Jul. 18, 2014

Verkade som jag raderade ett inlägg från mars... Detta längre var iallafall från den 18 juli... Kan stå fel..

dagarna springer...

Vet inte varför jag envisas med bloggen då det inte blir så ofta..men antar att det är skönt och skriva av sig ibland..
Har väl inte hänt mycket världsomfattande grejer sen i mars...
Morsan var en månad i Slovenien...men det gick rätt fort, vi höll kontakt via nätet...
Varit på Gekås....förstås... hittade ovanligt mycket tröjor, sist när vi var där i början av april hittade man ingenting.
 
Jag har fått fasta timmar...120-130h...tjoho...lite stabilitet...otillräckligt för att slippa a-kassa och arbetsförmedlingen (tack o lov).
Fick ju semesterpengar i maj men har inte tagit så mycket ledigt i sommar...jag är ledig fredag till söndag i 8veckor typ...och det är faktiskt rätt skönt... Tänkte resa i vinter istället kanske, möjligtvis Thailand.
 
Fyllde år för en vecka sen....inget tjoho där inte hehe... Morsan köpte nästan alla saker uppe i Gekås...så det var ingen spontanresa :) (Vi körde upp vid 12.30). Blev en resväska...för det hade jag ju faktiskt inte...En Tassimo (reapris 299kr...tur va), sedan lite kapslar, rengöring och ställ till den. Fick ett regnställ också, det har jag inte det heller...eller hade hehe.. Och fick en tjusig blomma med...
 
Av brorsan fick jag ett presentkort på Royaldesign...hade ju tänkt köpa en design grej där som kostar en tusenlapp..så det är ju en bit på vägen..
 
har varit på några loppisar...såklart :) Nu senast i Yngsjö hittade jag två stycken Edsbyn pinnstolar..
I Venestad så hittade jag rätt mycket Tupperware grejer för en billig peng :) vissa grejer var som nya...så blir nog att sälja det på tradera. Den 26e är det loppis i G.Köpinge....klart man ska sponsra sitt gamla lag :)
 
 
 
Morsan opererades idag...träffade henne på DagOP....stackarn...inte kul o se henne ha ont..får se om hon klarar av och åka hem imorgon.
 
På söndag är det kalas i Tollarp för att fira Malva som fyllt 11...köpte lite grejer till henne...smycken funkar alltid..och någon form av läppglans...det var i alla fall något hon ville ha..Babylips heter det.... Kunde inte låta bli och köpa lite smycken till mig med...när det var så billigt...hihi..
 
Den 27e ska jag stå på sommarlust loppis och sälja grejer...får se om man får något sålt :)...Har plockat ihop rätt mycket så något borde man få sålt :)
 
Klippte av håret för en månads sen ca..sååå skönt o slippa ha det i ansiktet..
 
har fått igång min lp spelare med...har inte orkat dra upp de stora högtalarna från källaren..men sen när Tobbe var här så kom han på att man kan koppla det med min cd spelare....tjohoo....så det blev lite reggae och rock..
 
.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0