Resume

Kom hem igår...skönt..o samtidigt inte...
Är trevligt att vara iväg på utbildning..och man blir lite bortskämd med mat o dylikt... Maten har varit riktig god..
frukostbuffé..lunchbuffé och sen en middag på kvällen för oss som sover där.
Och det är ett bra gäng...med undantag för 2 personer kanske... som inte verkar ta det så seriöst..så på ett sätt hoppas jag de inte klarar utbildningen...
O instruktören för självskydd var riktigt fin;)
Har nog inte insett hur mkt det är och kunna..och hur farligt yrket faktiskt kan vara..


Nya tag

Nu e jag borta från sjukhuset..eller tjänstledig iallafall.
Har jobbat extra nu fre,lör o sön på Frendo..ifall jag inte får lön i februari..
Imorgon åker jag på utbildning till Höllviken..ska vara där till fredag..o sen må-tors nästa vecka igen... Ska bli skoj o se hur det är..o om man klarar det med dvs..
Återkommer


Gott slut Gott nytt

Då var både jul och nyår förbi.
Julafton var trevligt och man åt alldeles för mkt precis som vanligt..o jag var ledig ons-tis...så det var rätt skönt.. Har precis jobbat helg...Slapp åka in på jouren på nyårsafton, men fick åka in två gånger igår...lite pengar iallafall..
Vad har annars hänt.. I torsdags var det begravning i Gualöv för farmor...Fin kyrka..men kändes inte riktigt som en begravning iom det bara var en urna där..men men..

Avgasröret e paj...såg att ändröret e väck..vet inte om de e sönder på fler ställlen....det flög av i fredags...hördes lite skrammel hehe..hoppas ingen var bakom:p Såg inget på vägen hem iallfall haha..
Nyårsafton firade jag i Åhus med mamma, pappa och Eva...ville ta det lugnt iom jag hade telefonen..o de har ju musikenså hög i Hovby på deras fester.. Men svängde inom på vägen hem o hälsade gänget gott nytt år.

Var på previa den 23e o gjorde hälsoundersökning för nyanställning...För nya jobbet.... och ska den 23ejan-2 feb på utbildning i Höllviken. Anställning från 1e februari. Och heltid :) Vet inte om det e permanent med heltid eller om det e tillfälligt..men skitsamma :) Så från o med den 20e så jobbar jag inte på sjukan...Eller jo..men tjänstledig :)
Kommer sakna kollegorna...inte alla, men många :/ Finns så underbara människor där..

Idag är det nya tag som gäller..har gått upp som f'n på sistone så det e knipa käften o röra på fläsket hehe..

Funderar på att ha en fest kanske...känns som det e min tur..


RSS 2.0