Inte mycket..

..men..igår samlade jag ihop några o spelade kubb o grillade korv i parken..trevligt:) Solen sprack igenom lagom till kvällen:)
Idag var jag en snabbis på gymmet, sen åt jag på stan med mamma:) Nu vet jag inte riktigt vad som händer..får se...inte mycket skrivande idag..

se vad som tittar fram...

....solen....o igår tittade en liten bebis ut...Bea o Björn har äntligen fått sin lille...o en liten kille blev det... Ett stort grattis till er! Säg till när ni är redo att få besök :):):):):):) O jag lyckades gissa rätt dag:P

Ja ..vad har hänt de senaste dagarna..var fest i Hovby i lördags...var jeklit skoj:) tack för det brorsan!
Var riktigt slappt på jobbet idag...fick lulla lite för att få tiden o gå..hehe...ikväll blir det grillning i Hovby och imorrn blir det eventuellt kubbspel o grillning i parken...mys!
Tränade step för första gången i tisdags...snacka om svettigt hehe..hade lite svårt o hänga med i rörelserna..men man lär sig kanske bättre om man går dit fler gånger...blir nog på tisdag igen..Lisa på jobbet tränar med där så kan ju haka på..

Vilken trist..

..dag det är idag...kasst väder ute o man känner inte alls för att göra något. Råkade gå upp sent också, hade nog blivit ännu senare om det inte var för att morsan ringde o väckte mig...vid 12..
I torsdags gjorde jag inte så mkt efter jobbet, kände mig ingen höjdare men blev lite bättre efter jag tog ett bad. Sen på kvällen träffade jag J o vi gick en runda. Sen sov jag över..jag hade nog aldrig kunnat bo i en 1a kan jag säga. Iallafall...känns inte som det kommer bli något där... Kan inte tyda vad han vill o när vi sa hejdå på morgonen fick jag en snabb halv kram. Det tyder jag inte som att någon bryr sig...men vad vet jag, han kanske har svårt o visa sånt...Får väl fråga han vart detta leder annars kan jag lika bra träffa andra samtidigt.
Igår var jag på bio med Madde..Vi gick o såg Robin Hood med Russel Crowe..Helt okej film, men jag hade inte gått o sett den en gng till. Tack Madde för sällskapet..
Ikväll så e det födelsefest för Tobbe i Hovby...lite grillning o så.. Hade tänkt dricka men verkar som ingen annan ska göra det så skiter nog i det jag med...känner egentligen inte för att umgås massa ...mår lite kasst idag med tycker jag...har inte gjort för mkt...har burit ner lite däck o pallbockar som legat o skräpat i bilen..o dammsugit..så mkt nytta gör jag haha..

Blir två låtar idag...en som beskriver hur jag känner..o en av favoritlåtarna just nu... See ya






*Gäsp*..

..Så är det just nu....äntligen ledig fre-sön..känns som jag behöver det..Kollade mig nyss i spegeln...O det värsta är att jag ser lika sliten ut som jag känner mig. Har haft lite småont i ryggen idag...får ta en dusch sen o friska upp mig... Blev ingen solig Kristi himmel dag.. Strunt samma egentligen känns det som. Har inte hänt så mkt denna veckan...Tog hem datorn som jag köpte av Tobbe...träffade Bea en snabbis på sjukhuset i tisdags..
o har bara en sak o säga efter gårdagens arbetande på Frendo..Blä för irländare!
Imorrn så skall jag nog beställa tid hos frissan...e trött på denna längden nu..orkar inte..hehe...eller ska tunna ut det iallafall. Sen skall jag kolla upp lite paket...Har sålt en vara på Tradera..wihoo... skriver mer sen..kanske
tjing

Pix

           

Lite bilder från 1 maj firandet hos Bea o Björn


        


en lugn o ja..halvtrist/trött kväll

Lugn hemmakväll kan man väl säga att det varit. Ingen som ville hänga med ut o ta en öl... Så åkte till Maxi vid halv tio o skaffade lite frukost till imorrn..E ju ingen annan som gör det till en hehe.. Idag har varit en rätt lugn dag på jobbet, satt o åt fredagsfrukost med de på avdelningen idag...Trevligt:)
Efter jobbet så simmade jag en timme....tråkigt, men rätt skönt..speciellt bastun efteråt. hade lätt kunnat somna där inne.
Vet inte riktigt vad som händer i helgen mer än att jag ska hjälpa Sandra en runda imorrn.. Blir väl grilla i Hovby...J e väl upptagen med annat.. Hur länge ska man ha träffats för att ha det där snackat om var man står?... Hade gärna velat veta men samtidigt vill man inte vara för på liksom... FÅr väl ta det som det kommer, e ju van att ingen bryr sig så..
Fattar inte att folk inte bryr sig om hur de parkerar o att de inte tänker på någon annan... Har min en bil parkerad på gatan..mm...o kan säga att jag hade inte kunnat köra ut med den nu för folk parkerar rätt framför o rakt bakom..Tänk på andra! Vi ska med kunna köra med bilen, så jag fick ta den andra...Hade jag inte haft den hade jag varit duktigt arg. Kanske låter som jag redan är det haha...

En goding..




rispad o gla

Jag åkte med Sandra ner till hennes nyinköpte koloni lott i stan...Vi grävde upp en jävligt jobbig buske o klippte ner lite nyponbuskar..därav e jag rispad haha... Blir säkert fint där när hon gjort upp allting.
I tisdags var jag hemma hos Bea o fikade o snackade lite skit..trevligt trevligt:)
Sen på kvällen kom päronen förbi o hjälpte mig lite med borrning o uppsättning av lampor. Så nu har jag äntligen ljus i hallen hehe..behöver man inte ramla o famla...ifs ramla kan man göra ändå hehe.
Annars ser veckan lugn ut än så länge..tänkte höra med Linda imorrn om vi skulle ut o ta en öl eller något..Erbjöd mig o hjälpa Sandra lite i kolonin på lördag...skönt o ha saker o göra...blir nog simmning imorrn efter jobbe....kommer inte på något vettigt o skriva så..adios

Trevlig helg...

