Igen

Man kanske borde skriva här lite igen då..
På senaste har jag inte gjort mycket annat än jobbat.. I juli jobbade jag över 200 timmar med båda jobben räknat då...och tur var väl det med.
Köpte nytt avgasrör, från katten o bak, bromsbelägg till alla hjul, tuta och nya vindrutetorkare...3800 spänn..Men nu är allt betalt iallafall. Avgasröret är bara en engångssumma då det är rostfritt och livstids garanti..
Linus ska hjälpa mig nästa vecka, (tack). Han tar 800 och då smörjer han upp bromsarna med....ad center hade tatt över 2000 spänn...
 
På fredag får jag sällskap här hemma, ska passa Emmas hund Zita. De ska till Rhodos en vecka, och det är klart att jag ställer upp:) Kommer jag ut och gå också.
 
Förra veckan började vi väga osss i Hovby. Vi väger oss en gång i veckan, och om vi går upp så bötar vi 50 kr, (som vi sedan får tillbaka när vi nått målvikten). Jag gick iallafall ner 2,2kg nu:) Bra start, och känner mig redan lättare :) Nu ska vi fan gå ner i vikt!
När jag vägde som minst svor jag att jag aldrig skulle väga så mkt som jag gjorde när jag började viktväktarna, men nu var jag där igen för en vecka sen. När man mår dåligt är det enkelt att ta sig an mat.... Finns det rehab för matmissbruk? hehe
 
Jag, Emma och Ida var ute o käkade på O´Learys och kollade på handbollsfinalen....samt fick vi en bild i Kstad bladet..ush hehe..
 
 
Jag hade det trevligt uppe i Hofors..
 
Hm har det hänt något mer....egentligen inte...

RSS 2.0