Början..

...på en ny vecka, o inte har våren visat några tecken...Snöade idag igen och börjar bli måttligt trött på det nu...Som så många andra. Dagen flög förbi på jobbet, känns inte som jag ens jobbet... Jag körde till badhuset efteråt, tanken var att jag skulle träna. Men fanns inte någon parkering alls någonstans, så jag tog det som ett tecken o körde hem..*haha*...Får bli imorrn istället..Så jag har mest slappat, lagat mat...blev ris, schnitzel o bearnesås...+ lite vitlöksbröd..ja jag vet! ingen passande kombination...men sket i det.. *haha*
Denna veckan är inget direkt inplanerat..Är bara ledig torsdag...Kanske blir lite Bingolotto på söndag me några vänner? Eller vad säger ni?
Jo...var i Malmö igår...Ja jag vet det är dumt och köra så långt i sådant väder, men var inte så farligt...Umgicks med en jag snackat med via nätet..Jätte trevlig, men kom fram till snabbt att han inte är min typ.. Tur man kan bestämma sig..*haha* Någon som vill börja på någon sport med mig? (Ja jag är töntig:P)


Äntligen..

..är denna arbetsvecka slut...Har varit riktigt slitigt denna veckan...jobbade över en halvtimme igår så jag hann bara hem o byta om, för att sen köra till Åhus o jobba där..  Fick de nya arbetskläderna me som inte passade sist...hehe märkte direkt  att herrbyxor e herrbyxor för en anledning...det var en aning pösigt där fram haha..kanske ta fram sockorna? hehe... Tänkte det var lika bra o ta de storlekarna..tjejstorlekerna vet man aldrig vad man får... Har inget planerat i helgen precis...är så pissigt väder just nu..snö o regn typ...får en inte inspirerad precis.. Tycker våren kan komma:) Eller va tycker ni?.. Det e sånt här väder man ska ha någon o mysa med i soffan...Grattis till alla er som har det...Skoj...verkligen *haha*

Visst e han charmigt snygg..men samtidigt sliskig hehe..:P


En väldigt

lugn kväll...Har spenderat dagen med o städa lägenheten o tvätta massa saker... Våtmoppade till o med golven..Så det så! Hehe...men har haft lite småtrist ikväll...Samtidigt som det har varit skönt att  vara för sig själv med...Men bra sällskap är väl alltid trevligt.. Hade vatt gött o ha någon o mysa med.. Men men..



Liten förberedelse inför flytten hehe...o det e inte allt..

Ikväll ringde en tjej om mattan jag la ut på blocket (den 9e)..Den gråa som jag hade innan..Den är rätt fin ändå när jag tänker efter men hoppas det blir bra med rya mattan jag köpt istället..återstår o se...Trodde iallafall inte att någon skulle ringa iom det var några dagar sen jag la in annonsen..Så hon ska komma imorrn o se på den...Så blir man kanske av med den med...Kan va skönt o inte dra med sig massa till nya förråden hehe... Hoppas även att hon om sängen skall ringa o hämta den imorrn. Har fått pengarna, men kan vara skönt o få bort den med så man kan slänga  lite bråte som är i förrådet bakom.. Imorrn blir nog en rätt lugn dag annars,..har ju städat allt idag hehe..Om det är fint väder kanske man beger sig på en promenad..
Peace out



100211...Inte bara..

rock jag lyssnar på..eller ny musik...gammalt går även bra:) Överlevde en dag til på jobbet..Men e riktigt kämpigt nu...ingen ro o vila där inte...lunchen bara springer iväg..men men...lyckades dra mig till gymmet med en timme..men det var knappt....måste skaffa motivation! grrrr


För en gångs skull

Så blev det lite träning igår...o kändes faktiskt riktigt skönt..Även under träningen hehe..brukar oftast bara vara det efteråt.. Hade tänkt träna idag med..mén låter nog bilen vila..kanske ut o går o kör lite sittups hemma istället. Såg på aftonbladet att Pink kommer till Sverige den 23e jui..Någon som hade varit intresserad av att se henne?... Mindre skoj o åka själv...Jag har is åkt på konserter själv..Men är inte riktigt samma sak kanske..
Idag ska jag plocka lite här i lägenheten...o packa lite..tiden springer iväg. Var o köpte en rya matta igår på eko...140*200...o gav 595:-...ordinarie pris var nog 1195:- Tyckte det var ett bra pris iallafall, passar säkert bra till nya lyan...:) Ha d fint alla..



Som vanligt..inget

Jippie! Helgen är slut...Eller vad säger jag hehe...Jo för jag e ledig mån o tis *dadadada*...Inte för jag vet vad jag ska göra hehe...Men får väl pallra arslet till gymmet...har blivit dåligt med den biten nu..Måste verkligen ta tag i detta.... Men börjar trivas mer med mig själv ändå..fast jag e kraftig..
Skulle dragit till Bajonetten i fredags,men var alldeles för trött...vet inte vad som kommit över mig... Inte är det en kille ialalfall *haha*
Dessa nya helgerna verkar vara rätt soft..slutade 12.15  igår o 13.40 idag..helt överkomligt hehe...
Måste bestämma mig snart för vilka veckor som jag ska ta semester...(sommar)..Orka tänka på det nu liksom..Får iallafall ta semester den 29:e mars för då ska jag till banken..Javisst, då blir jag bostadsrätt ägare..Fy fan ni.. Denna bruden hon kan också....dra på sig skuld höhö..
Nä..har väl inte så mkt o skriva här nuförtiden...Tråkigt jag vet...men tillhör väl inte en av de människorna som har mkt på G i livet...Ibland blir man faktiskt avis på folk... Känns som det funkar för alla utom en själv... Vet att det inte är så men..Iallafall...Bjuder på en härlig sång..det kan jag göra..



Helg o jöbb

Då var denna veckan snart slut..O skönt e det!..Har jobbat dubbelpass tis o ons...bara ledigt torsdag...det ni..flitig kan jag också vara hehe....Har även vatt trött som en....?.... Annars har det inte hänt så mkt..
Tyvärr:(


NJa...halvt av vad jag sa...

Blev ingen träning idag...JObbade över lite..drog sedan direkt till Åsum och lämnade grejerna till Litauiska secondhand. Får bli träning imorrn istället... Då var måndagen avklarad...Stressat på jobbet har man med...har ryckts ifrån lite då å då från städningen som gjorde att man blev försenad...Fick t ex flytta på bilen, eftersom de ändrat personalparkeringen till betalparkering.. Morsan o jag gick o flyttade tillsammans...Sen vid halv två så tog sånt Pdd test på infen...Sved lite grann den där sprutan..Hoppas jag inte reagerar bara..
Nja annars e det inte så mkt nytt tror jag..


RSS 2.0