Har man tålamod..

..så kommer skrivandet igen hehe. Oj...vad dagarna går.... Jag har inte riktigt haft tid eller ork o skriva här... Nu dels för att jag inte har internet...tog 2-5 veckor o flytta...snacka om att man gnagar på fingrarna haha... Men skall nog se till att överleva det också. Jag har haft fullt upp med flytt och allt vad det heter sen den 29e mars. Jag lassade massa bråte på släpet direkt på morgonen...gick till banken vid 11 o fixade nycklar o allt sånt där krussiduller. Efter det så körde jag direkt med släpet till nya lyan där Sandra o Ebba mötte upp mig...Så började motionerandet hehe.. Kan säga att har jag inte fått mer muskler i ben o armar nu så e det fan konstigt..Är så trött på  trappor nu hehe...Sen vid halv fyra tiden körde vi till Fjälkinge igen där Tobbe, Andreas och Robin väntade med möbelsläpet.. Kort som sagt..alla möbler blev flyttade på måndagen..och det var riktigt gött faktiskt..Tack till alla deltagare. Vi åkte till Balkoni sen så bjöd jag på mat.  (Linda kom sen med). Hehe...lyckades ta sönder lite i trappuppgången med...Som tur var höll de på att måla om så målarna kunde mura upp o måla..Thanks!
Nu så är det beboligt i lägenheten iallafall:) Kommer nog ta lite tid o organisera o veta vart man skall ha allt men. Det jag har kvar är väl några få grejer i förråd o garage, sen är allt tömt. Jag började och flyttstäda lite i torsdags...Säger bara, tur man inte flyttar så ofta! Nu är det i stort sett bara toan, hallen, förråden o garaget kvar att städa. Morsan hjälpte mig lite i torsdags med när hon hade slutat jobba. jag kan inte komma ihåg att jag riktigt slappat sen jag började flytten...Så när allt e klart skall jag minsann unna mig en fet massage...Anyone? Hjälper inte att man jobbar hela tiden. Bara ledig torsdag denna veckan o jour har jag med. Fick åka in igår, så jag hoppas det är lugnt idag. INte för att jag har något emot extra pengarna som kommer in nästa månad.
Efter jobbet igår så körde jag till Fjälkinge o lavade in massa kartonger o wellpapp som skulle till tippen...Efter det så bytte jag mina däck. O som jag slet..haha..hade kommit ihåg o sätta pasta på muttrarna..men inte på andra stället så framhjulen satt duktigt...vi tog någon smörja o sen använde oss av en slägga haha. Men däcken e på nu...Tog även med mig 4 st sommardäck till Tobias som han ska ha till 940n..har ju 8 däck som ligger så han fick köpa sommardäcken..inget behov av dem så.

Idag så blev det jobb...sen kom säljaren av lägenheten o hans far o fixade vid fläkten i köket. Så nu skall det lagas mat haha. (eller nja).
Hade varit riktigt skönt o va ledig må, tis nu..men dum som en nöt så erbjöd jag mig i onsdags att jag kunde hoppa in. Så när jag kollade schemat igår så var jag uppsatt under dagen....Men men..goa extra pengar, man får se det så... Har ju/eller är lite kärvt denna månaden beroende på olika saker.
Nä..nu orkar jag inte skriva mer o ni orkar säkert inte läsa med så..
Baj..
Jo! Det är Tyskland på söndag...lala söndag söndag....bier bier bier.höhö


RSS 2.0