väl börjat klia den.. Man blir så sugen på å skaffa katt när man kelar med andra..
Iallafall, blev köp i Sölvesborg... 2 nattduksbord och en huvudgavel...så nu e allt köpt till sovrummet nästan.. dyrt kapitel det där...Kvällen spenderade jag i Vankiva. Körde hem vid halv elva i morse så man kom hem i vettig tid... Sedan dess har jag ruggat upp min skänk och oljat den i 2 lager...behövdes verkligen...sen har jag lagat mat...Sen har jag inte direkt gjort så mkt mer vettigt...ren bäddat..
e rätt slö nu så ska sluta med skitsnacket...Ha d´



Flygande Jacob


0921..Ledig dag:):):)

Ja..då var den 7dgrs veckan avklarad..och är ledig måndag o tisdag.... Var ute och käkade på Cats i Hässleholm i fredags... Riktigt trevligt ställe och god mat:) Fick lite dåligt samvete för att Christian och Madelene (Anders kompisar) stod för notan.. Men bara att bjuda igen.
Sen i lördags var jag i Åhus och firade Robin, som fyllt 20. God mat o trevligt sällskap..träffade Camilla som man inte sett på evigheter då hon bor i Göteborg. Stack hem relativt tidigt.. Satt och pratade lite me Anders på datorn sen gick jag och la mig...(har ju jobbat i helgen).
Igår så körde jag till Jysk och kollade på nattduksbord som de rear ut...Men de var inget o ha direkt..tänkte köra till Bromölla idag och se om de har något.. Har ju köpt ny säng..eller ja har ju inte fått en än..Men nu blir det att man har en dubbelsäng...Den kostade väl rätt mkt.(13700).Men det kan det ju vara värt om man sover bra i den. Får säga att servicen och utbudet på Sängjätten är jätte bra. Rekommenderas verkligen om man skall köpa ny säng... Så jag får väl ge mig ut och köpa lite underlakan och sånt också..hade ett hemma som var 160 men det e ju precis... Och kanske köpa lite likadana påslakan med...har bara 2 set vita... Får se hur mkt man får i löning som man kan sprätta lite på....Ni känner ingen som vill köpa en 105 säng med sängram?...Let me know.. Så nu tänker man positivt...Alla säger att man gör det om man har dubbelsäng hehe..Stämmer det?..:P Jedrans vad jag har varit negativ länge i så fall haha.. Och nu bara rabblar jag massa onödig text..ser det nu hehe..
Nu e jag inte singel länge heller....känns lite skumt och ovant faktiskt...Har ju alltid varit singel...men jag vänjer mig säkert med det också hehe... Ensamvargen bryts ner..
Iallafall...Åter till söndagen.. åkte därefter till Hovby och käkade...stannade där till 21-21.30 tiden... Senare kom även Eva, Kim, Madelene och Jerry.. Tobbe o Sandra var också hemma... fick några goda skratt..Är så skoj o tetas med Sandra hehe...
Nä..nu skall jag bege mig..Tjingeling..

0917..Torsdag o en ledig dag....

Mm..är ledig idag...Ända dagen denna veckan... Denna veckan e för tråkig *blä* Måndag o Tisdag började stressigt...Igår var en bra dag..trots jag smittostädade...Gjorde det med Anneli och jedrans vad den kvinnan chockade mig..Haha..ska nog inte säga vad men..lär man känna personer mer så vet man aldrig vad man gräver upp haha.
Övervägde om jag skulle hänga med Kim och Tobbe till Returbilen i Malmö...MEn sket i det, de skulle köra kl.8 och yes....det var skönt och ha sovmorgon! Hehe..
Här är efter långt om länge någon enstaka bild från kräftskivan, togs inte så många..