...och trevligt sällskap:)
Jobbet var det rätt slappt på lördagen. Sen blev det av till Vinnö på kvällen...o jag hade super trevligt o var super mätt....precis va jag behövde:) Bea´s blåbärspaj/kaka var grymt god! Och då brukar jag inte äta blåbär annars...så den äter jag gärna igen...*blink blink till Bea om hon läser detta* Bilder kommer sen, tog inte så många. Så jag gick väl o la mig vid 2..sen var det upp o jobba på söndagen så det blev 4 timmars sömn...Gick faktiskt rätt bra, var inte så trött o var inte bakis:) Tröttheten slog mig som ett nävslag igår kväll vid 22,30...kunde knappt hålla locken öppna. Tänkte jag skulle sovit länge idag, men fick gå upp 8..kunde inte sova längre.
Igår efter jobbet så åkte jag hem o bytte om sen drog jag iväg till tjugikull o fikade med Johan.. Var lite krut i hans Mr2a.. sen så satt vi o myste framför "tvn"..(Projektor).. stack hem vid halv åtta tiden sen blev det bara o slappa...var rätt skönt faktiskt:) 

Pratade om träningen med en idag....varför kan inte killar träna ensamma? Verkar som det är många som måste ha någon med sig när de styrketränar osv.. Jag föredrar o träna ensam faktiskt..men kanske är fel på mig hehe.

Vet inte riktigt vad jag skall göra idag...funderar på å gå eller cykla till biltema o köpa en pensel o sen kanske olja in balkonggolvet.. o kanske cykla o träna..har inte varit på gymmet på evighet...måste verkligen komma igång med träningen innan ryggen börjar bli sliten igen o jag lägger på ännu me onödig vikt..
Återkommer..



Det är lustigt...

..att man alltid skall bli så beroende av saker. Igår fick jag ÄNTLIGEN tillbaka mitt internet...Helt sjukt att det skall ta 3-4 veckor o flytta ett abbonemang..den stavningen lät fel..aja skit samma. Så nu är man inte helt handikappad iallafall...Märkte under tiden man var utan internet att det är mycket man inte kan göra. Eller ja...liiiiite skönt har det varit o inte sitta framför datorn hela tiden hehe. Men det är en tillflykt när man inte har något o göra.

Har på senaste tiden varit lite krasslig...nu får det vara nog tycker jag..Men tyvärr är det inte upp till mig, då hade jag varit Superwoman...med stort S..*haha* Värst är nog hostan som så passande kommer på kvällen när man ska sova.... Har förskylningen pejl på när man ska sova?!...Kan nästan tro det iallafall hehe..Inatt somnade jag efter många om o men....Och ett tips till alla som skall sova..stäng av era mobiler. Det glömde jag naturligtvis och göra för jag trodde väl inte någon skulle ringa till mig (som det knappt gör btw). Men tro f*n så ringde en idiot halv två och jag fick inte tyst på han *blä*! Sluta ring för sören, vill inte! Hehe..vilka problem man har.

I veckan så var jag o morsan på Eko, jag hade sett ut fina träpallar till balkongen...La ut dem idag för o se så jag köpte rätt antal, o det blev rätt tjusigt faktiskt:) Fick ännu bättre pris på dem än vad jag trodde.. Det stod enligt papprena att 5-pack kostade 149:-, och jag tänkte ju att det var relativt billigt. Sen när jag skulle betala så lät det udda lite..Visade sig att hon slått in det på 99:-....Hey, jag e ju inte dum o tackar nej hehe...fick till och med kampanj på Ob:n haha. Så igår var jag på Timber Trading och köpte olja...Lika bra och köpa bra olja när man vill att det skall vara...90:- för en liter...det ni..
Har även släppt av lite grejer på Litauiska föreningen, blir man av med den skiten hehe. Har försökt att organisera lite här hemma nu när man inte behöver tänka på den andra lägenheten. Städade förresten det sista tisdags o Fjälkinge, förråden och garaget....Och fy fan för spindelnät...*BrrrR* tur man hade en borsta för annars hade jag dött...o härligt som e fick man lite i nyllet med...Mums mums.. (det var även spindlar där...inte bara nät). Det är nästan så spindelnäten är räligare o ta i än själva spindlarna...

Jo vi var förresten i Tyskland...Det var lite småsegt att gå upp 4 på morgonen hehe..Men handlat blev det..o rätt mkt tycker jag..Så nu har jag garderat resten av året haha.

Igår var nog den tråkigaste Valborg jag vatt med om, inte för jag hade orkat att göra så mkt men.. Åkte hem till morsan på kvällen, åt o sen åkte jag hem vid halv tio...La mig nog vid 22...kul va hehe....Det visar min brist på umgänge om något...Måste börja umgås mer med folk..Vet varför det inte blir av...känner många men ja...thats it...Men anyway..
Ikväll så bär det av till Vinnö där Bea och Björn är värdar för 1a maj firande...Skall bli skoj:) Tar med min lilla flintastek..Köpte även en liten grej till dem, var duktigt sugen på o köpa något till bebiiin...men ja..blev inte så ändå. Får väl tänka efter lite vad jag dricker ikväll med...som vanligt jobbar jag aaaaalltid när det händer något...Typiskt hehe.
Nä...nu tog det stop i huvudet...until next time..



RSS 2.0