2010-01-03 Jaha då vare´nytt

Nytt år, nya hopp, nya drömmar, nya mål och nya händelser? Det är vad jag vill tro iallafall.
Nya året invigdes på challan hos Jessica..
Och nu har jag jobbat klart helgen också..gick väldigt fort får jag säga faktiskt.. O skönt är det nu, är ledig måndag och tisdag. Igår morse när jag skulle åka till jobbet...typ 05.40...var det tvärtstopp..fick inte liv på bilen. Jahapp tänkte jag..lördag..då det är sååå bra bussförbindelser...Gick in igen o ringde till Skånetrafikens talsvar för o höra när nästa buss gick...o det löd 6.24...perfekt tänkte jag..så gick in o väntade lite då jag sedan gick mot busskuren (o svinkallt var det!). Ja...kom till kuren, kollade listan...o shit vilken gissning..det var en taxi tid som man ska beställa 2 timmar innan...Perfekt..nästa buss gick 9.14. Och varför säger de inte sånt i talsvaret, att det är beställtaxi?...Så jag fick ta sista utvägen o ringde till morsan..Så hon fick komma o köra mig... tack så mycket mamma...mycket tacksam! Fick även skjuts hem för att sedan plocka ut batteriet...så vi åkte till Hovby med det o laddade deti ett dygn. Så vi satte dit det idag..o bilen startade! Tack gode gud för det. Men...gissar ändå på att det är generatorn igen...för lamporna hoppar precis som man kör i en gropig väg...Bytte ju generator förra året (dock till en begagnad). Så jag kör farsans bil. Skall köra han till sjukhuset imorrn bitti, har lovat det..därefter ska jag nog bara röja lite här...sen in till stan igen o möta morsan vid Synsam..för hon vill att jag tittar på bågar hon tittat ut. Efter det Viktkliniken...o sen Tandläkarn....jippie! Sen sau får jag besök från Kkrona...ska bli trevligt:)
På tisdag är jag bjuden på "tretton"middag hos Sandra..mysigt:) SKönt o ha lite o göra iallafall..Får se om man får lite tvättande gjort på dagen, om stugan är ledig..Träna ska jag nog också..komma igång igen efter alla dagar som det vatt stängt..Jobba jobba..bort me fettet...eller det mesta hehe.
Annars har jag inte så mkt o berätta tror jag... Har väl mkt funderingar o konstig frågor man hade kunnat skriva ner men...Man ska väl inte akta sig så man hamnar på gula bygget haha..
Men ska slipa på de där funderingarna så kommer det kanske sen.
Tjingeling


   

Nyår

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0