     

Vi är inte aaaaalls tillgjorda


Skall nog bara spendera dagen med att bara ta det lugnt, tänkte jag skulle åkt och tränat...MEn nja...gör nog det imorrn efter jobbet...Kanske åker o dammsuger bilen istället...Eller jo!... Ska kanske ner med lacknaftan och ta bort lite hammarlack som jag spillde där det inte skulle vara heh... Vädret ser lite tveksamt ut..Men ja..får väl se...Händer inte så mycket i mitt liv:(
Satt och kollade på sista minuten resor på jobbet...Hade varit skönt o komma iväg..Hade helst åkt utomlands ett tag o jobbat... MEn man har ju lägenhet o ta hänsyn till:( Ibland önskar man faktiskt att man fortfarande bodde hemma så man kunde göra massa sådana saker utan behöva tänka på allt annat.
Var i Ullared, Gekås, förra torsdagen...rätt skönt då det inte var massvis med folk utan man kunde gå utan att trängas med folk... Man säger att man inte ska handla så mycket men ändå springer alltid notan över tusenlappen... Men hittade iallafall bland annat 2 vinterjackor... Åkte dit med brorsan o morsan.

I oktober skall jag, Bea och Mia (än så länge e vi inte fler) och se på Lars Kristerz...haha..kan ni tänka er att JAG ska dit o se på dem!... Men kan ju bli skoj ... Man kanske borde
 lära sig och dansa?... Anyone?..
Hm ja...har nog inget mer o berätta just nu..Mina tankar e nog inte så bra och skriva ner här hehe..
Ha d fint allesammans


0908? Tisdag iallafall hehe..

Hade riktigt skoj på kräftskivan så det var lyckat:) O vissa fick nog lite för mkt i sig hehe..Men inte så konstigt så många "drick" lekar vi lekte hehe...

Skönt o va ledig imorrn från sjukhuset...macken kan jag stå ut med.. Är duktigt trött på det stället nu...Hade det inte varit för mina kollegor o så hade jag ush..*blä*
Får ta mig i kragen o se över efter annat jobb..ägna ett antal timmar o söka söka söka...Eller försöka komma underfund med vad man ska studera....Vilket jag inte tror jag kommer komma fram till. Satt o kollade  på Animal Planet igår..hade varit härligt o jobba med djur... Vanvårdsutredare hade nog varit något...kanske inte finns i Sverige? Undrar hur man utbildar sig till det.....vetrinär i grunden? Nä...fasen..djurvård?..Äsch.. Kanske ska ta upp iden om att jobba som skorstensfejare hehe...hade vatt snyggt haha... Hade man kunnat starta eget med så smånigom kanske...Alla behöver en sotare..
any way.

Arrivaderci


0905...Lööööda

Lördag och man är ledig...härligt! Ska gå till köket o bre mig lite knäckemackor o dricka lite morgonkaffe...Blev en lång sovmorgon idag...Efter denna veckan som varit har jag nog behövt det också.
Var ju ledig må, tis..o det var ju ifs skönt..Var hos Anders ti/ons. Men onsdagen var rätt jobbig... stressade hela dagen på sjukhuset ....satt i ett möte med teamet och det tog 1,20 min eller något..och det var tid som man skulle jobba igen...Är dem dumma eller?..Så det blev stress stress stress...Jag hann precis komma hem så hoppade jag in i duschen och åkte sedan till Åhus direkt för att jobba på macken. Där var väl relativt lugnt med det är ändå jobbigt för fötterna med det golvet...så jag var duktigt sliten i fötterna och benen... Är det fortfarande...Det var stress i torsdags med, då jag var på ett avdelningsmöte på sjukan..och det tog lite mer än en timme.... Men ja..skönt det är bakom en iallafall.. Igårkväll var jag bara hemma o slappade..hade funderingar på att köra till stan men...orkade fan inte..
Idag blir det slappa lite nu på dagen sen vid 17 ska jag iväg på kräftskiva...yeiii....ska bli jävligt kul och gott...Mums..återkommer med bilder..om jag kommer ihåg kameran haha..
Får skriva alla funderingar någon annan dag..
Kram o knip!

RSS 2.0