Litta blandade bilder

               

Skönt skumbad....Färgade Sandras underhår...Grillfesten...första grillningen detta året och gott var det

             


Ojsan o ...

Ojsan, det blev ett litet hopp mellan skrivandet där...Men tror inte det har hänt något omfattande...
Morsan o farsan har varit i Thailand nu i 2 veckor och skall vara där en vecka till...Känns som de har varit borta i en evighet...saknar dem faktiskt, ska bli skönt när de kommer hem...Förutom o se dem bruna då haha...

Efter långt o länge så skall jag börja flytta imorgon...äntligen! Har väntat sen januari... Skall till banken vid 11... Så efter det blir det o  köra dit första lasset med lådor...Har grymt mkt lådor som ska bäras ut...Så jag skaffade mig lite hjälp imorrn...Sandra hjälper mig och när Linda slutat jobba så kommer hon...Tobias kommer också när han slutat och då tar han med sig möbelsläpet...Antagligen kommer Andreas o Robin också att hjälpa till... Jag får bjuda på en stor smörgårdstårta o öl när allt e klart.. Uppskattar verkligen alla som hjälper mig, ni skall veta att jag hjälper er gärna tillbaka! Tänkte jag ska ner o röja lite i förråden nu när köparen har hämtat sängen o allt.
Kommer sakna mitt garage...har ni någon som hyr ut garage billigt så hör gärna av er hehe.. Till vintern iallafall.

Igår så spenderade jag dagen med att fixa här hemma..packa...skruva bort skruvar i väggarna...ta ner gardinstänger osv...Sen vid åtta körde jag o hämtade käk o drog hem till Sandra där vi såg på Shutters Island...Man fick tänka rejält i slutet av filmen hehe..

Förra helgen så var det grillfest i Hovby...Var riktigt trevligt:) O grymt gott med grillat! förstår inte varför man inte grillar på vintern....Men kanske blir mer speciellt om man gör det mest på sommarn? Kanske..

Hehe jo....hör på detta..i fredags var Sabina på kase dans!..Ja ni hörde rätt...kase dans på Sommarlust... O dansbandsmusiken stod Zekes för... Ett gäng med lammkött haha... Jag skulle gått dit med Sandra o hennes vänner, men hon var lite krasslig...Så jag tänkte först stanna hemma, sen vid 18 tiden hörde Jocke av sig o frågade om jag skulle dit... Försökte kringla mig ur men på något sätt så provocerade han mig hehe...Känner mig tråkig att alltid säga nej till sånt, så nu har jag iallafall gjort det en gång. Så jag gjorde mig klar snabbt som *** och tog bussen 18,54 mot stan...o sen buss ut till Näsby, destination Jocke. Vi drog in till Sommarlust strax innan 22. Det blev några vändor på dansgolvet, men det var mest pinsamt iom jag itne kan dansa hehe...Första som bjöd upp mig var en sliskig gubbe som höll mig alldeles för nära under dansen...*brrr* Andra som bjöd upp mig var också en äldre, men det var bugg då så det var inte så mycket närkontakt hehe....Henrik (var med på förfesten, och var ung) försökte lära mig lite...Stackarn..haha...Men han förde bra iallafall så det gick lite bättre med foxstroten. Jag drog hem rätt tidigt..vid 00 tiden kanske...Eva o Madde skulle precis köra hem från Linda så jag tiggde skjuts hem av dem. Tack så mycket:)
Funderar på om man skulle ta danslektioner..kanske är roligare o gå på sånt om man faktiskt vet vad man gör haha.

På tal om annat...så rök jag på Självrisk när jag backade på den bilen..vet inte om jag skrev det här men.. Tydligen så är det alltid väjningsplikt för de som backar...Men hur lätt är det om bilen kommer snabbt runt en hörna så man inte hinner se dem?...Nä precis..lite irriterande..Men men om det var någon tröst så fick jag ungdomssjälvrisk..dvs 500:- billigare...tror jag det e...

Nä, nu får jag ner i förråden o se hur illa det är haha...Lägger upp lite bilder sen..Ciao



Lala..

