varmt idag med

Varm dag på jobbet... är så kvavt. Min bil är klar fick jag reda på idag :) ska hämta den nästa fredag :) 

Hett

Idag är en riktigt äckligt varm dag, det är kvav värme. Kl 7 imorse visade bilen 22 grader, helt sjukt.. svettas röven av mig idag på jobbet, dock inte bokstavligen  som hade varit bra.
Var tänkt att åka till lägenheten efter jobb men var helt slut och klibbig. Nu har jag istället adressändrat igen, tecknat bredband, tecknat kabel tv, mailat några ställen, betalat 2 räkningar åt farsan.. tidigare tecknat elavtal också.. så flitig har man varit idag..

I fredags så hämtade jag nycklarna till lägenheten :) efter jag skrivit på kontraktet kl 10 förstås. sa att jag kunde skippa städbesiktning om jag kunde få tillgång till lägenheten tidigare. Var även om kollade runt i klädaffärer- hittade Nada.  Köpte en ring till på jasmin som nu har lagt ner, lunchade på khai mui. 
I lördags åkte jag o farsan runt. Först baklucke loppis i åhusparken, Lions o sedan horna bks loppis. På Lions hittade jag några böcker- ja jag vet en chock ! Haha . På hornas hittade jag en gammal käck badrumsvåg ...som dessutom fungerar..o väger ton... hittade även en gammal klocka


Tyskland

Blev lite köp av alkohol igår... o vilket härligt gäng man åkte med :)




Idag har jag gjort lite av varje.. mest bara varit :) o lite taco nu på kvällen

bra dag

Blev en bra dag.
Lunch med Emma på Rosegarden.. mums.. sen så bar det av till Vinslöv o till kära Hanna o bebisen... efter det kolla på lägenhet. Den var också fin..Men lutar mer åt den andra :)

Svårt

Det är svårt att se sina föräldrar att bli äldre. Man önskar att tiden kunde stå stilla, bara för ett litet tag iallafall.

Ledig dag idag, vilket är skönt. Är nästan bättre att vara ledig på onsdagen än fredagen, känns nästan som man inte jobbar :)
På dagens agenda blir det lunch med kära Emma, sedan ska jag tuta till Vinslöv och besöka Hanna och barnen. Hon har flyttat in i ett litet hus så ska bli kul och se hur hon har fått det.
Ikväll så ska jag kolla på lägenheten på Vallgatan, sen får vi se vad domen blir :) Den andra lägenheten kan jag nog flytta in redan i juni, vilket både är bra och inte. Iom jag bor hemma så kan man ju flytta in sakerna i sin takt så det inte blir så stökigt. Måste sortera med för har hur mycket som helst i magasinen. Måste även beställa ny soffa, frågan är hurdan man ska ha. Ska man ha en som alla andra? med en divan, eller ska man ha en trea + fåtölj...hm..ja får mäta när jag vet vilken lägenhet jag ska ha. Tar ju en stund med beställningen så får sitta på golvet hehe.

blir knäpp

Får snart ett knäpp.... hur ska det gå att bo med farsan en månad när det bara gått 5 dagar o sliter halvt av mitt hår.
Jag tycker ju om honom men han utvecklas bakåt istället för framåt...

Solen

Solen har hittat till Sverige..veckan efter mitt förra inlägg blev det försommar bara tjoffs. Jag har dessutom fått färg, dock bonnabränna hehe, ser nästan skitig ut haha.

Har varit rätt tungt psykiskt på jobbet sistone. Hur mycket idioter kan det finnas? Jo måååååånga... Hade behövt en lång paus från jobbet ibland känner jag.... Finner ibland ingen glädje att gå till jobbet längre... Men vet man inte vad man vill bli när man blir stor så... :(

Nu har morsan dragit till Slovenien.... Är glad för hennes skull men man saknar ju henne, älskar henne över allt..
Väntar svar nu från abk... Jag har fått lägenheten på Egna Hem... Men ska kolla på en på Vallgatan först ... Jag står som nummer 1 där så de kunde ge mig lite tid. Antagligen får jag erbjudande om visning på tisdag... Så snart blir det flytt igen.,,.skönt,.bo hemma är ingen höjdare. Gillar förstås servicen med mat och liknande , men inget är ju som ett eget hem där man kan göra vad man vill. Och ha alla ens prylar tillgängliga. Har bott hemma nu i en månad och uppskattar mina föräldrar för artt de gör detta för mig,
Något jag märkt är att jag tidigare verkar varit bortskämd med förrådsutrymmen. Både i Fjälkinge och på odal så har jag haft två förråd, ett mindre och ett större. I alla jag tittat på nu på sistone haft det inte varit jättestora förråd, får kanske behålla det lilla magasinet som jag hyr.
Har även kommit i en svacka igen med träning och kost, att det ska vara så svårt!!!! Önskar bara att allt ska försvinna, känner mig äcklig... O ensam.. När är det min tur? Att finna välmående och lycka... Ser inte ljuset än iallafall.

RSS 2.0