inte mkt..

gick ner 1 hekto denna veckan...men det e bättre än o gå upp iallafall..Vet ju att jag slarvat o inte tränat... Helgen har varit lugnt, har jobbat lite.. Så har inte träffat K..får väl se om de blir nu i helgen..
riktigt skönt o va ledig må, tis efter jobbat helg...har inte gjort allt för mkt... Ska kolla på lägenhet idag...för skojs skull..Man kan ju alltid kolla hehe... O det är i Åsum..
E väl inte så mkt annat o skriva just nu..

jo..finns det mer pantade brudar än de i Svenska Hollywood fruar?...Hallå!

inget spec...

Gick ner 1,8kg förra veckan..gytt :) Känns som jag slarvat liiite mer denna..men får kompensera de i helgen eller något...Konstigt att man känner sig smalare direkt..eller hur?

Var hos Bea en sväng i måndags..drack kaffe o snackade lite skvaller o strunt..alltid trevligt:)

Sov över hos K i tisdags..var lite stressigt sen på morgonen men hann i tid... Men körde inte laglig hastighet direkt...Schhhh säg inte de till någon..sällan jag kör snabbt så..
Var dock trött igår, och jobbade även på macken..dryg kväll o väldigt luugnt....Jobbar sista dagen där på fredag...tänkte snart se vad jag fick för lön idag...yeiii...
På måndag kommer de med Proline och ska börja här...kanske man kan sätta igång o köpa grejer till garderoberna sen... O vinterprojektet får bli att skrapa ner tapet i sovrummet..

som vanligt..hopp

Var en sväng i Malmö igår....The unguided och Dead by April spelade....Ida bor där så jag satt där med henne och hennes sambo, samt deras lilla söta bebis :)
Det är härligt att trots man inte setts på evigheter...o då snackar jag evigheter, så pratar man precis som det var en vecka sen man sågs... Det är vänner det :) Likadant med mig o Emma...vi behöver inte ses så ofta, det bara är liksom..
Annars har de väl inte vatt så mkt... Träffat K lite... loppisar...köpt alldeles för mkt böcker..hehe.. Klippte mig i fredags..o de var verkligen på tiden..känns som en sten försvunnit från axlarna..så tjockt var det..

Tobbe hade inflyttningsfest, och det var skoj :)

Denna veckan som var har varit en nystart ny med räkna points o så...har ätit alldeles för mkt i sommar...o man känner det på kroppen... Mkt godis har man slängt i sig..så i början av veckan handlade jag frukt för 80 spänn hehe... Ska väga mig imorrn, se om man ansträngt sig tillräckligt...Även om jag ätit liiite onyttigt denna veckan men..har lyckats träna 2 gånger iallafall... Ska komma igång med det med nu..

Nu fasen!



jag o Sandris på festen..

Svettigt..

Idag...vad har hänt  idag..
Cyklade en sväng till sjukhuset och lämnade lite mat till morsan som jag gjorde igår... Snäll får man va ibland.. Efter det cyklade jag direkt till gymmet och tränade 1,20 minuter. Riktigt varmt kan jag meddela. Slappade lite...sen ordnade jag plats i förrådet för grillarna så de inte står ute o blir "räliga"..o att andra använder dem.. Hittade grejer som jag lagt ut på Tradera med.. Har fått ett bud på en bok jag köpte billigt på loppis.. Motsan verkar ha kommit igång med Tupperware försäljning där hehe...o tjänat en del på det faktiskt :)

Snart ska jag köra till Emma o äta middag, sen blir de en sväng till Åhus för glassätande...ja jag vet..ska sluta med det.. Känner hur fet jag är nu igen..ush! Hoppas man kommer in i rätta rutiner nu när man börjar jobba igen.
Borde egentligen cykla till Emma, men frågan är om jag pallar det haha.





Gott o mix..blandat

Var hemma hos Sandra i onsdagskväll o spelade canasta...trevligt :) Även om Ebba fick lite utbrott då och då hehe..
I lördags var jag på loppis i Köpinge..och köpte massvis med böcker hehe... Måste börja läsa alla... Började på en ny bok för 2 dagar sen, en med Jonas Gardell.. Förvånad över hur bra han skriver...boken är bra :)
Iallfall...sen så på efter/kväll var det fest på kolonin..Firade Sandra..Och det var mkt trevligt, gärligt folk hon umgås med... Speciellt Rebecca o Sara..vilka goa brudar alltså..
I söndags så svängde jag inom SkoDej på jakt efter en kartong som jag kunde skicka iväg väskan i, som jag sålt på Tradera. Men slutade med att jag köpte ett par stövlar med hehe.. Hade de funnits rätt storlek hade de nog blitt några par skor till.. Vilken tur! Haha..
Så körde hem till Hovby o slog in det o passade på att hämta min tvätt...Men först efter jag o morsan käkat glass...



Nu får det fasen va skärpning, känner mig så tjock nu! Ush..
Igår så solade jag en stund i Balsby..I Måndags åkte var jag i Billinge... i tisdags så fiskade vi, gick sådär hehe...
Idag har jag också varit i Balsby me Sandra o Sofie... 4 timmar ca..och tog mig mitt första dopp (inte huvudet). Och jag kan säga att jag är RÖD...kliar överallt nu...får sola bort det imorrn om det är fint väder då.., typiskt det e fint väder när semestern snart är slut.
Imorrn kväll e jag bjuden till Emma o käka lite..sen till Åhus för en glass... Saknar vissa av vännerna på jobbet..tur på ett sätt att man snart ska börja jobba igen..

Har orkat laga mat idag med...inte gjort de på evigheter känns de som...o blev smarrigt..


RSS 2.0