Lalala va bra..för det e torsdag idag...Ledig fre-sön...ska bli skönt:) Vet inte vad jag ska göra men det ska bli skönt:) Blir kanske lite träning imorrn...Samla lite folk, käka o glo på melodifestivalen på lördag..hade varit skoj..O i år ska vi f*n få en bra placering tycker jag!..OM vi tar oss förbi kvalet dvs..
Snart närmar det sig flytten...Spännande:) Sandra ska hjälpa mig den 29e då jag får nycklarna o tänkte flytta in lite kartonger.. Får väl bjuda henne på något gott efteråt:)
Hyresvärden var här idag med en rörmokare o blåste avloppet..de bytte tydligen kranen o det på badkaret...dags nu när jag skall flytta!... Var rätt fint med..Men, gör nog rätt ändå o köpte den lägenheten, ibland tvekar man...Iallafall, tror ni att de kunde städa efter sig...för er som inte kunde lista ut svaret så är svaret NEJ. Så jag fick lite skoj skoj o göra när jag kom hem...Men men...Sa även till värden igår att lampan var sönder i trapphuset (på 2a våningen där jag bor). Fick svaret att det finns lampor i skrubben i källaren...Han tyckte jag kunde byta den...Men det kan den lille gubben glömma..e väl ändå inte mitt jobb o sköta fastigheten?!:..Ja jag vet, det är bara en lampa..men ändå..
I helgen köpte jag den där Pink biljetten...:) Ska bli skoj, o får nog sova över hos Camilla med...kan man spendera lite tid i Gbg..har bara varit på Liseberg, det är min upplevelse av Gbg hehe..illa jag vet. Martina o Henrik hade också ståplats så blir nog o hänga med dem där. Vet inte om Ticnet skickar hem när man skall hämta dem hos ombudet eller om man kan hämta dem när som..Någon som vet?..
Nu blir det nog o slappa resten av kvällen. Läsa lite på den kassa boken kanske..har man köpt en bok måste man ju läsa den hehe...Men ni får gärna köpa den av mig hehe.. Är en deckare som utspelar sig på romartiden...Ack vad man kan tro massa..
Låten nedan är en av mina favoriter just nu...Grymt bra


En..

..trevlig kväll var det igår..Åt middag hos Sandra..där även Ingrid, Kurt, Patrik och Pia var gäster..Gottigott gott...o massa skitsnack...halv tolv slog vi väl ihop kalaset...Sen följde jag med Tobias o gänget hem till Linda där vi glodde på film...Fick skjuts hem av Tobias o Kim. Kim körde hem min bil. Tack så mycket! Så hamnade inte i sängen förren 3...fy sören hehe, så jag fick faktiskt ställa klockan idag så jag inte skulle sova för länge.:P
Så hos Linda packade vi in oss. Jag, Tobias, Sandra, Madde, Jerrie, Kim o Andreas.
Idag blir det rätt lugnt...Märker att jag glömde stretcha igår...för fan vad jag har träningsvärk...grymt..


En härlig..

...solig dag...o vad gör man då inomhus?...Ja ..jag kommer inte på vad jag ska göra utomhus haha..kanske går en runda sen..får se...
Veckan har varit som vanligt annars..Var hos Jocke i tisdags o glodde film...trevligt o inte bara sitta själv utan ha bra sällskap med.. Ikväll så skall jag till Sandra, hon bjuder på middag iom hon fyller år snart...Så stannade på systemet innan jag drog till gymmet...köpte lite rödvin till hehe.. O det kändes faktiskt jäkligt bra och träna idag... känns som man blivit lite lättare o magen småååått mindre...tror det beror mycket på att jag käkar knäckebröd till frukost istället för vanligt bröd...Kan det vara så enkelt?

Nu närmar det sig flytt...äntligen kan man väl säga då jag väntat sen januari... Har lyckats hitta lite snubbar so ska hjälpa mig med..har mutat dem med smörgårdstårta och öl hehe..

Har varit härligt väder nu iallafall några dagar...o verkar som alla kärlekspar o familjer har kommit ur sina iden för fan vad det kryllar av dem...Det är då man avskyr och vara själv..

Skall nog snart köpa den där Pink biljetten...blir väl att jag får åka dit själv...Ja..det är synd om mig haha..
Igår så lyckades jag klämma mitt finger i bildörren....AJ kan jag säga---den är helt blå nu...fan vad sånt gör ont..hehe..o tur att man inte är klumpig eller så hehe..

o från det blåa till skön rock



RSS 2.0