Byggla

Hittade en perfekt sida där man kan berätta om sina renoveringprojekt. http://www.byggla.se/
Där hittar ni min hall som jag gjort om. Och de var så schyssta att de gav mig ett presentkort på ByggMax med. Helt perfekt. Kolla in hemsidan.


 


day,,

Trappor idag igen...måste nog ha världens starkaste lår nu haha.. Har städat hela dan (nästan)...fyllt på de nya garderoberna, ner med saker i förrådet... Tvättat samtidigt..så man får bort allt damm.. o maskinerna blev ju inte klara samtidigt så blev mkt springande hehe... Så nu e det nytvättade sängkläder...skönt o lägga sig i..
Var o vägde mig idag med.. -0,5 :).. Nöjd...2,7 på två veckor..o mer ska de bli..Efteråt käkade jag o Linda på Rosegarden...sååååå gott...samtidigt så onödigt känns de efteråt haha..
Så lär sova gott...får fortsätta städa imorrn..
Måste försöka ta mig till gymmet med..
Funderar på att köpa en tavla..bara att den kostar 3500:-...nån som vill ge ett bidrag? hehe


helgens slut

Nu var helgen snart slut..och är ledig måndag o tisdags...som troligtvis kommer spenderas av städning här hemma...gott om slipdamm överallt igen... Väga mig på kvällen.. känns väl som man kan ha gått upp nått hekto.
Igår så hjälpte Niklas mig o byta däcken på hans jobb...schysst,han fick en hundring för det...bättre än 250 kr.. sen kom jag hem till en tapetserande pappa-..o mamma hade plockat undan lite...Mina 2 änglar i livet.. Fick en fin julklapp med som jag inte väntat med... fick nästan dåligt samvete.. Pappa gjorde ca halva hallen igår...och vi har bara en vägg kvar drygt..så snart är det klart :) Bara köpa lister och så med.... Ska man ha en stor tavla i mitten eller bara ljuslyktor?



när jag körde hem farsan så köpte jag med mat hem till Hovby som jag bjöd morsan o farsan på... Vid 20 körde jag til Emma o myste med kissen o hennes barn...o vovven..

nu när jag kommit hem från jobbet i helgen har jag bara tatt d lugnt.inte mkt jag kunde göra för att hjälpa farsan.. längesen jag tog de så lugnt..rätt skönt faktiskt.
Andra chefen hörde av sig med..så ska jobba en dag till nästa vecka...Ons-sön på extra jobbet...och ons-fre på sjukan....tufft...men kan nog va värt pengarna i december...de går ju alltid åt.. :(


Uppehåll..igen..

Då blev det ändå ett uppehåll när jag sa att jag skulle skriva kontinuerligt..
Vad har hänt...värsta är att jag har så kasst minne!
Jag vägde mig...och hade gått upp 2,1...Ochvägde mig i måndags efter skärpt mig och hade gått ner 2,2kg:) Det e mkt på en vecka. Jag har haft så fullt upp med renoveringen så jag har väl inte haft tid o äta massa onödigt hehe..
Vi är iallafall snart klara att tapetsera....shit vilken tid saker tar när man stöter på små saker som måste fixas. Inredningen till garderoben är inborrad och ditsatt, ska bara köpa några hyllor till. Nu är jag en hejare på att måla, spackla och snickra haha...Sovrummet nästa! (det får vänta lite)..
Vad har mer hänt. I fredags var jag och såg bio. Immortals, första gången jag såg en 3d film. Och i Bromölla dessutom. Umgänget var Linus, Lukas, Anton och Paulina.

'


Förra veckan igen var jag på arbetsintervju, somjag tyckte gick bra. Och 1,5 dag senare ringde han och frågade om jag kunde göra deras...man kan säga det är ett lämplighetsprov. Lite hur man tänker och så...Lite klurigt, formlogik och lite sånt. Gjorde det iallafall i fredags, och kändes rätt bra. Väntar på att de ska höra av sig, även om det bara är behovsanställning kan det ju leda till mer,+ att jag får utbildningen. Och slipper sjukhuset lite!
Förra veckan tog jag min fridag från Bäckaskog så jagvart ledig tor-sön....riktigt gött!!!  nog därför jag gjort det mesta i hallen..

Började jobba lite tidigare än väntat i Åhus....Täckte för Tobbe igår, så då får jag ännu en dag betald...ska jobba 4 dagar där nästa vecka. Lite extra cash i december.
Jo förresten! Sålde min bil i torsdags (10/11)...:( Så fick hämta ut 940n...Ska köra med den i vinter tyvärr. Bara inse läget där man kan spara pengar...och 6000 :- i garagehyra per år....kan man göra annat för. Ska försöka lägga undan de pengarna. Fick iallafall 8000:- för bilen, det får jag vara nöjd med. Var ju endå en del saker som behövde fixas. Så nu bor Bengt i Hässlehåla hehe..

Nu ska jag sätta igång och måla lite...kommer jag på något mer så...skriver jag de sen..


Nytt liv...ge mig!!

Imorgon böjar mitt nya liv.....Ja det har man hörts säga många gånger. Men nu får det verkligen bli skärpning, har under de senaste veckorna gått upp...Har mått lite kasst o varit trött....Då blir maten en tröst...
Får väl väga mig imorrn fast jag inte vill...
Idag har jag o Sandra varit ute och gått iallafall. Sen kom mor o far över. Så jag o farsan rev mina garderober i hallen. Kan säga att de var verkligen bygga för att hålla...men nu är skiten ute. Så jag körde hem o hämtade släpet och la i allt träskräp direkt. Får köra det till tippen imorgon. Blev nog 15 vändor i trappen, så gott kommer jag nog sova inatt.
KOmmerinte ihåg allt som har hänt..eller det lilla som hänt, under tiden jag inte skrivit här...Har blivit omändringar på jobbet....snart ska man väl vara glad att man har ett jobb.... Men ska på arbetsintervju på tisdag...så det ska bli spännande.. Håll tummarna att det går vägen för mig!!
Detta e bara 2a gången jag kommer på intervju, den första var på samma bolag fast i Sthlm.

Killarna har jag inget o rapportera om, samma skit där som alltid. Dejtar på, o letar vidare... Jag o Sandra pratade om det idag. Hur träffar man någon idag egentligen utan att ta till internet? Det är skitsvårt.

Jo, var på Halloweenfest förra lördan....var trevligt, men gick o la mig rätt tidigt då jag jobbade dagen efter.

O ska träna upp mig inför den eventuella utbildningen...Så kommer skriva ner mina resultat och se mina förbättringar, se om det hjälper att ha mål.

Vi skulle sett Rihanna i måndags, men blev inställt...:Trist...precis när man kommit till parkeringen vid Arenan fick man höra det. Och ingen ersättningskonsert...Dålig stil!

Japp


RSS 2.0